Diskusjon:Aggregattilstand

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Aggregattilstand er en del av underprosjektet Kjemi, som søker å øke antall kjemi-relaterte artikler og utbedre kvaliteten på eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
KStubb Stubb Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Kstubb-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Det finnes en tilsvarende artikkel under kategorien kjemi. Kan en som har rettigheter nok til å gjøre det slette den ene artikkelen og samordne linker/innhold?

Denne siden er på engelsk linket til feil side... den er linket til phase(matter), men skal være linket til states of matter..

Ey, noen bør slenge inn resten av aggregattilstandene også, f.eks. Bose-Einstein-kondensat og strange matter...80.212.67.40 8. des 2009 kl. 22:09 (CET)

Kan du gi litt utfyllende informasjon her? Hvilken andre artikkel sikter du til? Og denne artikkelen har interwiki-lenke til en:state of matter, ikke til en:phase (matter) slik du sier over. Men da lurer jeg på om det er noe jeg misforstår her? Så jeg trenger i alle fall litt mer info før jeg kan hjelpe til!
Når det gjelder påfyll med Bose-Einstein-kondensat og strange matter, er du hjertelig velkommen til å bidra! Trenger ikke å bli en tung og utdypende artikkel sånn med en gang, bare litt hjelper det også. Mvh, Bitjungle 9. des 2009 kl. 13:27 (CET)

Sær materie[rediger kilde]

I artikkelen er begrepet «sær materie» benyttet (en:Strange matter), jeg er i tvil om det er et anerkjent norsk fagord. Begrepet gir 17 treff på Google, de aller fleste er relatert til denne artikkelen. --Bitjungle 23. mar 2011 kl. 14:28 (CET)