Liste over episoder av Star Trek: Deep Space Nine

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over alle episodene i TV-serien Star Trek: Deep Space Nine.

Emissary, The Way of the Warrrior og What You Leave Behind er 90 minutter lange. Produksjonskodene i parentes er de kodene episodene ble tildelt da de ble hver kuttet ned til to 45 minutter lange episoder for repriser og salg til andre TV-stasjoner.

1. sesong (1993)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Emissary» 46379,1 3. januar 1993 721 (401, 402)
Et nytt mannskap blir overført til den cardassiske romstasjonen Deep Space Nine.
2 «Past Prologue» Ukjent 10. januar 1993 404
En bajorsk terrorist fra Kiras fortid ankommer stasjonen.
3 «A Man Alone» 46421,5 17. januar 1993 403
Odo blir beskyldt for mord.
4 «Babel» 46423,7 24. januar 1993 405
Et mystisk virus sprer seg på stasjonen og forårsaker talefeil og død.
5 «Captive Pursuit» Ukjent 31. januar 1993 406
Odo blir kjent med en besøkende som er med i en dødelig jakt.
6 «Q-Less» 46531,2 7. februar 1993 407
Q og Vash ankommer stasjonen.
7 «Dax» 46910,1 14. februar 1993 408
Jadzia Dax blir beskyldt for et mord, som ble begått av en av Dax' andre verter.
8 «The Passenger» Ukjent 22. februar 1993 409
En skummel forbryter gjemmer seg i sinnet til noen på stasjonen.
9 «Move Along Home» Ukjent 14. mars 1993 410
Quark blir tvunget til å spille et spill hvor livene til en del av mannskapet står på spill.
10 «The Nagus» Ukjent 21. mars 1993 411
Quark blir utvalgt til ny leder av ferengialliansen av Grand Nagus Zek.
11 «Vortex» Ukjent 18. april 1993 412
Odo finner ut at det kan eksistere flere av hans rase når en besøkende fra gammakvadranten påstår at han kan kontakte Odos folkeslag.
12 «Battle Lines» Ukjent 25. april 1993 413
Den åndelige lederen for Bajor blir strandet med mannskapet på en verden hvor de som dør våkner opp igjen.
13 «The Storyteller» 46729,1 2. mai 1993 414
O'Brien blir rekruttert til å redde en bajorsk by fra ødeleggelse.
14 «Progress» 46844,3 9. mai 1993 415
Kira må prøve å overtale en sta bonde til å forlate hjemmet sitt fordi det skal rives.
15 «If Wishes Were Horses» 46853,2 16. mai 1993 416
Stasjonen er i fare når mannskapets tanker manifesterer seg.
16 «The Forsaken» 46925,1 23. mai 1993 417
Lwaxana Troi ankommer stasjonen for første gang og blir forelsket i Odo.
17 «Dramatis Personae» 46922,3 30. mai 1993 418
Kira leder et mytteri på stasjonen.
18 «Duet» Ukjent 13. juni 1993 419
En cardassier på besøk er muligens en beryktet krigsforbryter.
19 «In the Hands of the Prophets» Ukjent 20. juni 1993 420
Problemene hoper seg opp når vedek Winn ankommer stasjonen og finner ut at Keiko O'Brien, som driver stasjonens skole, lærer barna at det bor vesener i markhullet.

2. sesong (19931994)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Homecoming» Ukjent 26. september 1993 421
Kira redder en bajorsk krigsfange mens ekstremister prøver å ta kontroll over stasjonen.
2 «The Circle» Ukjent 3. oktober 1993 422
En gruppe kalt «The Circle» prøver seg på et kupp på Bajor.
3 «The Siege» Ukjent 10. oktober 1993 423
Sisko og Li Nalas hjelper til med å stoppe bajorerne fra å ta over stasjonen mens Kira og Dax prøver å sette en stopper for «The Circle» en gang for alle.
4 «Invasive Procedures» 47182,1 17. oktober 1993 424
En bitter, uforent trill prøver å stjele Jadzias symbiont.
5 «Cardassians» 47177,2 24. oktober 1993 425
Garak oppsporer den virkelige identiteten til en cardassisk gutt som ble forlatt på Bajor.
6 «Melora» 47229,1 31. oktober 1993 426
Bashir prøver å hjelpe fenrik Melora med å tilpasse seg til «normal» tyngdekraft.
7 «Rules of Acquisition» Ukjent 7. november 1993 427
Quark representerer Grand Nagus Zek i et forsøk på å etablere ferengisk forretningsvirksomhet i gammakvadranten.
8 «Necessary Evil» 47282,5 14. november 1993 428
Etter at Quark blir skutt gjenopptar Odo en fem år gammel mordetterforskning.
9 «Second Sight» 47329,4 21. november 1993 429
Sisko blir interessert i en mystisk kvinne som ankommer stasjonen.
10 «Sanctuary» 47391,2 28. november 1993 430
Et folk fra gammakvadranten påstår at Bajor er deres hjemland, Kentanna.
11 «Rivals» Ukjent 2. januar 1994 431
Quark føler seg truet etter at en sjarmerende svindler åpner en bar til på stasjonen.
12 «The Alternate» 47391,7 9. januar 1994 432
En vitenskapsmann har kanskje funnet en livsform lik Odo i gammakvadranten.
13 «Armageddon Game» 47529,4 30. januar 1994 433
O'Brien og Bashir blir sendt ut for hjelpe til med å demontere et biologisk våpen.
14 «Whispers» 47581,2 6. februar 1994 434
O'Brien mistenker at det er en konspirasjon på stasjonen.
15 «Paradise» 47573,1 13. februar 1994 435
Lederen av en planet har forkastet teknologi.
16 «Shadowplay» 47603,3 20. februar 1994 436
Odo og Dax prøver å finne ut hvorfor innbyggerne i en by forsvinner.
17 «Playing God» Ukjent 27. februar 1994 437
Et protounivers truer med å tilintetgjøre stasjonen og Bajor.
18 «Profit and Loss» Ukjent 20. mars 1994 438
Quark blir gjenforent med sin tidligere elskerinne bare for å finne ut at hun har ikke har følelser for ham lengre.
19 «Blood Oath» Ukjent 27. mars 1994 439
Jadzia Dax hedrer en ed inngått av Curzon Dax med en gruppe klingoner.
20 «The Maquis, Part I» Ukjent 24. april 1994 440
Kolonister fra Føderasjonen avslår en traktat inngått med Cardassia og tar saken i sine egne hender.
21 «The Maquis, Part II» Ukjent 1. mai 1994 441
Kolonister fra Føderasjonen avslår en traktat inngått med Cardassia og tar saken i sine egne hender.
22 «The Wire» Ukjent 8. mai 1994 442
For å redde Garaks liv må Bashir etterforske cardassierens fortid.
23 «Crossover» 47879,2 15. mai 1994 443
Kira og Bashir havner i speiluniverset.
24 «The Collaborator» Ukjent 22. mai 1994 444
En bajorer som hjalp cardassierne under okkupasjonen ønsker å dra hjem.
25 «Tribunal» 47944,2 5. juni 1994 445
O'Brien blir funnet skyldig og senere prøvd foran en domstol på Cardassia Prime.
26 «The Jem'Hadar» Ukjent 12. juni 1994 446
Mannskapet på DS9 møter en styrke mer mektig enn Føderasjonen.

3. sesong (19941995)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Search, Part I» 48213,1 26. september 1994 447
Sisko drar med det nye skipet, USS «Defiant», inn i gammakvadranten for å finne Dominion.
2 «The Search, Part II» 48213,1 13. oktober 1994 448
Odo blir kjent med folket sitt mens Sisko går inn i fredsforhandlinger med Dominion.
3 «The House of Quark» Ukjent 10. oktober 1994 449
Quark lyver om at han har drept en klingon og blir tvunget til å gifte seg med enka.
4 «Equilibrium» Ukjent 17. oktober 1994 450
En hemmelighet fra Dax' fortid kan bety slutten på Jadzias liv.
5 «Second Skin» Ukjent 24. oktober 1994 451
Kira blir kidnappet av cardassiere og fortalt at hun egentlig er en cardassisk agent.
6 «The Abandoned» Ukjent 31. oktober 1994 452
En jem'hadar-baby blir funnet blant vrakgods, som Quark har kjøpt, og det er opp til Odo å lære ham en annen måte å leve på.
7 «Civil Defense» Ukjent 7. november 1994 453
O'Brien, Jake og Sisko blir fanget etter at de ved et uhell aktiverte et cardassisk sikkerhetsprogram som tar over stasjonen.
8 «Meridian» 48423,2 14. november 1994 454
Dax forelsker seg i noen som vil forsvinne snart.
9 «Defiant» 48467,3 21. november 1994 455
Tom Riker ankommer stasjonen uanmeldt og bruker Kira til å stjele «Defiant».
10 «Fascination» Ukjent 28. november 1994 456
Lwaxana Troi forfølger Odo under den bajorske takknemlighetsfestivalen mens andre medlemmer av mannskapet blir forelsket i hverandre.
11 «Past Tense, Part I» 48481,2 2. januar 1995 457
Et uhell med transportøren sender Sisko, Bashir og Dax tre århundrer tilbake i tid på jorden.
12 «Past Tense, Part II» 48481,2 9. januar 1995 458
Sisko tar på seg rollen som en sentral historisk person for å gjenopprette fremtiden.
13 «Life Support» 48498,4 30. januar 1995 459
Bashirs moral blir satt på prøve mens han holder vedek Bareil i live slik at han fortsette fredsforhandlingene med Cardassia gjennom kai Winn.
14 «Heart of Stone» 48521,5 6. februar 1995 460
Etter at Kiras liv er i fare, blir Odo klar over sine følelser for henne.
15 «Destiny» 48543,2 13. februar 1995 461
På tross av en bajorsk profeti, assisterer Sisko cardassierne i et samarbeidsprosjekt med å opprette kommunikasjon gjennom markhullet.
16 «Prophet Motive» Ukjent 20. februar 1995 462
Grand Nagus Zek kunngjør at ferengiene skal gå bort fra deres griske levemåte og det opp til Quark å finne ut hva som egentlig foregår.
17 «Visionary» Ukjent 27. februar 1995 463
Etter å ha blitt utsatt for stråling, hopper O'Brien inn i den nære fremtid mens stasjonen er vert for romulanske og klingonske delegasjoner.
18 «Distant Voices» Ukjent 10. april 1995 464
Et telepatisk angrep mot Bashir gjør at han eldes hurtig.
19 «Through the Looking Glass» Ukjent 17. april 1995 466
Sisko blir kidnappet av O'Brien fra speiluniverset slik at han kan ta over rollen som speiluniversets Sisko og redde hans tidligere kone.
20 «Improbable Cause» Ukjent 24. april 1995 465
Garaks klesbutikk blir bombet og Odo må finne ut hvem som prøver å drepe ham, og hvorfor.
21 «The Die is Cast» Ukjent 1. mai 1995 467
Garak må avhøre Odo for å bevise sin loyalitet til sin tidligere læremester mens Tal Shiar og Den obsidianske orden er på vei for å angripe stifterne av Dominion.
22 «Explorers» Ukjent 8. mai 1995 468
Sisko bygger en etterlikning av et bajorsk romfartøy og sammen med Jake prøver han å bevise at bajorerne utviklet muligheter for interstellar reising før cardassierne.
23 «Family Business» Ukjent 15. mai 1995 469
Quark returnerer til hjemplaneten sin for å konfrontere moren etter at han fikk høre fra de ferengiske handelsmyndigheter at hun brøt loven ved å tjene penger.
24 «Shakaar» Ukjent 22. mai 1995 470
Vedek Winn trenger Kira for å overbevise den tidligere motstandslederen, som nå er en bonde på Bajor, at han må gi tilbake noen jordforbedringsmaskiner fordi de trengs andre steder.
25 «Facets» 48959,1 12. juni 1995 471
Jadzia Dax føler at hun er underlegen de tidligere vertene for Dax-symbionten etter at hun møter de under et trillsk ritual.
26 «The Adversary» 48962,5 19. juni 1995 472
En changeling saboterer «Defiant» i et forsøk på å starte en krig i alfakvadranten.

4. sesong (19951996)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Way of the Warrior» 49011,4 2. oktober 1995 718 (473, 474)
Det klingonske imperiet bryter fredstraktaten med Føderasjonen og Worf må bestemme seg for hvilken side han vil være på.
2 «The Visitor» Ukjent 9. oktober 1995 476
En gammel Jake Sisko forteller om hvordan han mistet faren sin.
3 «Hippocratic Oath» 49066,5 16. oktober 1995 475
Bashir prøver å redde en gruppe jem'hadar som har forlatt Dominion.
4 «Indiscretion» Ukjent 23. oktober 1995 477
Etter at hun blir tvunget til å ta med Dukat på et personlig oppdrag, finner Kira ut hvorfor hennes gamle fiende egentlig vil være med.
5 «Rejoined» 49195,5 30. oktober 1995 478
Dax blir gjenforent med en av sine tidligere verters partner, som også er kvinne, og de gamle følelsene blusser opp igjen.
6 «Starship Down» 49263,5 6. november 1995 479
USS «Defiant» blir fanget i en planets atmosfære etter å ha slåss med jem'hadar.
7 «Little Green Men» Ukjent 13. november 1995 480
Quark, Rom og Nog blir ved et uhell transportert tilbake i tid til Roswell, New Mexico i 1947.
8 «The Sword of Kahless» Ukjent 20. november 1995 481
Worf, Dax og en aktet klingonsk kriger drar ut for å finne Kahless' sverd for å samle Det klingonske imperium.
9 «Our Man Bashir» Ukjent 27. november 1995 482
Bashir spiller en hemmelig agent fra 1960-tallet i et holosuiteprogram.
10 «Homefront» 49170,65 1. januar 1996 483
Sisko og Odo drar til jorden hvor de mistenker at changelinger har infiltrert Stjerneflåten.
11 «Paradise Lost» 48482,3 8. januar 1996 484
Sisko og Odo forbereder krig med Dominion og oppdager en sammensvergelse innen Føderasjonen for å ta over jorden.
12 «Crossfire» 48517,3 29. januar 1996 485
Odos hemmelige følelser for Kira kommer til overflaten etter at Bajors førsteminister kommer på besøk og blir tiltrukket av henne.
13 «Return to Grace» 48534,2 5. februar 1996 486
Dukat trenger Kiras hjelp til å få tilbake sin posisjon i Det cardassiske imperium.
14 «Sons of Mogh» 49556,2 12. februar 1996 487
Worfs bror har blitt utstøtt av det klingonske samfunn og prøver å få Worf til å drepe ham.
15 «Bar Association» 49565,2 19. februar 1996 488
Rom oppretter en fagforening for Quarks arbeidere og streiker.
16 «Accession» Ukjent 26. februar 1996 489
En legendarisk bajorer kommer ut av markhullet etter over 200 år og introduserer eldgamle tradisjoner etter at han tar over rollen som emissær.
17 «Rules of Engagement» 49665,3 8. april 1996 490
Worf skyter et skip fullt av sivile ved et uhell under et slag og må gjennom en høring som skal bestemme om han skal bli utlevert til klingonerne eller ikke.
18 «Hard Time» 49680,5 15. april 1996 491
O'Brien blir beskyldt for å ha drevet med spionering av en fremmed rase som bruker en hurtigere metode å fengsle kriminelle på.
19 «Shattered Mirror» 49699,1 22. april 1996 492
Sisko prøver å redde Jake etter at han blir lurt inn i speiluniverset av sin mors levende kopi.
20 «The Muse» 49702,2 29. april 1996 493
Odo assisterer en graid Lwaxana Troi og Jake blir trollbundet av en mystisk kvinne.
21 «For the Cause» 49729,8 6. mai 1996 494
Sisko mistenker at kjæresten Kasidy er en smugler for opprørsgruppen Maquis.
22 «To the Death» 49904,2 13. mai 1996 496
Sisko og mannskapet på «Defiant» slår seg sammen med jem'hadar for å stoppe en gruppe jem'hadarske overløpere fra å finne en port som gjør at de kan dra hvor som helst øyeblikkelig.
23 «The Quickening» Ukjent 20. mai 1996 495
Kira, Dax og Bashir svarer på et nødrop fra en planet i gammakvadranten hvor alle har en uhelbredelig sykdom som de fikk fra jem'hadar for 200 år siden.
24 «Body Parts» Ukjent 10. juni 1996 497
Quark får vite at han har en dødelig sykdom og selger alle kropsdelene sine på den ferengiske terminbørsen.
25 «Broken Link» 49962,4 17. juni 1996 498
Odo drar tilbake til sitt folk for å bli dømt etter å ha drept en av sine egne.

5. sesong (19961997)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Apocalypse Rising» Ukjent 30. september 1996 499
Stjerneflåten henvender seg til Sisko for å avsløre en infiltratør.
2 «The Ship» 50049,3 7. oktober 1996 500
Sisko krever bergingsrettigheter på et styrtet jem'hadar-skip.
3 «Looking for par'Mach in All the Wrong Places» Ukjent 14. oktober 1996 501
Worf faller for Quarks ekskone, men blir overrasket over at Dax er interessert i ham.
4 «…Nor the Battle to the Strong» Ukjent 21. oktober 1996 502
Jake Sisko får førstehåndskunnskap om krigens grusomheter.
5 «The Assignment» Ukjent 28. oktober 1996 504
Keiko blir besatt av en ond pah wraith med en agenda.
6 «Trials and Tribble-ations» 4523,7 4. november 1996 503
Sisko og mannskapet drar tilbake til kaptein Kirks tid for å finne en bombe i en tribble.
7 «Let He Who Is Without Sin…» Ukjent 11. november 1996 505
En leder for en gruppe fundamentalister preker om at Risa forderver Føderasjonen.
8 «Things Past» Ukjent 18. november 1996 506
Sisko, Odo, Dax og Garak ender opp på Terok Nor under okkupasjonen av Bajor.
9 «The Ascent» Ukjent 25. november 1996 507
Etter å ha krasjlandet på en planet, må Quark og Odo klatre opp på et fjell for å signalisere etter hjelp.
10 «Rapture» Ukjent 30. desember 1996 508
En ulykke gjør at Sisko får profetiske syner.
11 «The Darkness and the Light» 50416,2 6. januar 1997 509
Noen dreper Kiras venner og hun er den neste.
12 «The Begotten» Ukjent 27. januar 1997 510
En liten changeling, som Quark finner, har en stor effekt på Odo.
13 «For the Uniform» 50485,2 3. februar 1997 511
Michael Eddington kommer tilbake og Sisko blir besatt av å fange ham.
14 «In Purgatory's Shadow» Ukjent 10. februar 1997 512
Worf og Garak drar til gammakvadranten for å etterforske en kodet, cardassisk beskjed.
15 «By Inferno's Light» 50564,2 17. februar 1997 513
Gul Dukat og cardassierne stiller seg på Dominions side. Mannskapet på stasjonen må ta seg av en infiltratør.
16 «Doctor Bashir, I Presume?» Ukjent 24. februar 1997 514
Bashir blir valgt ut til å være modellen for et nytt legehologram før en familiehemmelighet blir avslørt.
17 «A Simple Investigation» Ukjent 31. mars 1997 515
Odo faller for en kvinne som er involvert med Orionsyndikatet.
18 «Business as Usual» Ukjent 7. april 1997 516
Quark blir involvert med en gruppe våpenhandlere og finner ut at han har en samvittighet likevel.
19 «Ties of Blood and Water» 50712,5 14. april 1997 517
Tekeny Ghemor ankommer stasjonen og avslører at han er døende
20 «Ferengi Love Songs» Ukjent 21. april 1997 518
Quark drar hjem og finner ut at Moogie har en hemmelig elsker.
21 «Soldiers of the Empire» Ukjent 28. april 1997 519
Martok, Worf og Dax drar ut på et oppdrag på et klingonsk skip.
22 «Children of Time» 50814,2 5. mai 1997 520
En ulykke gjør at mannskapet møter sine egne etterkommere, som presenterer dem med et etisk dilemma.
23 «Blaze of Glory» Ukjent 12. mai 1997 521
En desperat handling utført av Maquis risikerer å starte en krig.
24 «Empok Nor» Ukjent 19. mai 1997 522
Mannskapet drar til DS9s forlatte søsterstasjon, Empok Nor, for å finne deler som stasjonen trenger.
25 «In the Cards» Ukjent 9. juni 1997 523
Jake vil gi faren sin en spesiell bursdagspresang.
26 «Call to Arms» Ukjent 16. juni 1997 524
Sisko blir klar over at Dominion er på vei til å ta over alfakvadranten og han bestemmer seg for å stoppe de.

6. sesong (19971998)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «A Time to Stand» Ukjent 29. september 1997 525
Sisko og mannskapet blir gitt et oppdrag som kan forandre maktbalansen i krigen.
2 «Rocks and Shoals» 51107,2 6. oktober 1997 527
Sisko og mannskapet krasjlander på en planet med jem'hadar.
3 «Sons and Daughters» Ukjent 13. oktober 1997 526
Mens han er på general Martoks skip, blir Worf gjenforent med sin sønn, Alexander.
4 «Behind the Lines» 51149,5 20. oktober 1997 528
Sisko klekker ut en risikofylt plan for å uskadeliggjøre et viktig sensorfelt som tilhører Dominion. På Terok Nor prøver Kira, Jake, Rom og Odo å undergrave alliansen mellom Cardassia og Dominion.
5 «Favor the Bold» Ukjent 27. oktober 1997 529
Føderasjonen holder på å tape krigen mot Dominion og Sisko setter i gang med en plan for å gjenerobre DS9. Odos loyalitet blir splittet mellom den kvinnelige changelingen og Kira.
6 «Sacrifice of Angels» Ukjent 3. november 1997 530
Sisko kommanderer «Defiant» i et angrep mot den dominion-cardassiske krigsflåten for å gjenerobre DS9 mens Damar avhører Kira, Jake og Leeta.
7 «You Are Cordially Invited…» 51247,5 10. november 1997 531
Worfs planer for et tradisjonelt, klingonsk bryllup avhenger av om Martoks krevende kone aksepterer Dax som en del av familien.
8 «Resurrection» Ukjent 17. november 1997 532
Speiluniversets motpart av Kiras døde kjæreste, vedek Bareil, tar henne som gissel på DS9 for å stjele Bajors kule for profesi og forandring.
9 «Statistical Probabilities» Ukjent 24. november 1997 533
Bashir prøver å reintegrere tre genetisk forandrede, mistilpassede personer inn i samfunnet.
10 «The Magnificent Ferengi» Ukjent 1. januar 1998 534
Quark leder en redningsaksjon for å finne moren, Ishka, etter at hun ble fanget av Dominion og grand nagus Zek tilbyr en belønning.
11 «Waltz» 51413,6 8. januar 1998 535
Sisko møter den tidligere cardasisske lederen, gul Dukat, som nå er en fange.
12 «Who Mourns for Morn?» Ukjent 4. februar 1998 536
Morn blir drept i en ionestorm og Sisko informerer Quark om at han har arvet Morns eiendeler.
13 «Far Beyond the Stars» Ukjent 11. februar 1998 538
Etter at en venns skip blir skutt ned, vurderer Sisko å forlate Stjerneflåten. Visjoner av ham selv som en science fiction-forfatter i 1950-tallets Amerika påvirker avgjørelsen.
14 «One Little Ship» 51474,2 11. februar 1998 537
Dax, O'Brien og Bashir tar over en runabout, som er blitt forminsket til fire tommer lang, for å undersøke et sjeldent fenomen.
15 «Honor Among Thieves» Ukjent 25. februar 1998 539
Stjerneflåtens etterretning rekrutterer O'Brien og får ham til å infilterere Orionsyndikatet for å finne en informant.
16 «Change of Heart» 51597,2 4. mars 1998 540
Jadzia Dax blir hardt skadet på et oppdrag og Worf må velge mellom å redde henne eller å fullføre oppdraget.
17 «Wrongs Darker than Death or Night» Ukjent 1. april 1998 541
Dukat avslører for Kira at moren hennes ikke døde da hun var tre, men at hun ble hans elsker. Kira drar inn i fortiden med den bajorske kulen for tid for å finne sannheten.
18 «Inquisition» Ukjent 8. april 1998 542
Bashir blir beskyldt for å ha, uten å ha vist om det, spionert på Dominion.
19 «In the Pale Moonlight» 51721,3 15. april 1998 543
Sisko spør Garak om hjelp til å få romulanerne til å stille seg på deres side mot Dominion.
20 «His Way» Ukjent 22. april 1998 544
Bashir viser frem et nytt holosuiteprogram av en Las Vegas-salong fra 1960-tallet med sangeren Vic Fontaine, som er flink til å oppfatte ting raskt. Han gir Odo råd om hvordan han bør gå frem når Kiras eks, Shakaar, kommer på besøk.
21 «The Reckoning» Ukjent 29. april 1998 545
Sisko blir tilkalt til Bajor da en antikk tavle, hvis beskjed henvender seg til emissæren, blir funnet.
22 «Valiant» Ukjent 6. mai 1998 546
Jake og Nok blir angrepet av jem'hadar og reddet av en gruppe kadetter på et ship av klassen defiant.
23 «Profit and Lace» Ukjent 13. mai 1998 547
Quark hjelper til når Zeks posisjon som ferengienes grand nagus blir satt på spill etter at han foreslo like rettigheter for begge kjønn.
24 «Time's Orphan» Ukjent 20. mai 1998 548
Molly O'Brien forsvinner inn i en virvel og kommer tilbake som en 18-åring.
25 «The Sound of Her Voice» Ukjent 10. juni 1998 549
«Defiant» mottar et nødrop fra kaptein Lisa Cusak, som har krasjlandet på en fjern planet etter at skipet hennes ble tilintetgjort.
26 «Tears of the Prophets» Ukjent 17. juni 1998 550
Ledelsen i Stjerneflåten starter en offensiv mot Dominion og Sisko blir valgt til å lede invasjonen av Cardassia. Cardassierne og Dominion har i hemmelighet forsterket frontlinjene.

7. sesong (19981999)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Image in the Sand» Ukjent 30. september 1998 551
Etter at det bajorske markhullet lukket seg, strevet Sisko med å finne en måte å kontakte profetene på. Kira åpner opp et romulansk militærsykehus.
2 «Shadows and Symbols» 52152,6 7. oktober 1998 552
Sisko finner sannheten om sin egen eksistens mens Kira oppretter en blokade mot romulanerne.
3 «Afterimage» Ukjent 14. oktober 1998 553
Alle som kjente Jadzia Dax reagerer sterkt på Ezri Dax' tidstedeværelse, spesielt Worf.
4 «Take Me Out to the Holosuite» Ukjent 21. oktober 1998 554
Sisko må trene mannskapet til å spille baseball etter at en gruppe vulkanere har utfordret dem.
5 «Chrysalis» Ukjent 28. oktober 1998 555
Bashir faller for en genetisk forbedret pasient etter at han har fått henne ut av en kataton tilstand.
6 «Treachery, Faith, and the Great River» Ukjent 4. november 1998 556
En overløper fra vortaene gir Odo verdifull informasjon mot asyl.
7 «Once More Unto the Breach» Ukjent 11. november 1998 557
Worf finner et oppdrag for en aldrende, klingonsk helt.
8 «The Siege of AR-558» Ukjent 18. november 1998 558
Sisko og mannskapet hjelper tropper fra Stjerneflåten, som er under beleiring av jem'hadar på en viktig sambandsutpost.
9 «Covenant» Ukjent 25. november 1998 559
Dukat, som nå er en religiøs leder, holder Kira som gissel.
10 «It's Only a Paper Moon» Ukjent 30. desember 1998 560
Nog løsriver seg fra virkeligheten og flytter inn hos Vic Fontaine.
11 «Prodigal Daughter» Ukjent 6. januar 1999 561
Ezri går til New Sydney for å finne O'Brien og avdekker urovekkende familiehemmeligheter.
12 «The Emperor's New Cloak» Ukjent 3. februar 1999 562
Quark og Rom drar til speiluniverset for å redde grand nagus Zek.
13 «Field of Fire» Ukjent 10. februar 1999 563
Dax tilkaller en morderisk Dax-inkarnasjon for å bedre forstå en morders sinnelag slik at hun kan oppklare en drapssak.
14 «Chimera» Ukjent 17. februar 1999 564
En changeling spør Odo om han vil forlate stasjonen og dra på leting etter andre changelinger.
15 «Badda-Bing Badda-Bang» Ukjent 24. februar 1999 566
Mannskapet hjelper Vic Fontaine etter at en gangster kjøper Vics hotell
16 «Inter Arma Enim Silent Leges» Ukjent 3. mars 1999 565
Under en diplomatisk konferanse på Romulus, blir Basjir en uvillig brikke i avdeling 31s spill.
17 «Penumbra» 52576,2 7. april 1999 567
Ezri leter etter Worf, som er savnet, og Sisko planlegger å gifte seg med Kasidy Yates.
18 «'Til Death Do Us Part» Ukjent 14. april 1999 568
Sisko lider etter at forlovelsen ble brutt og Dukats siste plan blir avslørt.
19 «Strange Bedfellows» Ukjent 21. april 1999 569
En allianse mellom Dominion og breen kan gjøre at Føderasjonen taper krigen.
20 «The Changing Face of Evil» Ukjent 28. april 1999 570
Krigen når et viktig vendepunkt da den cardassiske lederen i hemmelighet legger planer mot Dominion.
21 «When It Rains…» Ukjent 5. mai 1999 571
Sisko berordrer Kira til å trene cardassiere i Damars opprørsgruppe og Bashir gjør en sjokkerende oppdagelse når det gjelder sykdommen som changelingene har fått.
22 «Tacking Into the Wind» Ukjent 12. mai 1999 572
Kira klekker ut en plan for å stjele et våpen fra fienden og Worf etterforsker en maktforskyvning innen Det klingonske imperium.
23 «Extreme Measures» 52645,7 19. mai 1999 573
Bashir og O'Brien må dra inn i tankene til mannen som har kuren for Odos sykdom.
24 «The Dogs of War» 52861,3 26. mai 1999 574
Kira, Garak og Damar klarer så vidt å rømme fra et bakhold på Cardassia og Rom blir grand nagus Zeks etterfølger.
25 «What You Leave Behind» Ukjent 6. juni 1999 749 (575, 576)
Samtidig som at cardassierne gjør opprør mot Dominion, leder Sisko angrepet på Cardassia Prime.