Liste over byer i Romania

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
By Fylke Befolkning
București - 1921751
Iași Iași 321580
Cluj-Napoca Cluj 318027
Timișoara Timiș 317651
Constanța Constanța 310526
Craiova Dolj 302622
Galați Galați 298584
Brașov Brașov 283901
Ploiești Prahova 232452
Brăila Brăila 216929
Bacău Bacău 210469
Oradea Bihor 206527
Arad Arad 172824
Pitești Argeș 168756
Sibiu Sibiu 155045
Târgu Mureș Mureș 149577
Baia Mare Maramureș 137976
Buzău Buzău 133116
Satu Mare Satu Mare 115630
Botoșani Botoșani 115344
Râmnicu Vâlcea Vâlcea 107656
Suceava Suceava 106138
Piatra Neamț Neamț 105499
Drobeta-Turnu Severin Mehedinți 104035
Focșani Vrancea 103219
Târgu Jiu Gorj 96562
Tulcea Tulcea 92762
Târgoviște Dâmbovița 89429
Reșița Caraș-Severin 83985
Bistrița Bistrița-Năsăud 81467
Slatina Olt 79171
Călărași Călărași 73510
Hunedoara Hunedoara 71380
Vaslui Vaslui 70267
Giurgiu Giurgiu 69587
Roman Neamț 69483
Deva Hunedoara 6939
Bârlad Vaslui 69183
Alba Iulia Alba 66369
Zalău Sălaj 63305
Sfântu Gheorghe Covasna 61512
Turda Cluj 55770
Mediaș Sibiu 55203
Slobozia Ialomița 52677
Onești Bacău 51681
Alexandria Teleorman 50591
Petroșani Hunedoara 45447
Lugoj Timiș 44571
Medgidia Constanța 43867
Pașcani Iași 42172
Tecuci Galați 42012
Miercurea Ciuc Harghita 41852
Sighetu Marmației Maramureș 41246
Mangalia Constanța 40037
Râmnicu Sărat Buzău 38805
Câmpina Prahova 38758
Dej Cluj 38478
Câmpulung Argeș 38285
Odorheiu Secuiesc Harghita 36926
Reghin Mureș 36023
Mioveni Argeș 35849
Făgăraș Brașov 35759
Caracal Olt 34603
Fetești Ialomița 33197
Curtea de Argeș Argeș 32626
Năvodari Constanța 32400
Sighișoara Mureș 32287
Roșiori de Vede Teleorman 31873
Dorohoi Botoșani 31073
Turnu Măgurele Teleorman 30187
Fălticeni Suceava 33867
Huși Vaslui 33320
Vulcan Hunedoara 33186
Rădăuți Suceava 32151
Oltenița Călărași 31434
Lupeni Hunedoara 31409
Caransebeș Caraș-Severin 31199
Cugir Alba 30244
Săcele Brașov 29967
Câmpia Turzii Cluj 29852
Târnăveni Mureș 29828
Sebeș Alba 29475
Aiud Alba 28909
Petrila Hunedoara 28742
Borșa Maramureș 27247
Zărnești Brașov 26520
Comănești Bacău 26237
Motru Gorj 25860
Carei Satu Mare 25590
Moinești Bacău 25532
Codlea Brașov 24814
Orăștie Hunedoara 24354
Gherla Cluj 24232
Balș Olt 23147
Moreni Dâmbovița 22868
Târgu Neamț Neamț 22634
Drăgășani Vâlcea 22499
Târgu Secuiesc Covasna 22251
Băilești Dolj 22231
Buhuși Bacău 21993
Corabia Olt 21932
Câmpulung Moldovenesc Suceava 21862
Blaj Alba 21819
Gheorgheni Harghita 21245
Calafat Dolj 21227
Adjud Vrancea 20776
Cernavodă Constanța 20514
Băicoi Prahova 20234
Filiași Dolj 20159
Salonta Bihor 20006
Buftea Ilfov 19617
Urziceni Ialomița 19088
Bocșa Caraș-Severin 19023
Breaza Prahova 18863
Marghita Bihor 18650
Luduș Mureș 18647
Vișeu de Sus Maramureș 18444
Brad Hunedoara 18075
Vatra Dornei Suceava 17864
Cisnădie Sibiu 17204
Mizil Prahova 17075
Șimleu Silvaniei Sălaj 17053
Toplița Harghita 16839
Zimnicea Teleorman 16787
Gura Humorului Suceava 16740
Găești Dâmbovița 16598
Pucioasa Dâmbovița 16489
Negrești-Oaș Satu Mare 16356
Râșnov Brașov 16242
Avrig Sibiu 16215
Baia Sprie Maramureș 15735
Ocna Mureș Alba 15697
Orșova Mehedinți 15379
Oravița Caraș-Severin 15222
Moldova Nouă Caraș-Severin 15112
Călan Hunedoara 14714
Sinaia Prahova 14636
Țăndărei Ialomița 14591
Simeria Hunedoara 14571
Dărmănești Bacău 14232
Târgu Ocna Bacău 14184
Târgu Lăpuș Maramureș 14139
Vălenii de Munte Prahova 13898
Târgu Frumos Iași 13763
Scornicești Olt 13751
Comarnic Prahova 13532
Ovidiu Constanța 13458
Drăgănești-Olt Olt 13181
Oțelu Roșu Caraș-Severin 13128
Mărășești Vrancea 13070
Sânnicolau Mare Timiș 13007
Ianca Brăila 12886
Nehoiu Buzău 12650
Rovinari Gorj 12603
Strehaia Mehedinți 12564
Hațeg Hunedoara 12507
Videle Teleorman 12498
Covasna Covasna 12306
Jibou Sălaj 12283
Hârlău Iași 12260
Sovata Mureș 12219
Uricani Hunedoara 12177
Agnita Sibiu 12115
Costești Argeș 12091
Beiuș Bihor 12089
Beclean Bistrița-Năsăud 12033
Darabani Botoșani 12002
Bumbești-Jiu Gorj 11882
Urlați Prahova 11858
Măcin Tulcea 11803
Bușteni Prahova 11787
Boldești-Scăeni Prahova 11505
Lipova Arad 11491
Bolintin-Vale Giurgiu 11464
Năsăud Bistrița-Năsăud 11365
Cristuru Secuiesc Harghita 11291
Hârșova Constanța 11198
Basarabi Constanța 11070
Victoria Brașov 10896
Murfatlar Constanța 10888
Babadag Tulcea 10878
Aleșd Bihor 10852
Titu Dâmbovița 10711
Sângeorz-Băi Bistrița-Năsăud 10702
Valea lui Mihai Bihor 10665
Anina Caraș-Severin 10594
Otopeni Ilfov 10515
Jimbolia Timiș 10497
Negrești Vaslui 10481
Baraolt Covasna 10464
Ineu Arad 10416
Topoloveni Argeș 10329
Tășnad Satu Mare 10188
Plopeni Prahova 10083
Siret Suceava 10003
Huedin Cluj 9955
Panciu Vrancea 9834
Iernut Mureș 9833
Curtici Arad 9762
Budești Călărași 9596
Ștei Bihor 9466
Seini Maramureș 9439
Târgu Cărbunești Gorj 9338
Bălan Harghita 9295
Eforie Constanța 9294
Zlatna Alba 9254
Tălmaciu Sibiu 9147
Întorsura Buzăului Covasna 9081
Călimănești-Căciulata Vâlcea 8923
Bicaz Neamț 8911
Dumbrăveni Sibiu 8812
Chișineu-Criș Arad 8724
Segarcea Dolj 8704
Săveni Botoșani 8685
Câmpeni Alba 8587
Cehu Silvaniei Sălaj 8468
Nădlac Arad 8422
Dealu Giurgiu 8336
Buziaș Timiș 8128
Fieni Dâmbovița 8092
Târgu Bujor Galați 8044
Odobești Vrancea 7985
Pogoanele Buzău 7614
Brezoi Vâlcea 7589
Tismana Gorj 7578
Făget Timiș 7519
Însurăței Brăila 7501
Horezu Vâlcea 7446
Pâncota Arad 7418
Vlăhița Harghita 7392
Techirghiol Constanța 7388
Teiuș Alba 7338
Slănic Prahova 7249
Mihăilești Giurgiu 7161
Vânju Mare Mehedinți 7074
Deta Timiș 7059
Sebiș Arad 6829
Abrud Alba 6803
Predeal Brașov 6735
Lehliu Gară Călărași 6667
Piatra Olt Olt 6583
Geoagiu Hunedoara 6290
Rupea Brașov 6246
Fundulea Călărași 6217
Novaci Gorj 6151
Azuga Prahova 6119
Aninoasa Hunedoara 6108
Săliște Sibiu 6092
Băile Herculane Caraș-Severin 6051
Baia de Aramă Mehedinți 5724
Isaccea Tulcea 5614
Negru Vodă Constanța 5529
Cavnic Maramureș 5494
Slănic Moldova Bacău 5375
Țicleni Gorj 5205
Copșa Mică Sibiu 5157
Sulina Tulcea 5140
Baia de Arieș Alba 4877
Băile Olănești Vâlcea 4814
Solca Suceava 4687
Făurei Brăila 4626
Ocna Sibiului Sibiu 4184
Berești Galați 3926
Ocnele Mari Vâlcea 3591
Băile Govora Vâlcea 3147
Borsec Harghita 3109
Vașcău Bihor 3032
Nucet Bihor 2851
Băile Tușnad Harghita 1802


Se også[rediger | rediger kilde]