Diskusjon:Det internasjonale astronomiåret 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Pleiades large.jpg Artikkelen Det internasjonale astronomiåret 2009 er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
C-nivå Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå start på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Lav Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av lav prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

  1. C-nivå Denne artikkelen er på start-nivå. Det vil si det er en artikkel under utvikling, som er langt fra komplett og som mangler pålitelige referanser. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
  2. Wikipedia priority pyramid2.jpg Denne artikkelen er av lav prioritet, det vil si artikkelen bør kun inkluderes i fullstendige statistiske versjoner av Wikipedia.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Det internasjonale astronomiåret 2009. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. mar. 2018 kl. 06:12 (CET)