Dinosaur king

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dinosaur King er både et kortspill, anime tv-serie og et DS-spill.

Anime[rediger | rediger kilde]

Max Taylor er sønn av paleontologen Dr. Spike Taylor. Etter å ha falt ut av senga tidlig på morgenen og ser en meteor falle ned fra himmelen, setter Max ut på sin ferd i en skog hvor han møter vennene sine Rex Owen og Zoe Drake. De finner en lyn-, vind- og gresstein. Max klarte å aktivere Chomp, slik at den kom ut av kortet. D-teamet møter sine nye fiender i Alpha-gjengen, og resultatet var at D-teamet og Alfa-gjengen ofte kranglet for besittelse av dinosaurer som er aktivert. Seth forsøker å bringe Chomp tilbake til fortiden, men mislykkes, og Seth er sendt inn i fortiden alene. D-teamet må overgi sine dinosaurer til Rex's foreldre, med mange tårer.

I den andre serien, Alpha-gjengen og Owen kommer tilbake. Mens foreldrene snakker, er de kidnappet av Gunenco, medlem av Zanjark Space Aliens. Dette fører til at Alpha-gjengen og D-teamet må sette inn styrker mot Zanjark Space Aliens i sitt komplott for å få tak i Cosmos Stenene. Seth returnerer senere som en alliert til Zanjark's romvesen plass. Jark, leder for Zanjark, gir dinosauren kort. Men i episode 75, ser det ut til at Seth har blitt en forræder til Zanjark så han appellerer til D-teamet for å få hjelp, sier at de tvang ham til å hjelpe dem. Men det var egentlig et triks for å få de to Kosmosstenene i D-teamet's kontroll, til tross for at han angrep og tapte mot Zanjark to episoder senere. Andre serie har foreløpig ikke kommet til Norge ennå.

Samlekortspill[rediger | rediger kilde]

For å spille Dinosaur King TCG, trenger du 3 forskjellige typer kort. De er Super Move Card, Dinosaur Card og Move Card

For å angripe er det stein, saks, papir-regelen. Stein slår saks, saks slår papir, papir slår stein.

Dinosaur King DS[rediger | rediger kilde]

Radarparet Max og Rex jobber til daglig på forskningssenteret «D-lab», hvor man nylig har realisert en av ungguttenes største drømmer – å blåse liv i utdødde dinosaurraser. Den nye teknologien lar dem skanne velbevarte fossiler, som i neste øyeblikk forvandles til lys levende dinosaurer med to spesielle egenskaper: de lystrer alltid eierens ordre, og kan oppbevares inne i små pistollignende gjenstander kalt «Dinoshots». Max og Rex er i ekstase over det store fremskrittet, men lykkerusen tar brått slutt.

En maktsyk professor ved navn dr. Z får nemlig tak på deler av den nye teknologien, og planlegger å dra nytte av dinosaurenes kraft for å legge verden under sine føtter. Fryktløse, men bevisste, tar guttene opp jakten på den skrullete professoren og hans lakeier, som nå har spredt seg over hele kloden for å lage mest mulig trøbbel på kortest mulig tid. Brede smil og gigantiske svettedråper er vant kost i japanske rollespill. Brede smil og gigantiske svettedråper er vant kost i japanske rollespill.

Ferden går fra Asia til Europa, Nord-Amerika og Antarktis, hvor du må hjelpe de fastbeboende med små og store problemer stelt i stand av doktorens vandalske undersåtter. Barn må reddes fra dinosaurenes klør, bortkomne verdigjenstander må bringes tilbake til sine eiere, og uttørkede brønner må fylles med vann.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]