Beau Mirchoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Beau Mirchoff
Beau Mirchoff.jpg
Født 13. januar 1989
Seattle
Nasjonalitet USA, Canada
IMDb IMDbRedigere på wikidata

William Beau Mirchoff (født 13. januar 1989) er en amerikansk-canadisk skuespiller. Han har spilt i filmer som Scary Movie 4 og The Grudge 3.

Oppvekst[rediger | rediger kilde]

Beau Mirchoff ble født i Seattle, Washington. To dager senere flyttet han til families hjem i Victoria, British Columbia i Canada på Vancouver Island. Hans far, Bill er en podiatrist fra California. Moren, Kelley er en av Seattles innfødte, er en fulltids husmor. Beau har en eldre bror Luke, (f. 15. februar 1985) som spiller semi-pro lacrosse og en yngre søster Raeanna (f. 2. april 1992), som var ansvarlig for Beau kom i gang med skuespill. Beau har alltid elsket alt som utendørs, som for eksempel cruising og fiske Gulfen og San Juan Islands i nærheten av hjemmet sitt, og Sea Kayaking vestkysten av Vancouver Island til fotturer og camping i Rockie Mountains of British Columbia.

Karriere[rediger | rediger kilde]

Beau ble først lagt merke til for sin rolle i stykket Bubbly Stiltskin, som også inneholdt andre unge stjerner Kevin Clarke, Desmond Cronin & Jaryd Olson. Beau første spillefilm var en birolle i Scary Movie 4. Han spille da 'Robbie Ryan'. Beau har vært et tilbakevendende tegn på CBC serien Heartland, filmet i Canada. Han har også landet en ledende rolle i filmen oppfølgeren The Grudge 3 Forbannelsen, skyting i Bulgaria. Mirchoff spiller også Danny Bolen i Frustrerte fruer. Rollen han kanskje er mest kjent i er tv-serien Awkward, hvor han spiller rollen som Matty Mckibben. Frem til nå har han spilt i 2 sesonger, og de holder på å lage den neste.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]