Diskusjon:Hypnose/Arkiv/2007

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Innlegg uten overskrift[rediger kilde]

Dette var en merkelig artikkel! Dårlig språk, mye svada og mange korrekturfeil, og setninger som dette: "For å forstå hypnose er det viktig å kunne om følgende teorier: teorien om det primitive mennesket, teorien om sinnet, kamp – flukt mekanismen, det autonome nervesystemet, den sympatisk og parasympatiske mekanismen, mottakelighets teori, seksualitet som atferd og forskjellige psykologiske og kroppssyndromer. Enhver kunnskap om hypnose uten disse er mangelfull, rutinert og ukreativ." Dette høres ut som noe en religiøs sekt kunne skrevet; sann kunnskap besittes kun av de få innvidde. Det er ingenting i artikkelen som kan overbevise en leser om at disse tåkete begrepene faktisk har et meningsinnhold, enn si et meningsinnhold som er relevant for hypnose. Juryen 23. aug 2007 kl. 22:30 (CEST)

Artikkelen er beskyttet mot redigering[rediger kilde]

Pga. en redigeringskrig har jeg tilbakestilt til siste versjon av Sigurdjarl. Artikkelen har blitt beskyttet mot redigeringer. Alle endringer som skal påføres artikkelen må diskuteres her på diskusjonssiden og kan bli lagt inn av en administrator når det er oppnådd konsensus om innholdet. --Stigmj 15. sep 2007 kl. 22:10 (CEST)

Uenighet rundt artikkelens innhold[rediger kilde]

Vær vennlig å forsøk å bli enige om den mer kontroversielle delen av artikkelen gjennom diskusjon på denne siden. Da det ser ut til å være enkelte ting som blir lagt inn igjen og deretter fjernet er det best om dere bruker diskusjonssiden for å forsøke å oppnå enighet. Dette er for å unngå å bruke selve artikkelsiden for å "krangle", noe som ikke er akseptabelt. — Galar71 15. sep 2007 kl. 22:10 (CEST)