Diskusjon:Emerson, Lake & Palmer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Emerson, Lake & Palmer er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på RB-nivå på kvalitetsskalaen.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.


Gjenforeningen av The Nice var i 2002, ikke 2003. Har forandret det. Klausthemusician 25. apr 2010 kl. 12:38 (CEST)

På diskusjonssiden min sto det noe om krystallkulelesing, dette med blikk på min oppdatering av informasjon om ELP i året 2010. For det første synes jeg at det kan ikke være snakk om krystallkulelesing når det berettes om ting som akkurat nå faktisk skjer. Og når det gjelder framtiden i bandet, kan man lese etter ikke bare på kilden jeg har angitt, men også her, her, her og her. Hvor altså ligger krystallkulen ? Klausthemusician 25. apr 2010 kl. 14:18 (CEST)

For å ikke glemme her Klausthemusician 25. apr 2010 kl. 14:36 (CEST)
For alt vi vet så kan hele bandet bli drept i en flystyrt i morgen. Det kanselleres turneer osv hele tiden, så derfor skriver vi om ting ETTER at det har skjedd. Fordi om noen skrevet at noe skal skje, er det ingen GARANTI for at det skjer. KEN 25. apr 2010 kl. 18:55 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Emerson, Lake & Palmer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. sep. 2023 kl. 15:22 (CEST)Svar[svar]