Anne Graham Lotz

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anne Graham Lotz
Født21. mai 1948[1]Rediger på Wikidata (75 år)
Montreat
BeskjeftigelseSkribent Rediger på Wikidata
FarBilly Graham
MorRuth Graham
SøskenFranklin Graham
NasjonalitetUSA

Anne Graham Lotz (født 21. mai 1948) er en amerikansk kristen predikant og forfatter. Hun er leder for og grunnlegger av AnGeL Ministries. Hun er i Skandinavia særlig kjent som frontfigur i den internasjonale forkynnelseskampanjen «Just Give Me Jesus» som er nært knyttet til den norske, tverrkirkelige grasrotorganisasjonen JesusKvinner.

Anne Graham Lotz er datter av Billy Graham og Ruth Graham. Billy Graham er verdensevangelist og grunnlegger av Billy Graham Evangelistic Association. Annes bror, Franklin Graham, har overtatt lederplassen etter sin far.

Anne Graham Lotz har siden begynnelsen av 1980-tallet reist rundt i verden som evangelist. På samme måte som for faren, er det mest sentrale i hennes forkynnelse det enkle, kristne evangeliet om frelse.

Bibliografi[rediger | rediger kilde]

Anne Graham Lotz er forfatter og har skrevet flere bøker. Hun har som forfatter mottatt priser for enkelte av bøkene og noen har vært bestselgere. Hennes bøker er oversatt til flere språk. Hun har også bidratt med artikler i aviser og tidsskrift.

  • … mangelfull liste …
  • ? – Bare gi meg Jesus (Just give me Jesus).
  • ? – Mine øyne har sett Herren – en personlig vekkelse.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ GeneaStar, GeneaStar person-ID grahama[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]