Diskusjon:Homer Simpson

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Homer Simpson er en del av underprosjektet Simpsons, som jobber med å forbedre Simpsons-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på B-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

jeg kunne trengt endel hjelp med å oprette en infoboks der jeg kunne satt inn info om Homer. Jeg ser ikke på denne artikkelen som på langt ner ferdig Iviking

Infobokser opprettes der det er flere artikler som skal ha samme type opplysninger. Jeg vet ikke om det er så lett å opprette en boks for fiktive personer som kan brukes i mange artikler, og da er det i så fall bedre med en vanlig tabell. Jeg ser på en:Homer Simpson ikke har noen tabell; kanskje er det greit å skrive artikkelen først og så se etterpå om det trengs. Cnyborg 28. aug 2005 kl.17:51 (UTC)

Er det ok at jeg oversetter deler av den, og legger inn på den norske versjonen

Selvfølgelig, det er helt vanlig å bruke artikler fra en: som kilde her. Cnyborg 28. aug 2005 kl.19:34 (UTC)

jeg jobber nå med å oversette fra den engelske artikkelen, i arbeidsperioden vil det kansje være ting som er skrevet flere ganger, håper dere holder ut det Iviking

fint om noen andre tar seg av rettskrivingen, siden jeg ikke er best på dette Iviking

Jeg har gjort en språkvask og fjernet markeringen, det hadde vært fint om noen andre også kunne se igjennom. -Frenor
Jeg setter inn {{språkvask}}. Dette er fordi bl.a setningene starter Homer er....(og igjen!) Homer er...Homer er... Ikke bra norsk. Og artikkelen er delvis stikkordsbasert. Jeg ville egentlig ha denne artikkelen på portal:Simpsons, men kunne ikke grunnet det dårlige språket. Jeg er ikke sur eller en som bare setter et sånt merke, jeg skal selv gjøre språkvask da jeg holder på med Simpsonsprosjekt. Marcus 5. mai 2006 kl.08:01 (UTC)

Hvis jeg setter på DVD'en min og tar et tilfeldig bilde av Homer Simpson, kan jeg da legge det ut på wikipedia som copyright?--Dette usignerte innlegget ble skrevet av Marcus (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Svar: nei, det kan du nok ikke. Jeg tror faktisk ikke det er mulig å få noe bilde av Homer på no.wikipedia (dessverre). Kjetil Ree 2. apr 2006 kl.14:37 (UTC)