Creamery Park

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Creamery Park er et fotballstadion som befinner seg i Bathgate, West Lothian, Skottland. Det tjener som hjemmebane for Scottish Junior Football East Region Super League-laget Bathgate Thistle, i tillegg til å være arena for reservelaget og U-19-laget til den skotske Premier League-klubben Motherwell. Tidligere har Creamery vært hjemmebane for reservelaget til Rangers, inntil en regelendring tvang Rangers til å finne seg et sted nærmere Glasgow. Stadion er et av få stadioner utenfor den skotske fotballigaen som har flomlys. Bathgate Thistle spilte for øvrig i ligaen på 1920-tallet.

På stadion er det i tillegg til et klubbhus en flombelyst five-a-side-bane bak det ene målet, så vel som garderober av høy kvalitet.

Stadion har en kapasitet på rundt 2 500 tilskuere. Det er ingen sitteplasser på Creamery Park, men to av tribunene har overbygd tak. Bathgate Thistle har et stort klubbhus i tilknytning til garderobeanleggene. I klubbhuset er det mulig å få seg en kopp te og noe å bite i. Man kan også følge med på kampen fra klubbhusets salonger.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]