Diskusjon:Ingeborg Refling Hagen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Ingeborg Refling Hagen er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Ingeborg Refling Hagen har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 26, 2008.

Moro å se at det vaskes fra alle kanter.

Suttung eller Suttung-bevegelsen?[rediger kilde]

Ser at det manøvreres fram og tilbake mellom Suttung og Suttung-bevegelsen i ingressen. Ingeborg kalte arbeidet Suttung. Samtidig kan man si at kulturarbeidet utviklet seg til Suttung-bevegelsen.. ... Kanskje det går å skrive på en måte som gjør det hele korrekt, og som samtidig oppfyller ønske om ryddighet? F. eks.: Ingeborg Refling Hagen er opphavet til et særegent kulturarbeid som etter krigen fikk ny giv, og ble kjent som Suttung-bevegelsen. En frukt av hennes kulturarbeid oppkalt etter Suttungs skaldedrikk, var Suttungteateret på Tangen, gjennom mange år Norges eneste statstøttede friteatergruppe.

Rent redigeringsteknisk ordet/lenken suttung-bevegelsen stå i ingressen, ikke bare i billedteksten. Det er ingressen som brukes dersom artikkelen f.eks. blir ukens artikkel, jfr Vesaas på forsiden nå. Mvh --MHaugen 12. nov 2007 kl. 10:45 (CET)
Syns løsninga som nå står er fin. Den tar i grunnen alle hensyn. --Barbrobrud 12. nov 2007 kl. 12:10 (CET)
Enig! Mvh --MHaugen 12. nov 2007 kl. 13:16 (CET)

Fornavn/etternavn[rediger kilde]

Ser at det går mye på fornavn her. Kanskje det blir mer leksikalsk om man bruker etternavnet? (I intimbiografien kan man kanksje tillate seg å la fornavnsstilen stå). .... ?

Adjektiv[rediger kilde]

Skulle ønske meg litt mer stripping av adjektiv. Det blir liksom mer smell i utsagnene da. --Barbrobrud 11. nov 2007 kl. 21:26 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ingeborg Refling Hagen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 02:30 (CEST)[svar]