Diskusjon:Allround-NM på skøyter junior 1973 for herrer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
JaapEden.jpg Artikkelen Allround-NM på skøyter junior 1973 for herrer er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Crystal Project package graphics.png Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2. Userscript award.svg Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Vertsby og arena ?[rediger kilde]

Det foreligger for tiden to mulige steder ifølge kilder om hvor dette mesterskapet ble arrangert. Enten gikk mesterskapet i Elverum og på Fylkesidrettsplassen eller på Eidsvoll og Myhrer stadion. Se f.eks. Medaljevinnere i norske mesterskap på skøyter – Menn Junior, Allround som sier Eidsvoll, eller Arrangører av Norske Mesterskap gjennom tidene – Junior-NM allround 1933– ) som sier Elverum. Samt at begge bokkildene for resultatlista sier Elverum og i tillegg at det under mesterskapet ble satt mesterskapsrekorder i alle øvelser (4 distanser og sammenlagt) og i boka for mesterskapene i perioden 1887–1989 så står det også blant mesterskapsrekord-oversikten for junior-NM allround herrer at det var på Elverum, mens det i den andre boka for mesterskapene i perioden 1894–2005 og med den bokas mesterskapsrekord-oversikt for junior-NM allround herrer at det under junior-NM allround herrer 1973 ble det satt nye mesterskapsrekorder på Eidsvold og Myhrer stadion.

Så hvor gikk egentlig mesterskapet ? Gikk det på Elverum som jeg har skrevet i artikkelen eller tar jeg feil ? Ps. Avklaring ønskes, med bedre og mere entydige kilder ? Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 4. okt. 2015 kl. 01:48 (CEST)