Diskusjon:Ibestadtunnelen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Når tunnelene blir lange og forvirringen setter inn...[rediger kilde]

...så sier vesle førermann til førerflokken sin, "Hvis ingen kjør' i veggen men passer seg for den, skal alle sammen snart få komme ut igjen".

I Vegdirektoratets beregning av gjenanskaffelsesverdien av riksvegnettet står Ibestadtunnelen oppført med lengde 3396 meter. Opplysningene i dette dokumentet virker rimelig offisielle, derfor er de brukt de fleste steder der det er oppgitt lengde på tunneler i bokmåls-Wikipedia. Skilt utenfor tunnelen oppgir imidlertid lengden til å være 3398 meter, vist på bilder i artikkelen i Harstad Tidendes papirutgave 16. januar 2008. Et bilde i samme avis 18. januar viser imidlertid skilt med tunnellengde 3387 meter. Det bildet er tatt sommerstid, men det er vel lite trolig at tunnelen er blitt lengre med årene. Dette illustrerer tydelig den forvirringen som gjelder for lengder på tunneler og bruer, der selv Vegvesenet selv til tider oppgir flere forskjellige tall for samme tunnel. Nå spiller ikke en og annen meter noen stor rolle for de fleste av oss, men det gjør det ikke enkelt for den som skal prøve å formidle nøyaktig informasjon. Heisann og hoppsann og falle-ralle-ra. Blue Elf 18. jan 2008 kl. 17:10 (CET)

Se for deg utfordringen med å måle tunnelens lengde. Måler du på den gule stripen gjennom eller i øverste buen i taket og hvor kan man si at enden på tunnelen er. --Snurre86 5. mai 2011 kl. 01:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ibestadtunnelen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. jul. 2017 kl. 10:22 (CEST)[svar]