DataPower Learning

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
DataPower Learning AS
Org.formAksjeselskap
Org.nummer976785665
BransjeE-læring/forlag
Etablert1996
LandNorge
Produkt(er)E-læringskurs, nettsider, iFag, Lærebøker, Skreddersøm
Adm.dir.Kirsti B. Arntsen
Nettstedwww.datapower.no
DataPower Learning Online: Årets produkt 2000.

DataPower Learning AS er et heleid norsk IT-selskap som driver med salg og produksjon av e-læring, utvikling og salg av IT-systemet iFag, salg av opplæringsmateriale og produksjon av nettsider. Selskapet tilbyr skreddersøm for bedrifter og organisasjoner.

Historie[rediger | rediger kilde]

DataPower Learning ble etablert 1996 som et utspring fra DataPower (etablert 1985).[1] E-læring var da som bransje ennå i sin spede begynnelse, og selskapet er således blant de med lengst erfaring innen dette feltet.

DataPower Learning lanserte i 1999 e-læringsplattformen ”DataPower Learning Online”. Dette var blant de første rene internettløsninger av sitt slag og mottok anerkjennelse som ”Årets Internettprodukt 2000” av bladet Kapital Data (se bilde). I år 2008 lanserte DataPower Learning en åpen handelsløsning på internett for kjøp og automatisert tilgang til kommersielle e-læringskurs.

DataPower Learning har distribuert e-læringskurs på til sammen 16 språk til brukere i flere land (Norge, Sverige, Danmark, Finland, England, Nederland, Frankrike, Spania, Italia, Portugal, Brasil, Polen, Tsjekkia, Thailand, Sør-Korea, Japan, Kina, Singapore).[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Om DataPower Learning AS». DataPower Learning. Arkivert fra originalen 1. juni 2010. Besøkt 8. mars 2010. 
  2. ^ «Global elæring styrt fra Norge». IDG Magazines Norge AS. Besøkt 9. mars 2010. [død lenke]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]