Liste over episoder av Star Trek: Enterprise

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Sesong 1 (2001-2002)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Dato
09.26.01 Broken Bow 001 16. april 2151
10.03.01 Fight or Flight 003 6. mai 2151
10.10.01 Strange New World 004 Ukjent
10.17.01 Unexpected 005 Ukjent
10.24.01 Terra Nova 006 Ukjent
10.31.01 The Andorian Incident 007 Ukjent
11.07.01 Breaking the Ice 008 Ukjent
11.14.01 Civilization 009 31. juli 2151
11.21.01 Fortunate Son 010 Ukjent
11.28.01 Cold Front 011 Ukjent
01.16.02 Silent Enemy 012 1. september 2151
01.23.02 Dear Doctor 013 Ukjent
01.30.02 Sleeping Dogs 015 Ukjent
02.06.02 Shadows of P'Jem 014 Ukjent
02.13.02 Shuttlepod One 016 9. november 2151
02.27.02 Fusion 017 Ukjent
03.20.02 Rogue Planet 018 Ukjent
03.27.02 Acquisition 019 Ukjent
04.03.02 Oasis 020 Ukjent
04.24.02 Detained 021 Ukjent
05.01.02 Vox Sola 022 Ukjent
05.08.02 Fallen Hero 023 9. februar 2152
05.08.02 Desert Crossing 024 12. februar 2152
05.15.02 Two Days and Two Nights 025 18. februar 2152
05.22.02 Shockwave, Part I 026 Ukjent

Sesong 2 (2002-2003)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Dato
09.18.02 Shockwave, Part II 028 Ukjent
09.25.02 Carbon Creek 027 April 2152
10.02.02 Minefield 029 Ukjent
10.09.02 Dead Stop 031 Ukjent
10.16.02 A Night in Sickbay 030 Ukjent
10.30.02 Marauders 032 Ukjent
11.06.02 The Seventh 033 Ukjent
11.13.02 The Communicator 034 Ukjent
11.20.02 Singularity 035 Ukjent
11.27.02 Vanishing Point 036 Ukjent
12.11.02 Precious Cargo 037 12. september 2152
12.18.02 The Catwalk 038 18. september 2152
01.08.03 Dawn 039 Ukjent
02.05.03 Stigma 040 Ukjent
02.12.03 Cease Fire 041 Ukjent
02.19.03 Future Tense 042 Ukjent
02.26.03 Canamar 043 Ukjent
04.02.03 The Crossing 044 Ukjent
04.09.03 Judgment 045 Ukjent
04.16.03 Horizon 046 10. januar 2153
04.23.03 The Breach 047 Ukjent
04.30.03 Cogenitor 048 Ukjent
05.07.03 Regeneration 049 1. mars 2153
05.14.03 First Flight 050 Ukjent
05.14.03 Bounty 051 21. mars 2153
05.21.03 The Expanse 052 24. april 2153

Sesong 3 (2003-2004)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Dato
09.10.03 The Xindi 053 Ukjent
09.17.03 Anomaly 054 Ukjent
09.24.03 Extinction 055 Ukjent
10.01.03 Rajiin 056 Ukjent
10.08.03 Impulse 057 Ukjent
10.15.03 Exile 058 Ukjent
10.29.03 The Shipment 059 Ukjent
11.05.03 Twilight 060 Ukjent
11.12.03 North Star 061 Ukjent
11.19.03 Similitude 062 Ukjent
11.26.03 Carpenter Street 063 Ukjent
01.14.04 Chosen Realm 064 Ukjent
01.21.04 Proving Ground 065 6. desember 2153
02.04.04 Stratagem 066 12. desember 2153
02.11.04 Harbinger 067 27. desember 2153
02.18.04 Doctor's Orders 068 Ukjent
02.25.04 Hatchery 069 8. januar 2154
03.03.04 Azati Prime 070 Ukjent
04.21.04 Damage 071 Ukjent
04.28.04 The Forgotten 072 Ukjent
05.05.04 073 Ukjent
05.12.04 The Council 074 Ukjent
05.19.04 Countdown 075 13. februar 2154
05.26.04 Zero Hour 076 14. februar 2154

Sesong 4 (2004-2005)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Dato
10.08.04 Storm Front 077 Ukjent
10.15.04 Storm Front, Part II 078 Ukjent
10.22.04 Home 079 Ukjent
10.29.04 Borderland 080 17. mai 2154
11.05.04 Cold Station 12 081 Ukjent
11.12.04 The Augments 082 27. mai 2154
11.19.04 The Forge 083 Ukjent
11.26.04 Awakening 084 Ukjent
12.03.04 Kir'Shara 085 Ukjent
01.14.05 Daedalus 086 Ukjent
01.21.05 Observer Effect 087 Ukjent
01.28.05 Babel One 088 12. november 2154
02.04.05 United 089 Ukjent
02.11.05 The Aenar 090 Ukjent
02.18.05 Affliction 091 27. november 2154
02.25.05 Divergence 092 Ukjent
04.15.05 Bound 093 27. desember 2154
04.22.05 In a Mirror, Darkly 094 13. januar 2155
04.29.05 In a Mirror, Darkly, Part II 095 Ukjent
05.06.05 Demons 096 19. januar 2155
05.13.05 Terra Prime 097 Ukjent
05.13.05 These Are the Voyages... 098 Ukjent