Beau Mirchoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Beau Mirchoff
Beau Mirchoff.jpg
Født 13. januar 1989 (28 år)
Seattle
Utdannet ved Mount Douglas Secondary School
Yrke Skuespiller, filmskuespiller, tv-skuespiller
Nasjonalitet USA, Canada
IMDb IMDbRedigere på wikidata

William Beau Mirchoff (født 13. januar 1989) er en amerikansk-canadisk skuespiller. Han har spilt i filmer som Scary Movie 4 og The Grudge 3.

Oppvekst[rediger | rediger kilde]

Beau Mirchoff ble født i Seattle, Washington. To dager senere flyttet han til familiens hjem i Victoria, British Columbia i Canada på Vancouver Island. Hans far, Bill er en podiatrist fra California. Moren, Kelley er en av Seattles innfødte, og er en fulltids husmor. Beau har en eldre bror Luke, som spiller semi-pro lacrosse og en yngre søster Raeanna, som var ansvarlig for at Beau kom i gang med skuespill.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Beau ble først lagt merke til for sin rolle i stykket Bubbly Stiltskin, som også inneholdt andre unge stjerner som Kevin Clarke, Desmond Cronin & Jaryd Olson. Beaus første spillefilm var en birolle i Scary Movie 4. Han spilte da Robbie Ryan. Beau har vært en tilbakevendende karakterer i CBC-serien Heartland. Han har også hatt en ledende rolle i oppfølgeren The Grudge 3 Forbannelsen, skyting i Bulgaria. Mirchoff spiller også Danny Bolen i Frustrerte fruer. Rollen han kanskje er mest kjent er tv-serien Awkward, hvor han spiller rollen som Matty Mckibben.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]