Diskusjon:Antikvarisk oppmålingskartotek

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Antikvarisk oppmålingskartotek er blitt utvidet som en del av underprosjektet Norsk arkitektur, som jobber med å forbedre arkitekturrelaterte artikler, med vekt på tilføye opplysninger om relevant litteratur, nettsteder og andre kilder. Bidragsytere er bibliotekarer ved norske arkitektfaglige bibliotek.



Arne Berg og Arne Berg[rediger kilde]

Den Arne Berg som det refereres til i artikkelen er nok definitivt ikke den samme som den opplenkede Arne Berg. Kan det være en trykkfeil for Arno Berg? For jeg burde vel ikke rote det til ennå mer ved å dra inn Arneberg? TorSch 24. feb 2010 kl. 10:08 (CET)

Takk for betimelig rettelse! Det er verken Arno, Arneberg eller kjemikeren som har æren for AOK. Vi får lage en egen artikkel om "vår" Arne Berg etterhvert!NAPkjersti 24. feb 2010 kl. 10:46 (CET)
Jeg har omgjort Arne Berg til en pekerside og gjort det jeg kan for å lede lenker riktig. Jeg regner med at det i denne artikkelen menes denne Arne Berg, som jeg på pekersiden har kalt "bygningshistoriker". --Wikijens 13. jan 2011 kl. 00:17 (CET)