Adhisaya Manithan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Adhisaya Manithan
orig. அதிசய மனிதன்
Generell informasjon
GenreSkrekkfilm
Utgivelsesår1990
NasjonalitetIndia
Lengde101 min.
SpråkTamilsk
Bak kamera
RegiVelu Prabhakaran Rediger dette på Wikidata
FotoVelu Prabhakaran Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeGouthami, Nizhalgal Ravi, Chithra, Kovai Sarala, Chinni Jayanth, Kuyili, Anand, Raja, Silk Smitha, Radha Ravi, Charan Raj Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Farve/s.hvFarger Rediger dette på Wikidata
Premiere(r)1990
ForgjengerNalai Manithan Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Adhisaya Manithan er en indisk film fra 1990, regissert av Velu Prabhakaran.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Fire studenter - Kousalja, Urmila, Lynda og Nancy - sammen med kjærestene Gupta, Majnu, Vivek og Ramani reiser på ferie til et isolert herskapshus som ligger utenfor byen. De tar også med seg kollegaen Ganga, en deprimert ung kvinne, ved å lyve for henne at de skal møte en doktor for å behandle den medisinske tilstanden hennes. Herskapshuset ser helt forlatt ut, og det virker ikke til å være noen andre mennesker i nærheten. Men den psykotiske morderen John, som tidligere hadde myrdet en ranch-eier og hans kone, kommer frem til herskapshuset for å drepe tenåringene som befinner seg der.

Når ungdommene går seg en tur, blir Kousalja plaget av noen tullinger, frem til de blir banket opp av Gupta. Som hevn går tullingene inn i herskapshuset for å drepe Gupta, men de blir myrdet av John en etter en. Han dreper også en hovmester, og kveler en politimann som forsøker å stoppe ham. Når John jager etter Ganga, gjemmer hun seg ved en bensinstasjon i nærheten. Hun sprayer bensin på ham, og han blir forbrent. Men en rasende John overlever ulykken, og følger etter henne inn på en fabrikk. Men Ganga forsøker å drepe ham med å bruke verktøy som hun finner ved fabrikken.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Adhisaya Manithan (1990)» (engelsk). Besøkt 25. juni 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]