Diskusjon:Arnøya

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg er litt usikker på om denne artikkelen bør kalles Arnøya i Troms eller bare Arnøya. Det finnes noen andre Arnøyer også, selv om øya i Troms er den suverent største av dem. Forandre gjerne navnet på artikkelen om noen mener den må hete bare Arnøya. --Blue Elf 21. okt 2006 kl. 16:29 (UTC)

Det som iallefall er nødvendig, er at artikkelen Arnøya opprettes. Der har vi valget mellom å lage en pekerside til alle Arnøya-ene, eller vi kan legge denne artikkelen der, og hvis det kommer flere kan vi opprette Arnøya (andre betydninger) som pekerside. Siden du tydeligvis interesserer deg for emnet, syns jeg det er på sin plass at du har ditt og si i denne saken. Hvis ingen andre kommer med kommentarer her mener jeg dermed at du gjør som du vil. OPus- (mld, film) 21. okt 2006 kl. 16:32 (UTC)
Jeg har tatt sjansen og laget ei pekerside for Arnøy (inkludert stortingsrepresentanten Siri Hall Arnøy), og Arnøya med redirect dit. Dessuten har jeg rettet alle lenker til øya i Troms så de havner direkte til artikkelen om øya. Jeg håper folk tilgir meg om noen synes jeg har vært vel kjapp og egenrådig. --Blue Elf 21. okt 2006 kl. 17:06 (UTC)