Diskusjon:Bredbånd

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Kildehenvisninger? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 144.164.133.59 (diskusjon · bidrag) 20. okt 2009 kl. 14:28 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Økseskaft? - Soulkeeper 20. okt 2009 kl. 14:34 (CEST)

Den norske artikkelen om bredbånd på dreier seg primært om ulike aksessmetoder og teknologier som leverer internett med høy hastighet. Den engelske artikkelen ("broadband") beskriver en type signaleringsmetode innen telekommunikasjon. På engelsk wikipedia finnes en egen artikkel, "Broadband Internet Access", som i hovedsak tilsvarer den norske artikkelen om bredbånd. Jeg synes at vi bør rydde opp i dette, men er usikker på hvordan dette best kan gjøres. Jeg er fortsatt noobie på wikipedia. Et alternativ er å opprette en egen artikkel ved navn "Bredbånd (signaleringsmetode)" og beskrive dette mens vi beholder den norske artikkelen om bredbånd som internett med høy hastighet. Hva mener dere andre? - Harrall01 18. jan 1011

Jeg føler ikke noe stort savn etter en generell artikkel om bredbånd. Jeg ser på det som et seiglivet «buzzword» og ikke så mye mer. Den enkleste løsningen er kanskje å endre interwiki-lenkene på artikkelen vår, slik at de peker mot en:Broadband Internet access og tilsvarende artikler på andre språk. - Soulkeeper 18. jan 2011 kl. 20:46 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bredbånd. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 07:31 (CEST)