Diskusjon:Gerhart Hauptmann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva er poenget med en mal hvor det bare står Nobelprisen i litteratur 1912 uten noe tilleggsinformasjon? Det om Nobelprisen står jo allerede i brødteksten, så malen er helt unøvendig. I tillegg presser den bildet ned, noe som ikke ser særlig pent ut. Wolfram 4. nov 2005 kl.22:25 (UTC)

Hvis man absolutt skal ha en mal for Nobelprisvinnere ville en mal med faktisk navigasjonsverdi være bedre. Man kunne bruke et oppsett som dette. Wolfram 4. nov 2005 kl.22:27 (UTC)

Resonnementet må være at bilder og andre grafiske informasjonselement har en verdi for sidens utforming, og - viktigere - at de kommuniserer opplysninger bedre enn rent tekstlig informasjon. En mal kan dessuten sies å være et gode sammenlignet med løsbruk av nobelmedaljen som bilde, jfr John Steinbeck. Hvorvidt nobelmalen alltid skal står øverst til høyre, eller om den kan settes under bildet, eller til venstre, kan selvsagt diskuteres. Ettersom malen har en lenke til lista med prismottakere, er det vel forsåvidt en viss navigasjonsfaktor i den, men for meg er ikke navigasjonen det viktigste i malen. Det viktige er at den utgjør en grafisk synliggjøring av at vedkommende er prismottager. M. Haugen 5. nov 2005 kl.13:14 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gerhart Hauptmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 20:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gerhart Hauptmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 01:53 (CEST)[svar]