Diskusjon:Bjerke videregående skole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Malen med visittkort er hentet fra High Schools i den Engelske varianten av Wikipedia. Se eksempel: http://en.wikipedia.org/wiki/Highland_Park_High_School_%28University_Park%2C_Texas%29 Kom gjerne med forslag til endringer! (KjelloveWikki)

Jeg synes at f.eks. Lambertseter videregående skole er enkel og grei. Hvis du vil gjøre mer ut av det, kan du bruke den infoboksen som er i bruk ved Oslo katedralskole. --MHaugen 21. feb 2007 kl. 19:16 (CET)
  • Fint - den infoboksen til Katta er fin, skal se på det i morgen --KjO 21. feb 2007 kl. 21:54 (CET)
    • Da har jeg jobbet med infoboksen til Katta - den er ikke fleksibel (jeg får f.eks. ikke byttet "motto" til "visjon", eller lagt til linjer) - så jeg har gjort om på den gamle infoboksen min i steden for. Er artikkelen blitt bedre slik? (Finnes det bokser lik den Katta bruker som er fleksible?)--KjO 22. feb 2007 kl. 15:23 (CET)
      • Njaaa, skeptisk.... Jeg hadde foretrukket at du brukte den boksen fra Katta, og erkjente at det ikke var hensikten å ha de andre opplysningene i infoboksen. Hvorvidt noe heter "motto" eller "visjon" er kanskje ikke så viktig? --MHaugen 26. feb 2007 kl. 09:52 (CET)
Da har jeg funnet en boks lik den til Katta, som var litt fleksibel. Informasjonen i boksen er tilsvarende, så jeg regner med denne artikkelen er ok inn til videre. Jeg kommer tilbake med mer etter hvert --KjO 27. feb 2007 kl. 20:59 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bjerke videregående skole. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 03:29 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bjerke videregående skole. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. aug. 2023 kl. 14:51 (CEST)[svar]