Creamery Park

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Creamery Park
BeliggenhetBathgate
LandStorbritannia[1]
BrukereBathgate Thistle F.C.
Kart
Creamery Park
55°53′57″N 3°39′24″V

Creamery Park er et fotballstadion som befinner seg i Bathgate, West Lothian, Skottland. Det tjener som hjemmebane for Scottish Junior Football East Region Super League-laget Bathgate Thistle, i tillegg til å være arena for reservelaget og U-19-laget til den skotske Premier League-klubben Motherwell. Tidligere har Creamery vært hjemmebane for reservelaget til Rangers, inntil en regelendring tvang Rangers til å finne seg et sted nærmere Glasgow. Stadionet er et av få stadioner utenfor den skotske fotballigaen som har flomlys. Bathgate Thistle spilte for øvrig i ligaen på 1920-tallet.

På stadionet er det i tillegg til et klubbhus en flombelyst five-a-side-bane bak det ene målet, så vel som garderober av høy kvalitet.

Stadionet har en kapasitet på rundt 2 500 tilskuere. Det er ingen sitteplasser på Creamery Park, men to av tribunene har overbygd tak. Bathgate Thistle har et stort klubbhus i tilknytning til garderobeanleggene. I klubbhuset er det mulig å få seg en kopp te og noe å bite i. Man kan også følge med på kampen fra klubbhusets salonger.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ GeoNames, besøkt 6. april 2015[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]