Diskusjon:Betelgeuse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Pleiades large.jpg Artikkelen Betelgeuse er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Stubb Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå Stubb på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Topp Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av topp prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Stubb Denne artikkelen er en stubb. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
  2. Wikipedia priority pyramid2.jpg Denne artikkelen er av topp prioritet, det vil si artikkelen må være med i alle utgaver av Wikipedia.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Engelsk Wikipedia sier avstanden er 427 lysår. Ergo Fysikk 1 sier 643 lysår - Hvem har rett?

Det er usikkerhet om den nøyaktige avstanden. Har sett fra 430 +/- 100 lysår til 600+ lysår.193.216.225.242 20. mar 2008 kl. 18:12 (CET)