Bård Kuvaas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bård Kuvaas
Født1. november 1964Rediger på Wikidata (55 år)
Mo i RanaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse ProfessorRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Bård Kuvaas (født 1. november 1964 i Mo i Rana) er norsk siviløkonom og professor ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Kuvaas er ansatt ved Institutt for ledelse og organisasjon, og har hovedsakelig arbeidet med spørsmål knyttet til organisasjon, ledelse og beslutningsatferd.

Hans forskning omfatter både atferdsdata og beslutningsprosesser, organisatorisk atferd og ikke minst HRM i et mikroperspektiv. Innen HRM har han sett spesielt på forholdene mellom HR-praksis, HR-systemer og HR-resultater.

Kuvaas har publisert i en rekke internasjonale tidsskrifter som Organizational Behavior and Human Decision Processes, Journal of Behavioral Decision Making, Journal of Organizational Behavior, International Journal of Human Resource Management og Personnel Review. Han er utnevnt til norsk ambassadør i HR Division ved Academy of Management.

Han er assisterende dekan for doktorgradsprogrammet ved Handelshøyskolen BI. Han underviser doktor programmer, executive programmer i Norge og i Shanghai, Kina, og Master of Science programmene.

I 2007 presenterte han en studie som viste at medarbeidersamtalen ikke ser ut til å ha ønsket effekt på produktivitet og resultater.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ [1][død lenke] Medarbeidersamtaler med tvilsom verdi Publisert: november 2007.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]