Diskusjon:Bon Scott

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Bon Scott er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstart-nivå på kvalitetsskalaen.
Høy Denne artikkelen er av høy prioritet innen sitt emne.


Bon Scott og hardt liv[rediger kilde]

Jeg har flere ganger forsøkt å legge inn info ang. Bon scotts død og hva som var årsaken til dette. Mine korrigeringer har alltid blitt fjernet noen dager etterpå av forskjellige personer. Den siste gangen ble den fjernet av en administrator som heter noorse, med en begrunnelse om at det ikke var referensiert materiale.

For det første så er jeg en stor fan av Bon Scott og ACDC uten ham er ikke det samme(beklager Brian). Det var jo synd at han døde, men det var dessverre selvforskyldt. Det jeg ikke skjønner er at noen fjerner rene faktaopplysninger. Er det fordi det virker støtende på noen og det opphøyde bildet Av Bon Scott som jeg antar noen vil at ikke skal smusses til?

For det andre så synes jeg kommentaren med "fjerner ureferensiert informasjon" tar kaka. Hallo, hele artikkelen er jo ureferensiert fra før. Vel konsekvensen av dette er at nå ligger referansene inne. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 02dag (diskusjon · bidrag) 11. okt 2009 kl. 23:00 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Se det, var vel ikke så vanskelig det ? Jeg fikset lenken i referansen til dødsattesten, slik at den også virket. Det har vært mye spekulasjon rundt Bons død, og vi ønsker kun å få frem sannheten, derfor vil vi ha referanser på alt som er vanskelig å selv kunne få verifisert. Vi tar gjerne imot flere bidrag fra deg, bare husk referanser når det gjelder ting som er kontroversielle. KEN 11. okt 2009 kl. 23:15 (CEST)
Fint at du kommer med referanse, jeg kjenner nok ikke så mye til Bon Scott og brødrene Young at jeg har noen jeg foretrekker, eller noe jeg vil skjule. Det er mer at jeg har sett så mye ulikt komme forbi av påstander i tiden jeg har vært på Wikipedia at jeg har blitt strengere slik sett. Det kunne like gjerne vært noen som var ute etter å sverte Bon Scott - det skjer også. Det finnes folk som prøver bruke Wikipedia som en propagandamaskin, eller for reklamemål. Wikipedia er ingen av delene, det er et leksikon, og om vi tar inn slik informasjon blindt, bidrar vi lett til desinformasjon - noe jeg håper du er enig med meg i at ikke er bra. Dessuten: Selv om det ellers ikke er referensiert det som ligger der, er det ikke en grunn til at vi ikke skal begynne å ta inn referanser nå. Ok? noorse 11. okt 2009 kl. 23:22 (CEST)