Diskusjon:Gaysir

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Slettediskusjon
Denne siden har tidligere vært nominert for sletting.
Se tidligere diskusjon(er) før du nominerer artikkelen for sletting igjen:

Arkiver

Redigeringsforslag 11. desember 2019 (Semi-protected)[rediger kilde]

Her er en oversikt over andre personer Gaysir har kåret til Homotopp eller LHBT-topp.

I 2009 havnet Arnfinn Nordbø øverst på Homotoppen. Den plassen fikk han for sitt mot, sin stolthet og synlighet ved å sette igang prosesser i de konservative kristne miljøene, og fordi han gir inspirasjon til unge kristne homofile.

I 2010 kom Jan Erik Kjær øverst på Homotoppen. Bonden som utviste stort mot da han inviterte hele Norge til å bivåne sin jakt på drømmemannen.

I 2011 var Håkon Haugli øverst på Homotoppen. Som mangeårig leder av Arbeiderpartiets homonettverk, bystyrerepresentant i Oslo og fra sin plass på Stortinget, har Håkon Haugli markert seg sterkt som forkjemper for homofiles rettigheter.

I 2012 tronet Øystein Mæland og Amal Aden øverst på Homo- og lesbetoppen. Gaysir mener Amal Aden gjennom sitt uredde engasjement som varsler og frontfigur gjør en uvurderlig innsats for homofile muslimer og andre minoriteter. Ved å tiltre en av landets høyest rangerte posisjoner, politidirektør, i et tradisjonelt sett macho miljø, og gjennom å synliggjøre utfordringene i forhold til surrogati, mener Gaysir Øystein Mæland er et godt forbilde og rollemodell for andre homofile.

I 2013 kom Abdallah (Abdu) Rawashda øverst på Homotoppen. Abdu ble valgt fordi han i motsetning til mange andre homofile muslimer våget å vise ansikt. Han er opptatt av å hjelpe andre.

I 2014 kom nok en gang Håkon Haugli øverst på Homotoppen. Haugli har i mange år vært en forkjemper for LHBT-personers rettigheter - både nasjonalt og internasjonalt. Han har gjennom sine ulike samfunnsposisjoner vist vilje til å fremme LHBT-personers rettigheter. Haugli har ledet Arbeiderpartiets homonettverk, vært bystyre- og stortingsrepresentat og hatt plass i Europarådets parlamentarikerforsamling.

I 2015 kapret Erlend Elias Bragstad Homotoppen. Begrunnelsen for plasseringen var; Han byr på seg selv, og Gaysir mener han er modig gjennom å vise seg selv fullt og helt. Han viser at han er stolt av sin homofile legning og sin lulesamiske bakgrunn.

I 2016 kom Jakob Semb Aasmundsen øverst på Homotoppen. Gaysir er imponert over denne mannens kreativitet, ureddhet, pågangsmot og vilje til å bidra til et bedre samfunn, ikke bare for LHBT-personer, men også andre som opplever fordommer.

I 2017 Ble Nora Mehsen Homotoppen. Nora Mehsen er uredd. Hun har både evne, vilje og mot til å kjempe for homofile minoriteters rettigheter. Gaysir mener hun står på barrikadene, og er et forbilde for unge generelt, men muslimske homofile gutter og jenter spesielt.

I 2018 ble prisen delt ut under GayGalla'en. Prisen fikk navnet Årets LHBT-person. Den gikk til Runar Myrnes Balto og Mikkel Eskil Mikkelsen, som er de første åpne homofile på Sametinget.

I 2019 ble Stian Grastveit kpret til Årets LHBT-topp. Begrunnelse; I tillegg til å være første åpne mannlige langrennsløper, har Stian engasjert seg aktivt for å hjelpe andre i samme situasjon som han har vært i. Stian har i flere år holdt foredraget “Når bra ikke er bra nok”, med fokus på psykisk helse. I 2018 var det naturlig å utvide porteføljen med foredraget “Homofili i norsk toppidrett” - et foredrag han holder for idrettslag og organisasjoner. Attentionwhore Norway (diskusjon) 11. des. 2019 kl. 13:41 (CET)[svar]

Navn og årstall er antagelig ok etterhvert å ta inn i artikkelen. Det skal ikke skrives inn i artikkelen uten referanser fra uavhengige nøytrale kilder. Øvrig tekst er jeg usikker på om hører hjemme i en slik liste. Det må i alle fall ha solide referanser. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 14. des. 2019 kl. 10:13 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gaysir. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. feb. 2021 kl. 14:47 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gaysir. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. feb. 2023 kl. 00:00 (CET)[svar]