Diskusjon:Harald Langemyhr

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Slettediskusjon
Denne siden har tidligere vært nominert for sletting.
Se tidligere diskusjon(er) før du nominerer artikkelen for sletting igjen:

Et skrekkens eksempel på artikkel her på wikipedia om nålevende personer, med gjennomført negativ fokusering. Så vidt jeg kan se, er den eneste rettskraftige avgjørelsen mot vedkommende person en bot på kr. 25.000,- fra 2004, som han nektet å vedta, og som derfor havnet i retten. Artikkelen bør slettes. Friman 19. jan 2009 kl. 15:41 (CET)

Det kan godt tenkes at artikkelen skal slettes, men at den bør barberes kraftig er det ingen tvil om. Som Friman nevner over her er det bare én rettskraftig dom. Man kan slenge på så mange referanser man bare orker, men innholdet blir ikke mer leksikalt av den grunn. Jeg håper jeg ikke støter noe nå, men når det kommer en fotnote som skal forsøke forklare sammenhengen mellom personen og firmaene, blir det en smule parodisk. Bedre blir det ikke av at artikkelen diskuteres på Tinget, der man istedenfor å ta utgangspunkt i om innholdet i artikkelen har leksikal interesse, tar utgangspunkt i kvasi-juridisk tolkning av personopplysningsloven. (Det siste kan sikkert være interessant, men da bør jurister forklare hvordan det kan komme til anvendelse når det gjelder publikasjoner). Om denne artikkelen skal beholdes, er mitt forslag at alt som står fra mellomtittelen "2003–2008 – byggeplasser stengt ti ganger" og nedover fjernes. Floyd 19. jan 2009 kl. 21:31 (CET)
Vi må være oppmerksomme på at wikipedia kan være en yndet arena for å sverte personer man har et negativt forhold til (ved søking på navn vil samtlige søkemotorer prioritere artikler i WP). Som du bemerker er artikkelen spekket med referanser, og skal derved gi inntrykk av grundighet. Wikipedia skal imidlertid være et oppslagsverk, og ikke en sladrespalte. Hovedinntrykket av artikkelen er at Harald Langemyhr har begått en rekke straffbare handlinger. Dette strider mot Menneskerettighetserklæringens § 11. Slik negativ omtale rammer dessuten ikke bare vedkommende person, men også hele hans familie. Friman 19. jan 2009 kl. 22:45 (CET)
Minner om at Wikipedia er åpen for alle - ImanI har ikke enerett på redigering / utvidelse av artikkelen (selv om jeg tror brukeren her har gjort et hederlig forsøk på å skrive en grundig artikkel). En kontroversiell artikkel bør ha mange involverte brukere for å få balanse. Jeg støtter Floyds forslag om å fjerne artikkelens deler fra "2003–2008 – byggeplasser stengt ti ganger". - Mr. Hill 26. jan 2009 kl. 23:34 (CET)
Ærlig talt, det får være måte på lemlesting av artikler. Dere får i det minste kommentere hvert delkapittel for seg og begrunne hvorfor det skal fjernes. Hva i all verden er for eksempel problemet med delkapitlet om stengning av byggeplasser? Mvh Mollerup 26. jan 2009 kl. 23:47 (CET)
Problemet er at artikkelen utelukkende fokusere på negative forhold om personen. Som å lage en artikkel om meg selv ved utelukkende å nevne de gangene jeg har fått fartsbøter eller parkeringsbøter. Friman 27. jan 2009 kl. 00:47 (CET)
Glemmer du ikke å ta med denne fotnoten i beregningen nå? Noorse 27. jan 2009 kl. 01:01 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Harald Langemyhr. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. apr. 2019 kl. 10:29 (CEST)[svar]