Active 24

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Active 24 AS
Offisielt navnACTIVE 24, s.r.o.
Org.formAksjeselskap
Bransje IKT
EtablertNorge 1998
MorselskapVisma
HovedkontorNorge Oslo
Produkt(er) Internett-baserte tjenester
Adm. dir.John Hugosson
Nettsideactive24.no

Active 24 er en leverandør av løsninger for hjemmeside, domene, e-post og hostingtjenester i Europa. Selskapet har som mål å tilby skalerbare og standardiserte løsninger til små og mellomstore bedrifter samt privatkunder.

Selskapet Active ISP ble stiftet i Oslo i 1998 og har siden vokst jevnt både organisk og ved oppkjøp; Carambole, Millenicum og Loopia i Sverige, Ladot i Nederland, Virtual Internet i UK, Globe Internet, Internet Club og CP Online i Tsjekkia og Cybernetix i Polen. Sommeren 2006 ble selskapet selv kjøpt opp av og integrert i det norske programvareselskapet Mamut ASA. I 2011 ble Mamut kjøpt opp av Visma, som medførte at Active 24 ble skilt ut som en av seks selvstendige enheter i Visma-gruppen: Visma BPO Accounting and Payroll, Visma Software, Visma Commerce Solutions, Visma Retail, Visma Projects and Consulting og Hosting.

Active 24 leverer løsninger og tjenester til kunder i 12 europeiske land; Norge, Sverige, Danmark, Finland, Østerrike, Tyskland, Frankrike, UK, Nederland, Tsjekkia, Polen og Serbia.[trenger referanse] Visma er et datterselskap av Kohlberg Kravis Roberts (KKR).


Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]