Liste over episoder av Star Trek: Voyager

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Sesong 1 (1995)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
01.16.95 Caretaker 721 48315.6
01.23.95 Parallax 103 48439.7
01.30.95 Time and Again 104 Ukjent
02.06.95 Phage 105 48532.4
02.13.95 The Cloud 106 48546.2
02.20.95 Eye of the Needle 107 48579.4
02.27.95 Ex Post Facto 108 Ukjent
03.13.95 Emanations 109 48623.5
03.20.95 Prime Factors 110 48642.5
04.10.95 State of Flux 111 48658.2
04.24.95 Heroes and Demons 112demon 48693.2
05.01.95 Cathexis 113 48734.2
05.08.95 Faces 114 48784.2
05.15.95 Jetrel 115 48832.1
05.22.95 Learning Curve 116 48846.5

Sesong 2 (1995-1996)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
08.28.95 The 37's 120 48975.1
09.04.95 Initiations 121 49005.3
09.11.95 Projections 117 48892.1
09.18.95 Elogium 118 48921.3
09.25.95 Non Sequitur 122 49011
10.02.95 Twisted 119 Unknown
10.09.95 Parturition 123 49068.5
10.30.95 Persistence of Vision 124 Ukjent
11.06.95 Tattoo 125 Ukjent
11.13.95 Cold Fire 126 49164.8
11.20.95 Maneuvers 127 48423.0
11.27.95 Resistance 128 Ukjent
01.15.96 Prototype 129 Ukjent
01.22.96 Alliances 131 49337.4
01.29.96 Threshold 132 49373.4
02.05.96 Meld 133 Ukjent
02.12.96 Dreadnought 134 49447
02.19.96 Death Wish 130 49301.2
02.26.96 Lifesigns 136 49504.3
03.13.96 Investigations 135 49485.2
03.18.96 Deadlock 137 49548.7
04.08.96 Innocence 138 49578.2
04.29.96 The Thaw 139 Ukjent
05.06.96 Tuvix 140 49655.2
05.13.96 Resolutions 141 49690.1
05.20.96 Basics, Part I 142 Ukjent

Sesong 3 (1996-1997)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
09.04.96 Basics, Part II 146 50023.4
09.11.96 Flashback 145 50126.4
09.18.96 The Chute 147 50156.2
09.25.96 The Swarm 149 50252.3
10.02.96 False Profits 144 50074.3
10.09.96 Remember 148 50203.1
10.30.96 Sacred Ground 143 50063.2
11.06.96 Future's End, Part I 150 Ukjent
11.13.96 Future's End, Part II 151 50312.5
11.20.96 Warlord 152 50348.1
11.27.96 The Q and the Grey 153 50384.2
12.11.96 Macrocosm 154 50425.1
01.08.97 Fair Trade 156 Ukjent
01.15.97 Alter Ego 155 50460.3
01.29.97 Coda 158 50518.6
02.05.97 Blood Fever 157 50537.2
02.12.97 Unity 159 50614.2
02.19.97 Darkling 161 50693.2
02.26.97 Rise 160 Ukjent
03.19.97 Favorite Son 162 50732.4
04.09.97 Before and After 163 50973
04.23.97 Real Life 164 50863.2
04.30.97 Distant Origin 165 Ukjent
05.07.97 Displaced 166 50912.4
05.14.97 Worst Case Scenario 167 50953.4
05.21.97 Scorpion, Part I 168 50984.3

Sesong 4 (1997-1998)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
09.03.97 Scorpion, Part II 169 >51003.7
09.10.97 The Gift 170 51008
09.17.97 Day of Honor 172 Ukjent
09.24.97 Nemesis 171 51082.4
10.01.97 Revulsion 173 51186.2
10.08.97 The Raven 174 Ukjent
10.29.97 Scientific Method 175 51244.3
11.05.97 Year of Hell, Part I 176 51268.4
11.12.97 Year of Hell, Part II 177 51425.4
11.19.97 Random Thoughts 178 51367.2
11.26.97 Concerning Flight 179 51386.4
12.17.97 Mortal Coil 180 51449.2
01.14.98 Waking Moments 182 51471.3
01.21.98 Message in a Bottle 181 51462
02.11.98 Hunters 183 51501.4
02.18.98 Prey 184 51652.3
02.25.98 Retrospect 185 51658.2
03.04.98 The Killing Game, Part I 186 Ukjent
03.04.98 The Killing Game, Part II 187 51715.2
04.08.98 Vis À Vis 188 51762.4
04.15.98 The Omega Directive 189 51781.2
04.22.98 Unforgettable 190 51813.4
04.29.98 Living Witness 191 Ukjent
05.06.98 Demon 192 Ukjent
05.13.98 One 193 51929.3
05.20.98 Hope and Fear 194 51978.2

Sesong 5 (1998-1999)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
10.14.98 Night 195 52081.2
10.21.98 Drone 196 Ukjent
10.28.98 Extreme Risk 197 Ukjent
11.04.98 In the Flesh 198 52136.4
11.11.98 Once Upon a Time 199 Ukjent
11.18.98 Timeless 201 52143.6
11.25.98 Infinite Regress 203 52188.7
12.02.98 Nothing Human 200 Ukjent
12.09.98 Thirty Days 202 52179.4
12.16.98 Counterpoint 204 Ukjent
01.20.99 Latent Image 206 Ukjent
01.27.99 Bride of Chaotica! 207 Ukjent
02.03.99 Gravity 205 52438.9
02.10.99 Bliss 209 52542.3
02.17.99 Dark Frontier 824 52619.2
02.24.99 The Disease 210 Ukjent
03.03.99 Course: Oblivion 213 52586.3
03.24.99 The Fight 208 Ukjent
03.31.99 Think Tank 214 Ukjent
04.26.99 Juggernaut 215 Ukjent
04.28.99 Someone to Watch Over Me 216 52647
05.05.99 11:59 217 Ukjent
05.12.99 Relativity 218 52861.274
05.19.99 Warhead 219 Ukjent
05.26.99 Equinox, Part I 220 Ukjent

Sesong 6 (1999-2000)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
09.22.99 Equinox, Part II 221 Ukjent
09.29.99 Survival Instinct 222 53049.2
10.06.99 Barge of the Dead 223 Ukjent
10.13.99 Tinker, Tenor, Doctor, Spy 224 Ukjent
10.20.99 Alice 226 Ukjent
11.03.99 Riddles 227 53263.2
11.10.99 Dragon's Teeth 225 53167.9
11.17.99 One Small Step 228 53292.7
11.24.99 The Voyager Conspiracy 229 53329
12.01.99 Pathfinder 230 Ukjent
01.12.00 Fair Haven 231 Ukjent
01.19.00 Blink of an Eye 233 Ukjent
01.26.00 Virtuoso 234 53556.4
02.02.00 Memorial 236 Ukjent
02.09.00 Tsunkatse 232 53447.2
02.16.00 Collective 235 Ukjent
02.23.00 Spirit Folk 237 Ukjent
03.01.00 Ashes to Ashes 238 53679.4
03.08.00 Child's Play 239 Ukjent
03.15.00 Good Shepherd 240 53753.2
04.19.00 Live Fast and Prosper 242 53849.2
04.26.00 Muse 244 53896
05.03.00 Fury 241 Ukjent
05.10.00 Life Line 243 Ukjent
05.17.00 The Haunting of Deck Twelve 245 Ukjent
05.24.00 Unimatrix Zero, Part I 246 Ukjent

Sesong 7 (2000-2001)[rediger | rediger kilde]

Sendedato Tittel Produksjonsnummer Stjernedato
10.04.00 Unimatrix Zero, Part II 247 54014.4
10.11.00 Imperfection 248 54129.4
10.18.00 Drive 249 54058.6
10.25.00 Repression 251 54090.4
11.01.00 Critical Care 250 Ukjent
11.08.00 Inside Man 252 54208.3
11.15.00 Body and Soul 255 54238.3
11.22.00 Nightingale 256 54274.7
11.29.00 Flesh and Blood 827 54337.5
01.17.01 Shattered 257 Ukjent
01.24.01 Lineage 258 54452.6
01.31.01 Repentance 259 Ukjent
02.07.01 Prophecy 260 54518.2
02.14.01 The Void 261 54553.4
02.21.01 Workforce, Part I 262 54584.3
02.28.01 Workforce, Part II 263 54622.4
03.07.01 Human Error 264 Ukjent
04.11.01 Q2 265 54704.5
04.18.01 Author, Author 266 54732.3
04.25.01 Friendship One 267 54775.4
05.02.01 Natural Law 268 54827.7
05.09.01 Homestead 269 54868.6
05.16.01 Renaissance Man 270 54890.7
05.23.01 Endgame 828 54973.4