Liste over byer i India

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over byer i India, ordnet etter innbyggertall og alfabetisk.

Byer etter innbyggertall[rediger | rediger kilde]

Rang
(2009)
Navn
FT 1991
FT 2001
B 2009
Delstat
1. Mumbai (Bombay) 3&506&9925891&9 925 891 3&507&11978450&11 978 450 3&507&13922125&13 922 125 Maharashtra
2. Delhi 3&506&7206704&7 206 704 3&506&9879172&9 879 172 3&507&12259230&12 259 230 Delhi
3. Bangalore (Bengaluru) 3&506&2908018&2 908 018 3&506&4301326&4 301 326 3&506&5310318&5 310 318 Karnataka
4. Kolkata (Kalkutta) 3&506&4399819&4 399 819 3&506&4572876&4 572 876 3&506&5080519&5 080 519 Vest-Bengal
5. Chennai (Madras) 3&506&3857529&3 857 529 3&506&4343645&4 343 645 3&506&4590267&4 590 267 Tamil Nadu
6. Hyderabad 3&506&3059262&3 059 262 3&506&3449878&3 449 878 3&506&4025335&4 025 335 Andhra Pradesh
7. Ahmedabad 3&506&2966312&2 966 312 3&506&3637483&3 637 483 3&506&3913793&3 913 793 Gujarat
8. Pune (Poona) 3&506&1702376&1 702 376 3&506&2538473&2 538 473 3&506&3337481&3 337 481 Maharashtra
9. Surat 3&506&1498817&1 498 817 3&506&2433835&2 433 835 3&506&3233988&3 233 988 Gujarat
10. Kanpur (Cawnpore) 3&506&1879420&1 879 420 3&506&2551337&2 551 337 3&506&3144267&3 144 267 Uttar Pradesh
11. Jaipur 3&506&1518235&1 518 235 3&506&2322575&2 322 575 3&506&3102808&3 102 808 Rajasthan
12. Lakhnau (Lucknow) 3&506&1619115&1 619 115 3&506&2185927&2 185 927 3&506&2685528&2 685 528 Uttar Pradesh
13. Nagpur 3&506&1624752&1 624 752 3&506&2052066&2 052 066 3&506&2403239&2 403 239 Maharashtra
14. Patna 3&505&917243&917 243 3&506&1366444&1 366 444 3&506&1814012&1 814 012 Bihar
15. Indore 3&506&1091674&1 091 674 3&506&1474968&1 474 968 3&506&1811513&1 811 513 Madhya Pradesh
16. Bhopal 3&506&1062771&1 062 771 3&506&1437354&1 437 354 3&506&1752244&1 752 244 Madhya Pradesh
17. Thane 3&505&803389&803 389 3&506&1262551&1 262 551 3&506&1739697&1 739 697 Maharashtra
18. Ludhiana 3&506&1042740&1 042 740 3&506&1398467&1 398 467 3&506&1701212&1 701 212 Punjab
19. Agra 3&505&891790&891 790 3&506&1275134&1 275 134 3&506&1638209&1 638 209 Uttar Pradesh
20. Pimpri-Chinchwad 3&505&517083&517 083 3&506&1012472&1 012 472 3&506&1553538&1 553 538 Maharashtra
21. Nashik 3&505&656925&656 925 3&506&1077236&1 077 236 3&506&1521675&1 521 675 Maharashtra
22. Vadodara 3&506&1046009&1 046 009 3&506&1306227&1 306 227 3&506&1513758&1 513 758 Gujarat
23. Faridabad 3&505&617717&617 717 3&506&1055938&1 055 938 3&506&1464121&1 464 121 Haryana
24. Ghaziabad 3&505&542992&542 992 3&505&968256&968 256 3&506&1437855&1 437 855 Uttar Pradesh
25. Rajkot 3&505&559407&559 407 3&505&967476&967 476 3&506&1395026&1 395 026 Gujarat
26. Meerut 3&505&753778&753 778 3&506&1068772&1 068 772 3&506&1365086&1 365 086 Uttar Pradesh
27. Kalyan-Dombivali 3&506&1014557&1 014 557 3&506&1193512&1 193 512 3&506&1327967&1 327 967 Maharashtra
28. Varanasi (Benares) 3&505&940778&940 778 3&506&1091918&1 091 918 3&506&1200558&1 200 558 Uttar Pradesh
29. Amritsar 3&505&708835&708 835 3&505&966862&966 862 3&506&1194740&1 194 740 Punjab
30. Navi Mumbai (New Bombay) 3&505&307724&307 724 3&505&704002&704 002 3&506&1187581&1 187 581 Maharashtra
31. Aurangabad 3&505&573272&573 272 3&505&873311&873 311 3&506&1167649&1 167 649 Maharashtra
32. Solapur 3&505&604215&604 215 3&505&872478&872 478 3&506&1128884&1 128 884 Maharashtra
33. Allahabad 3&505&792858&792 858 3&505&975393&975 393 3&506&1125045&1 125 045 Uttar Pradesh
34. Jabalpur 3&505&764586&764 586 3&505&932484&932 484 3&506&1066965&1 066 965 Madhya Pradesh
35. Srinagar 3&505&702478&702 478 3&505&898440&898 440 3&506&1060871&1 060 871 Jammu og Kashmir
36. Visakhapatnam 3&505&752037&752 037 3&505&982904&982 904 3&506&1058151&1 058 151 Andhra Pradesh
37. Ranchi 3&505&626262&626 262 3&505&847093&847 093 3&506&1047490&1 047 490 Jharkhand
38. Haora (Howrah) 3&505&950435&950 435 3&506&1008532&1 008 532 3&506&1034372&1 034 372 Vest-Bengal
39. Chandigarh 3&505&569374&569 374 3&505&808515&808 515 3&506&1033671&1 033 671 Chandigarh
40. Coimbatore 3&505&816321&816 321 3&505&930882&930 882 3&506&1008274&1 008 274 Tamil Nadu
41. Mysore (Mysuru) 3&505&480692&480 692 3&505&755379&755 379 3&506&1007847&1 007 847 Karnataka
42. Jodhpur 3&505&666279&666 279 3&505&851051&851 051 3&506&1006652&1 006 652 Rajasthan
43. Guwahati (Gauhati) 3&505&590114&590 114 3&505&809895&809 895 3&505&997696&997 696 Assam
44. Vijayawada 3&505&701827&701 827 3&505&851282&851 282 3&505&971711&971 711 Andhra Pradesh
45. Gwalior 3&505&690765&690 765 3&505&827026&827 026 3&505&931777&931 777 Madhya Pradesh
46. Mira-Bhayandar 3&505&175605&175 605 3&505&520388&520 388 3&505&915989&915 989 Maharashtra
47. Madurai 3&505&940989&940 989 3&505&928869&928 869 3&505&895607&895 607 Tamil Nadu
48. Hubli-Dharwad (Hubbali-Dharwad) 3&505&648298&648 298 3&505&786195&786 195 3&505&892297&892 297 Karnataka
49. Jalandhar 3&505&509510&509 510 3&505&706043&706 043 3&505&880513&880 513 Punjab
50. Bhubaneswar 3&505&411542&411 542 3&505&648032&648 032 3&505&873724&873 724 Odisha
51. Salem 3&505&499024&499 024 3&505&696760&696 760 3&505&872361&872 361 Tamil Nadu
52. Aligarh 3&505&480520&480 520 3&505&669087&669 087 3&505&846395&846 395 Uttar Pradesh
53. Bhiwandi 3&505&379070&379 070 3&505&598741&598 741 3&505&831985&831 985 Maharashtra
54. Kota 3&505&537371&537 371 3&505&694316&694 316 3&505&827427&827 427 Rajasthan
55. Bareilly 3&505&587211&587 211 3&505&718395&718 395 3&505&825067&825 067 Uttar Pradesh
56. Thiruvananthapuram (Trivandrum) 3&505&636928&636 928 3&505&744983&744 983 3&505&822357&822 357 Kerala
57. Tiruchirappalli (Trichy) 3&505&660405&660 405 3&505&752066&752 066 3&505&813426&813 426 Tamil Nadu
58. Muradabad 3&505&465210&465 210 3&505&641583&641 583 3&505&806714&806 714 Uttar Pradesh
59. Raipur 3&505&438639&438 639 3&505&605747&605 747 3&505&759570&759 570 Chhattisgarh
60. Gorakhpur 3&505&505566&505 566 3&505&622701&622 701 3&505&719097&719 097 Uttar Pradesh
61. Bhilai 3&505&396698&396 698 3&505&556366&556 366 3&505&705436&705 436 Chhattisgarh
62. Jamshedpur 3&505&460577&460 577 3&505&573096&573 096 3&505&666688&666 688 Jharkhand
63. Amravati 3&505&421576&421 576 3&505&549510&549 510 3&505&660543&660 543 Maharashtra
64. Cuttack 3&505&403418&403 418 3&505&534654&534 654 3&505&648478&648 478 Odisha
65. Bikaner 3&505&416289&416 289 3&505&529690&529 690 3&505&624577&624 577 Rajasthan
66. Kochi (Cochin) 3&505&564589&564 589 3&505&595575&595 575 3&505&610039&610 039 Kerala
67. Bhavnagar 3&505&402338&402 338 3&505&511085&511 085 3&505&600594&600 594 Gujarat
68. Rajpur Sonarpur 3&505&107918&107 918 3&505&336707&336 707 3&505&596472&596 472 Vest-Bengal
69. Warangal 3&505&454291&454 291 3&505&530636&530 636 3&505&588944&588 944 Andhra Pradesh
70. Siliguri 3&505&364167&364 167 3&505&472374&472 374 3&505&567804&567 804 Vest-Bengal
71. Ulhasnagar 3&505&369077&369 077 3&505&473731&473 731 3&505&563755&563 755 Maharashtra
72. Kolhapur 3&505&406370&406 370 3&505&493167&493 167 3&505&562038&562 038 Maharashtra
73. Dehradun 3&505&293808&293 808 3&505&426674&426 674 3&505&551322&551 322 Uttarakhand
74. Sangli-Miraj 3&505&314790&314 790 3&505&436781&436 781 3&505&550082&550 082 Maharashtra
75. Ajmer 3&505&402702&402 702 3&505&485575&485 575 3&505&549603&549 603 Rajasthan
76. Nanded 3&505&309316&309 316 3&505&430733&430 733 3&505&544125&544 125 Maharashtra
77. Durgapur 3&505&425836&425 836 3&505&493405&493 405 3&505&543922&543 922 Vest-Bengal
78. Guntur 3&505&471051&471 051 3&505&514461&514 461 3&505&542522&542 522 Andhra Pradesh
79. Jammu 3&505&214737&214 737 3&505&369959&369 959 3&505&542244&542 244 Jammu og Kashmir
80. Gulbarga (Kalburgi) 3&505&304099&304 099 3&505&422569&422 569 3&505&531987&531 987 Karnataka
81. Jamnagar 3&505&341637&341 637 3&505&443518&443 518 3&505&529581&529 581 Gujarat
82. Bhatpara 3&505&344898&344 898 3&505&442385&442 385 3&505&526961&526 961 Vest-Bengal
83. Saharanpur 3&505&374945&374 945 3&505&455754&455 754 3&505&521018&521 018 Uttar Pradesh
84. South Dum Dum 3&505&272713&272 713 3&505&392444&392 444 3&505&509917&509 917 Vest-Bengal
85. Asansol 3&505&437121&437 121 3&505&475439&475 439 3&505&499286&499 286 Vest-Bengal
86. Jalgaon 3&505&242193&242 193 3&505&368618&368 618 3&505&497783&497 783 Maharashtra
87. Maheshtala 3&505&276128&276 128 3&505&385266&385 266 3&505&488925&488 925 Vest-Bengal
88. Ujjain 3&505&362266&362 266 3&505&430427&430 427 3&505&483336&483 336 Madhya Pradesh
89. Noida 3&505&146514&146 514 3&505&305058&305 058 3&505&478178&478 178 Uttar Pradesh
90. Korba 3&505&124501&124 501 3&505&315690&315 690 3&505&477276&477 276 Chhattisgarh
91. Gaya 3&505&291675&291 675 3&505&385432&385 432 3&505&470396&470 396 Bihar
92. Malegaon 3&505&342595&342 595 3&505&409403&409 403 3&505&461292&461 292 Maharashtra
93. Tirunelveli 3&505&345772&345 772 3&505&411831&411 831 3&505&461045&461 045 Tamil Nadu
94. Akola 3&505&328034&328 034 3&505&400520&400 520 3&505&458229&458 229 Maharashtra
95. Belgaum (Belagavi) 3&505&326399&326 399 3&505&399653&399 653 3&505&458208&458 208 Karnataka
96. Udaipur 3&505&308571&308 571 3&505&389438&389 438 3&505&456994&456 994 Rajasthan
97. Davanagere 3&505&266082&266 082 3&505&364523&364 523 3&505&453297&453 297 Karnataka
98. Tiruppur 3&505&235661&235 661 3&505&344543&344 543 3&505&449542&449 542 Tamil Nadu
99. Jhansi 3&505&311851&311 851 3&505&383644&383 644 3&505&442419&442 419 Uttar Pradesh
100. Kozhikode (Calicut) 3&505&419831&419 831 3&505&436556&436 556 3&505&440866&440 866 Kerala
101. Bokaro 3&505&333683&333 683 3&505&393805&393 805 3&505&440086&440 086 Jharkhand
102. Ahmadnagar 3&505&189002&189 002 3&505&307615&307 615 3&505&436916&436 916 Maharashtra
103. Mangalore (Mangaluru) 3&505&347917&347 917 3&505&399565&399 565 3&505&435999&435 999 Karnataka
104. Kollam (Quilon) 3&505&281417&281 417 3&505&361560&361 560 3&505&428111&428 111 Kerala
105. Nellore 3&505&316606&316 606 3&505&378428&378 428 3&505&427443&427 443 Andhra Pradesh
106. Panihati 3&505&275990&275 990 3&505&348438&348 438 3&505&410143&410 143 Vest-Bengal
107. Dasarahalli 3&504&55893&55 893 3&505&264940&264 940 3&505&408563&408 563 Karnataka
108. Latur 3&505&197408&197 408 3&505&299985&299 985 3&505&403824&403 824 Maharashtra
109. Kukatpalle 3&505&186963&186 963 3&505&292289&292 289 3&505&403236&403 236 Andhra Pradesh
110. Brahmapur 3&505&210418&210 418 3&505&307792&307 792 3&505&402672&402 672 Odisha
111. Ambattur 3&505&215424&215 424 3&505&310967&310 967 3&505&401220&401 220 Tamil Nadu
112. Gajuvaka 3&504&45786&45 786 3&505&259180&259 180 3&505&400693&400 693 Andhra Pradesh
113. Rajarhat Gopalpur 3&505&159965&159 965 3&505&271811&271 811 3&505&400404&400 404 Vest-Bengal
114. Lalbahadur Nagar 3&505&155514&155 514 3&505&268689&268 689 3&505&398840&398 840 Andhra Pradesh
115. Dhule 3&505&278317&278 317 3&505&341755&341 755 3&505&392823&392 823 Maharashtra
116. Barasat 3&505&102660&102 660 3&505&231521&231 521 3&505&390191&390 191 Vest-Bengal
117. Muzaffarnagar 3&505&240609&240 609 3&505&316729&316 729 3&505&384988&384 988 Uttar Pradesh
118. Bhagalpur 3&505&288390&288 390 3&505&340767&340 767 3&505&381534&381 534 Bihar
119. Bhilwara 3&505&183965&183 965 3&505&280128&280 128 3&505&378197&378 197 Rajasthan
120. Tumkur (Tumakuru) 3&505&138903&138 903 3&505&248929&248 929 3&505&377195&377 195 Karnataka
121. Qutubullapur 3&505&106591&106 591 3&505&231108&231 108 3&505&373724&373 724 Andhra Pradesh
122. Mathura 3&505&226691&226 691 3&505&302770&302 770 3&505&371839&371 839 Uttar Pradesh
123. Shimoga (Shivamogga) 3&505&179258&179 258 3&505&274352&274 352 3&505&369502&369 502 Karnataka
124. Muzaffarpur 3&505&241107&241 107 3&505&305525&305 525 3&505&361258&361 258 Bihar
125. Patiala 3&505&238368&238 368 3&505&303151&303 151 3&505&356936&356 936 Punjab
126. Bellary (Ballari) 3&505&266036&266 036 3&505&316766&316 766 3&505&355429&355 429 Karnataka
127. Kamarhati 3&505&266889&266 889 3&505&314507&314 507 3&505&351289&351 289 Vest-Bengal
128. Rohtak 3&505&216096&216 096 3&505&286807&286 807 3&505&348989&348 989 Haryana
129. Chandrapur 3&505&226105&226 105 3&505&289450&289 450 3&505&343516&343 516 Maharashtra
130. Hisar 3&505&172677&172 677 3&505&256689&256 689 3&505&340075&340 075 Haryana
131. Shahjahanpur 3&505&243588&243 588 3&505&296662&296 662 3&505&339776&339 776 Uttar Pradesh
132. Firozabad 3&505&215128&215 128 3&505&279102&279 102 3&505&335396&335 396 Uttar Pradesh
133. Bali 3&505&184474&184 474 3&505&260906&260 906 3&505&334440&334 440 Vest-Bengal
134. Byatarayanapura 3&504&54036&54 036 3&505&181744&181 744 3&505&331991&331 991 Karnataka
135. New Delhi 3&505&301297&301 297 3&505&302363&302 363 3&505&331811&331 811 Delhi
136. Thrissur 3&505&292529&292 529 3&505&317526&317 526 3&505&331492&331 492 Kerala
137. Singrauli 3&504&60207&60 207 3&505&185190&185 190 3&505&330935&330 935 Madhya Pradesh
138. Nizamabad 3&505&241034&241 034 3&505&288722&288 722 3&505&326693&326 693 Andhra Pradesh
139. Panipat 3&505&191212&191 212 3&505&261740&261 740 3&505&325934&325 934 Haryana
140. Parbhani 3&505&190255&190 255 3&505&259329&259 329 3&505&322365&322 365 Maharashtra
141. Kulti 3&505&250280&250 280 3&505&289903&289 903 3&505&319568&319 568 Vest-Bengal
142. Bilaspur 3&505&221442&221 442 3&505&274917&274 917 3&505&319129&319 129 Chhattisgarh
143. Nalasopara 3&504&67732&67 732 3&505&184538&184 538 3&505&317510&317 510 Maharashtra
144. Bardhaman 3&505&245079&245 079 3&505&285602&285 602 3&505&316287&316 287 Vest-Bengal
145. Rampur 3&505&243742&243 742 3&505&281494&281 494 3&505&309303&309 303 Uttar Pradesh
146. Darbhanga 3&505&218391&218 391 3&505&267348&267 348 3&505&307867&307 867 Bihar
147. Alwar 3&505&205086&205 086 3&505&260593&260 593 3&505&307546&307 546 Rajasthan
148. Etawah 3&505&124072&124 072 3&505&210453&210 453 3&505&307018&307 018 Uttar Pradesh
149. Kakinada 3&505&279980&279 980 3&505&296329&296 329 3&505&305162&305 162 Andhra Pradesh
150. Naihati 3&505&138465&138 465 3&505&215303&215 303 3&505&296830&296 830 Vest-Bengal
151. Rajamahendri 3&505&334961&334 961 3&505&315251&315 251 3&505&296378&296 378 Andhra Pradesh
152. Dewas 3&505&164364&164 364 3&505&231672&231 672 3&505&295995&295 995 Madhya Pradesh
153. Aizawl 3&505&155240&155 240 3&505&228280&228 280 3&505&295864&295 864 Mizoram
154. Satna 3&505&156630&156 630 3&505&225464&225 464 3&505&292940&292 940 Madhya Pradesh
155. Kurnool 3&505&236808&236 808 3&505&269122&269 122 3&505&292661&292 661 Andhra Pradesh
156. Mau 3&505&136697&136 697 3&505&212657&212 657 3&505&292485&292 485 Uttar Pradesh
157. Ichalkaranji 3&505&214950&214 950 3&505&257610&257 610 3&505&290923&290 923 Maharashtra
158. Jalna 3&505&174985&174 985 3&505&235795&235 795 3&505&290752&290 752 Maharashtra
159. Sonipat 3&505&143922&143 922 3&505&214974&214 974 3&505&285791&285 791 Haryana
160. Durg 3&505&175703&175 703 3&505&232517&232 517 3&505&283339&283 339 Chhattisgarh
161. Hapur 3&505&146262&146 262 3&505&211983&211 983 3&505&277140&277 140 Uttar Pradesh
162. Tirupati 3&505&174369&174 369 3&505&228202&228 202 3&505&276203&276 203 Andhra Pradesh
163. Ozhukarai 3&505&157131&157 131 3&505&217707&217 707 3&505&274876&274 876 Puducherry
164. Gandhinagar 3&505&123359&123 359 3&505&195985&195 985 3&505&271331&271 331 Gujarat
165. Bathinda 3&505&159114&159 114 3&505&217256&217 256 3&505&269520&269 520 Punjab
166. Baranagar 3&505&224821&224 821 3&505&250768&250 768 3&505&268591&268 591 Vest-Bengal
167. Rourkela Civil Township 3&505&142408&142 408 3&505&206693&206 693 3&505&267466&267 466 Odisha
168. Avadi 3&505&183215&183 215 3&505&229403&229 403 3&505&266799&266 799 Tamil Nadu
169. Malkajgiri 3&505&127178&127 178 3&505&193863&193 863 3&505&263035&263 035 Andhra Pradesh
170. Sagar 3&505&195346&195 346 3&505&232133&232 133 3&505&261040&261 040 Madhya Pradesh
171. Bijapur (Vijayapura) 3&505&186939&186 939 3&505&228175&228 175 3&505&260926&260 926 Karnataka
172. Karimnagar 3&505&148583&148 583 3&505&205653&205 653 3&505&259602&259 602 Andhra Pradesh
173. Deoli 3&504&33214&33 214 3&505&119468&119 468 3&505&258690&258 690 Delhi
174. Shrirampur 3&505&137028&137 028 3&505&197857&197 857 3&505&257782&257 782 Vest-Bengal
175. Bharatpur 3&505&148519&148 519 3&505&204587&204 587 3&505&256671&256 671 Rajasthan
176. Anantapur 3&505&174924&174 924 3&505&218808&218 808 3&505&255959&255 959 Andhra Pradesh
177. Bihar 3&505&201323&201 323 3&505&232071&232 071 3&505&255049&255 049 Bihar
178. Farrukhabad 3&505&194567&194 567 3&505&228333&228 333 3&505&254051&254 051 Uttar Pradesh
179. Ganganagar 3&505&161482&161 482 3&505&210713&210 713 3&505&253698&253 698 Rajasthan
180. Ratlam 3&505&183375&183 375 3&505&222202&222 202 3&505&253507&253 507 Madhya Pradesh
181. Ramagundam 3&505&214384&214 384 3&505&236600&236 600 3&505&251599&251 599 Andhra Pradesh
182. Nangloi Jat 3&504&76063&76 063 3&505&150948&150 948 3&505&251470&251 470 Delhi
183. North Dum Dum 3&505&181496&181 496 3&505&220042&220 042 3&505&251175&251 175 Vest-Bengal
184. Raichur 3&505&157551&157 551 3&505&207421&207 421 3&505&251021&251 021 Karnataka
185. Haldia 3&505&100347&100 347 3&505&170673&170 673 3&505&248072&248 072 Vest-Bengal
186. Tiruvottiyur 3&505&168642&168 642 3&505&212281&212 281 3&505&247895&247 895 Tamil Nadu
187. Serilungampalle 3&504&72320&72 320 3&505&153364&153 364 3&505&246106&246 106 Andhra Pradesh
188. Kapra 3&504&87747&87 747 3&505&159002&159 002 3&505&245425&245 425 Andhra Pradesh
189. Bommanahalli 3&505&152727&152 727 3&505&201652&201 652 3&505&244945&244 945 Karnataka
190. Arrah 3&505&157082&157 082 3&505&203380&203 380 3&505&244439&244 439 Bihar
191. Ulubaria 3&505&155172&155 172 3&505&202135&202 135 3&505&243623&243 623 Vest-Bengal
192. Dhanbad 3&505&151789&151 789 3&505&199258&199 258 3&505&241777&241 777 Jharkhand
193. Bidar 3&505&108016&108 016 3&505&172877&172 877 3&505&241233&241 233 Karnataka
194. Hospet (Hosapete) 3&504&96322&96 322 3&505&164240&164 240 3&505&240621&240 621 Karnataka
195. Imphal 3&505&198535&198 535 3&505&221492&221 492 3&505&236392&236 392 Manipur
196. Rewa 3&505&128981&128 981 3&505&183274&183 274 3&505&236005&236 005 Madhya Pradesh
197. Bidhannagar 3&505&100048&100 048 3&505&164221&164 221 3&505&235951&235 951 Vest-Bengal
198. Pali 3&505&136842&136 842 3&505&187641&187 641 3&505&234585&234 585 Rajasthan
199. Sikandarabad 3&505&171148&171 148 3&505&206102&206 102 3&505&234266&234 266 Andhra Pradesh
200. Mirzapur 3&505&169336&169 336 3&505&205053&205 053 3&505&233863&233 863 Uttar Pradesh
201. Karnal 3&505&173751&173 751 3&505&207640&207 640 3&505&233460&233 460 Haryana
202. Puducherry 3&505&203065&203 065 3&505&220865&220 865 3&505&232336&232 336 Puducherry
203. Ambarnath 3&505&127745&127 745 3&505&203804&203 804 3&505&232047&232 047 Maharashtra
204. Purnia 3&505&114912&114 912 3&505&171687&171 687 3&505&229962&229 962 Bihar
205. Loni 3&504&36561&36 561 3&505&120945&120 945 3&505&229410&229 410 Uttar Pradesh
206. Yamunanagar 3&505&144346&144 346 3&505&189696&189 696 3&505&229391&229 391 Haryana
207. Rourkela 3&505&215509&215 509 3&505&224987&224 987 3&505&228130&228 130 Odisha
208. Mango 3&505&108108&108 108 3&505&166125&166 125 3&505&226712&226 712 Jharkhand
209. Bulandshahar 3&505&127201&127 201 3&505&176425&176 425 3&505&223161&223 161 Uttar Pradesh
210. Gurgaon 3&505&121486&121 486 3&505&172955&172 955 3&505&222426&222 426 Haryana
211. Thanjavur (Tanjore) 3&505&202013&202 013 3&505&215314&215 314 3&505&221591&221 591 Tamil Nadu
212. Munger 3&505&150112&150 112 3&505&188050&188 050 3&505&220240&220 240 Bihar
213. Thoothukudi (Tuticorin) 3&505&205766&205 766 3&505&216054&216 054 3&505&219744&219 744 Tamil Nadu
214. Navghar 3&504&35113&35 113 3&505&116723&116 723 3&505&219398&219 398 Maharashtra
215. Sultanpur Majra 3&505&111567&111 567 3&505&164426&164 426 3&505&219386&219 386 Delhi
216. Nagercoil 3&505&190084&190 084 3&505&208179&208 179 3&505&218738&218 738 Tamil Nadu
217. Agartala 3&505&157358&157 358 3&505&189998&189 998 3&505&218028&218 028 Tripura
218. Chhapra 3&505&136877&136 877 3&505&179190&179 190 3&505&217256&217 256 Bihar
219. Bhalswa Jahangirpur 3&504&95065&95 065 3&505&152339&152 339 3&505&216595&216 595 Delhi
220. Sikar 3&505&148272&148 272 3&505&185323&185 323 3&505&215987&215 987 Rajasthan
221. Panchkula 3&504&70375&70 375 3&505&140925&140 925 3&505&215457&215 457 Haryana
222. Bhiwani 3&505&121629&121 629 3&505&169531&169 531 3&505&214413&214 413 Haryana
223. Krishnarajapura 3&505&152038&152 038 3&505&186210&186 210 3&505&213637&213 637 Karnataka
224. Nadiad 3&505&167051&167 051 3&505&192913&192 913 3&505&210958&210 958 Gujarat
225. Rajendranagar 3&504&84548&84 548 3&505&143240&143 240 3&505&210476&210 476 Andhra Pradesh
226. Katihar 3&505&135436&135 436 3&505&175199&175 199 3&505&210460&210 460 Bihar
227. Shimla 3&504&82054&82 054 3&505&142555&142 555 3&505&208554&208 554 Himachal Pradesh
228. Sambhal 3&505&150869&150 869 3&505&182478&182 478 3&505&208024&208 024 Uttar Pradesh
229. Burhanpur 3&505&172710&172 710 3&505&193725&193 725 3&505&207536&207 536 Madhya Pradesh
230. Mahadevapura 3&503&7924&7 924 3&505&135794&135 794 3&505&206923&206 923 Karnataka
231. Sirsa 3&505&112841&112 841 3&505&160735&160 735 3&505&206513&206 513 Haryana
232. Morvi 3&504&90357&90 357 3&505&145719&145 719 3&505&205242&205 242 Gujarat
233. Surendranagar 3&505&106110&106 110 3&505&156161&156 161 3&505&204992&204 992 Gujarat
234. Dindigul 3&505&182477&182 477 3&505&196955&196 955 3&505&204662&204 662 Tamil Nadu
235. Rae Bareli 3&505&129904&129 904 3&505&169333&169 333 3&505&204361&204 361 Uttar Pradesh
236. Murwara 3&505&163431&163 431 3&505&187029&187 029 3&505&204106&204 106 Madhya Pradesh
237. Baharampur 3&505&115144&115 144 3&505&160143&160 143 3&505&202897&202 897 Vest-Bengal
238. Kirari Suleman Nagar ... 3&505&154633&154 633 3&505&202724&202 724 Delhi
239. Ongole 3&505&100836&100 836 3&505&150471&150 471 3&505&201011&201 011 Andhra Pradesh
240. Junagadh 3&505&130484&130 484 3&505&168515&168 515 3&505&200744&200 744 Gujarat
241. Chandannagar 3&505&120378&120 378 3&505&162187&162 187 3&505&200578&200 578 Vest-Bengal
242. Uttarpara-Kotrung 3&505&101268&101 268 3&505&150363&150 363 3&505&200145&200 145 Vest-Bengal
243. Jamuria 3&504&72466&72 466 3&505&129484&129 484 3&505&198348&198 348 Vest-Bengal
244. Haridwad 3&505&147305&147 305 3&505&175340&175 340 3&505&197257&197 257 Uttarakhand
245. Gandhidham 3&505&104585&104 585 3&505&151693&151 693 3&505&197045&197 045 Gujarat
246. Bahraich 3&505&135400&135 400 3&505&168323&168 323 3&505&195917&195 917 Uttar Pradesh
247. Bhind 3&505&109755&109 755 3&505&153752&153 752 3&505&195842&195 842 Madhya Pradesh
248. Karawal Nagar ... 3&505&148624&148 624 3&505&194846&194 846 Delhi
249. Bahadurgarh 3&504&56524&56 524 3&505&119846&119 846 3&505&194527&194 527 Haryana
250. Kharagpur 3&505&177989&177 989 3&505&188761&188 761 3&505&194490&194 490 Vest-Bengal
251. Machilipatnam 3&505&159111&159 111 3&505&179353&179 353 3&505&193863&193 863 Andhra Pradesh
252. Khandwa 3&505&145133&145 133 3&505&172242&172 242 3&505&193416&193 416 Madhya Pradesh
253. Bhusawal 3&505&145143&145 143 3&505&172372&172 372 3&505&193349&193 349 Maharashtra
254. Virar 3&504&57600&57 600 3&505&118928&118 928 3&505&192099&192 099 Maharashtra
255. Jind 3&504&85315&85 315 3&505&135855&135 855 3&505&189573&189 573 Haryana
256. Veraval 3&504&93976&93 976 3&505&141357&141 357 3&505&188896&188 896 Gujarat
257. Amroha 3&505&137061&137 061 3&505&165129&165 129 3&505&187572&187 572 Uttar Pradesh
258. Pathankot 3&505&123930&123 930 3&505&157925&157 925 3&505&186415&186 415 Punjab
259. Khammam 3&505&127992&127 992 3&505&159544&159 544 3&505&186137&186 137 Andhra Pradesh
260. Hanumangarh 3&504&78525&78 525 3&505&129556&129 556 3&505&185903&185 903 Rajasthan
261. Puri 3&505&125199&125 199 3&505&157837&157 837 3&505&184924&184 924 Odisha
262. Vizianagaram 3&505&160359&160 359 3&505&174651&174 651 3&505&183834&183 834 Andhra Pradesh
263. Hugli-Chunchura 3&505&151806&151 806 3&505&170206&170 206 3&505&183019&183 019 Vest-Bengal
264. Shivpuri 3&505&108277&108 277 3&505&146892&146 892 3&505&182690&182 690 Madhya Pradesh
265. Fatehpur 3&505&117675&117 675 3&505&152078&152 078 3&505&182329&182 329 Uttar Pradesh
266. Nandyal 3&505&119813&119 813 3&505&152676&152 676 3&505&181160&181 160 Andhra Pradesh
267. Dinapur 3&504&84616&84 616 3&505&131176&131 176 3&505&180866&180 866 Bihar
268. Unnao 3&505&107425&107 425 3&505&144662&144 662 3&505&178960&178 960 Uttar Pradesh
269. Jaunpur 3&505&136062&136 062 3&505&160055&160 055 3&505&178629&178 629 Uttar Pradesh
270. Orai 3&504&98716&98 716 3&505&139318&139 318 3&505&178431&178 431 Uttar Pradesh
271. English Bazar (Malda) 3&505&139204&139 204 3&505&161456&161 456 3&505&178150&178 150 Vest-Bengal
272. Sitapur 3&505&121842&121 842 3&505&151908&151 908 3&505&177244&177 244 Uttar Pradesh
273. Velluru (Vellore) 3&505&175061&175 061 3&505&177230&177 230 3&505&175371&175 371 Tamil Nadu
274. Alappuzha 3&505&174666&174 666 3&505&177029&177 029 3&505&175344&175 344 Kerala
275. Eluru 3&505&212866&212 866 3&505&190062&190 062 3&505&175243&175 243 Andhra Pradesh
276. Budaun (Badayun) 3&505&116695&116 695 3&505&148029&148 029 3&505&175003&175 003 Uttar Pradesh
277. Behta Hajipur 3&504&30361&30 361 3&504&94298&94 298 3&505&174668&174 668 Uttar Pradesh
278. Raiganj 3&505&151045&151 045 3&505&165212&165 212 3&505&174254&174 254 Vest-Bengal
279. Dallo Pura ... 3&505&132621&132 621 3&505&173866&173 866 Delhi
280. Saharsa 3&504&80149&80 149 3&505&125167&125 167 3&505&173181&173 181 Bihar
281. Pallavaram 3&505&111866&111 866 3&505&144623&144 623 3&505&172392&172 392 Tamil Nadu
282. Guna 3&505&100490&100 490 3&505&137175&137 175 3&505&171297&171 297 Madhya Pradesh
283. Banda 3&504&96795&96 795 3&505&134839&134 839 3&505&171043&171 043 Uttar Pradesh
284. Hoshiarpur 3&505&122705&122 705 3&505&149668&149 668 3&505&170870&170 870 Punjab
285. Adoni 3&505&136182&136 182 3&505&155969&155 969 3&505&170647&170 647 Andhra Pradesh
286. Sambalpur 3&505&131138&131 138 3&505&153643&153 643 3&505&170259&170 259 Odisha
287. Gadag 3&505&134051&134 051 3&505&154982&154 982 3&505&170034&170 034 Karnataka
288. Mohali 3&504&78457&78 457 3&505&123484&123 484 3&505&169458&169 458 Punjab
289. Medinipur 3&505&125498&125 498 3&505&149769&149 769 3&505&168911&168 911 Vest-Bengal
290. Tonk 3&505&100079&100 079 3&505&135689&135 689 3&505&168181&168 181 Rajasthan
291. Kaithal 3&504&71142&71 142 3&505&117285&117 285 3&505&167727&167 727 Haryana
292. Bhadravati 3&505&149257&149 257 3&505&160662&160 662 3&505&166886&166 886 Karnataka
293. Chittur 3&505&133462&133 462 3&505&152654&152 654 3&505&166856&166 856 Andhra Pradesh
294. Madhyamgram 3&505&140069&140 069 3&505&155451&155 451 3&505&165875&165 875 Vest-Bengal
295. Lakhimpur 3&504&79951&79 951 3&505&121486&121 486 3&505&164699&164 699 Uttar Pradesh
296. Batala 3&504&86006&86 006 3&505&125677&125 677 3&505&164470&164 470 Punjab
297. Tambaram 3&505&107187&107 187 3&505&137933&137 933 3&505&163851&163 851 Tamil Nadu
298. Gudalur 3&505&149523&149 523 3&505&158634&158 634 3&505&162704&162 704 Tamil Nadu
299. Silchar 3&505&115483&115 483 3&505&142199&142 199 3&505&162408&162 408 Assam
300. Shantipur 3&505&109956&109 956 3&505&138235&138 235 3&505&162208&162 208 Vest-Bengal
301. Adityapur 3&504&77803&77 803 3&505&119233&119 233 3&505&161966&161 966 Jharkhand
302. Proddatur 3&505&133914&133 914 3&505&150309&150 309 3&505&161928&161 928 Andhra Pradesh
303. Sasaram 3&504&98122&98 122 3&505&131172&131 172 3&505&161592&161 592 Bihar
304. Alandur 3&505&125244&125 244 3&505&146287&146 287 3&505&161482&161 482 Tamil Nadu
305. Uppal Kalan 3&504&75660&75 660 3&505&117217&117 217 3&505&161210&161 210 Andhra Pradesh
306. Faizabad 3&505&124437&124 437 3&505&144705&144 705 3&505&160022&160 022 Uttar Pradesh
307. Tenali 3&505&143726&143 726 3&505&153756&153 756 3&505&159685&159 685 Andhra Pradesh
308. Beed 3&505&112434&112 434 3&505&138196&138 196 3&505&159118&159 118 Maharashtra
309. Thanesar 3&504&81255&81 255 3&505&119687&119 687 3&505&157609&157 609 Haryana
310. Ghatlodiya 3&504&62248&62 248 3&505&106684&106 684 3&505&157601&157 601 Gujarat
311. Bharuch 3&505&133102&133 102 3&505&148140&148 140 3&505&157409&157 409 Gujarat
312. Rajnandgaon 3&505&125371&125 371 3&505&143770&143 770 3&505&157140&157 140 Chhattisgarh
313. Kanchipuram 3&505&144955&144 955 3&505&153140&153 140 3&505&156575&156 575 Tamil Nadu
314. Chitradurga 3&504&87069&87 069 3&505&122702&122 702 3&505&156344&156 344 Karnataka
315. Vidisha 3&504&92922&92 922 3&505&125453&125 453 3&505&155459&155 459 Madhya Pradesh
316. Ambala 3&505&119338&119 338 3&505&139279&139 279 3&505&153785&153 785 Haryana
317. Delhi Cantonment 3&504&94393&94 393 3&505&124917&124 917 3&505&153441&153 441 Delhi
318. Hazaribagh 3&504&97824&97 824 3&505&127269&127 269 3&505&153424&153 424 Jharkhand
319. Krishnanagar 3&505&121110&121 110 3&505&139110&139 110 3&505&152375&152 375 Vest-Bengal
320. Morena 3&505&147124&147 124 3&505&150959&150 959 3&505&151430&151 430 Madhya Pradesh
321. Habra 3&505&100223&100 223 3&505&127602&127 602 3&505&151202&151 202 Vest-Bengal
322. Haldwani 3&505&104195&104 195 3&505&129015&129 015 3&505&149501&149 501 Uttarakhand
323. Hajipur 3&504&87687&87 687 3&505&119412&119 412 3&505&149202&149 202 Bihar
324. Kishangarh 3&504&81948&81 948 3&505&116222&116 222 3&505&149143&149 143 Rajasthan
325. Dum Dum 3&504&60107&60 107 3&505&101296&101 296 3&505&148568&148 568 Vest-Bengal
326. Bhimavaram 3&505&121314&121 314 3&505&137409&137 409 3&505&148423&148 423 Andhra Pradesh
327. Kanchrapara 3&505&100194&100 194 3&505&126191&126 191 3&505&148302&148 302 Vest-Bengal
328. Gangapur 3&504&53689&53 689 3&504&96845&96 845 3&505&148277&148 277 Rajasthan
329. Palwal 3&504&59168&59 168 3&505&100722&100 722 3&505&148200&148 200 Haryana
330. Chhindwara 3&504&93650&93 650 3&505&122247&122 247 3&505&147745&147 745 Madhya Pradesh
331. Balurghat 3&505&119796&119 796 3&505&135737&135 737 3&505&147076&147 076 Vest-Bengal
332. Kanchipuram 3&505&109196&109 196 3&505&130567&130 567 3&505&146706&146 706 Tamil Nadu
333. Anand 3&505&110266&110 266 3&505&130685&130 685 3&505&145817&145 817 Gujarat
334. Dimapur 3&504&57182&57 182 3&504&98096&98 096 3&505&145715&145 715 Nagaland
335. Chikmagalur 3&504&60816&60 816 3&505&101251&101 251 3&505&145686&145 686 Karnataka
336. Gokal Pur 3&504&49186&49 186 3&504&91159&91 159 3&505&144570&144 570 Delhi
337. Chirala 3&504&80861&80 861 3&505&113248&113 248 3&505&144334&144 334 Andhra Pradesh
338. Porbandar 3&505&116671&116 671 3&505&133051&133 051 3&505&143838&143 838 Gujarat
339. Baripada 3&504&49619&49 619 3&504&95004&95 004 3&505&143355&143 355 Odisha
340. North Barrackpur 3&505&100606&100 606 3&505&123668&123 668 3&505&142670&142 670 Vest-Bengal
341. Lalitpur 3&504&79870&79 870 3&505&111892&111 892 3&505&142469&142 469 Uttar Pradesh
342. Godhra 3&504&96813&96 813 3&505&121879&121 879 3&505&142412&142 412 Gujarat
343. Kolar 3&504&83287&83 287 3&505&113907&113 907 3&505&142057&142 057 Karnataka
344. Khardaha 3&504&88358&88 358 3&505&116470&116 470 3&505&141712&141 712 Vest-Bengal
345. Shillong 3&505&131719&131 719 3&505&132867&132 867 3&505&141675&141 675 Meghalaya
346. Gonda 3&504&95553&95 553 3&505&120301&120 301 3&505&141414&141 414 Uttar Pradesh
347. Hindupur 3&505&104651&104 651 3&505&125074&125 074 3&505&141369&141 369 Andhra Pradesh
348. Erode 3&505&159232&159 232 3&505&150541&150 541 3&505&141267&141 267 Tamil Nadu
349. Darjiling 3&504&73062&73 062 3&505&107197&107 197 3&505&141195&141 195 Vest-Bengal
350. Dehri 3&504&93694&93 694 3&505&119057&119 057 3&505&141116&141 116 Bihar
351. Mahbubnagar 3&505&116833&116 833 3&505&130986&130 986 3&505&141004&141 004 Andhra Pradesh
352. Chirmiri 3&504&45054&45 054 3&504&91319&91 319 3&505&140567&140 567 Chhattisgarh
353. Bhadreswar 3&504&72474&72 474 3&505&106071&106 071 3&505&139710&139 710 Vest-Bengal
354. Yelahanka 3&504&50782&50 782 3&504&90827&90 827 3&505&138949&138 949 Karnataka
355. Hassan 3&504&90803&90 803 3&505&116574&116 574 3&505&138557&138 557 Karnataka
356. Bankura 3&505&114876&114 876 3&505&128781&128 781 3&505&138453&138 453 Vest-Bengal
357. Moga 3&505&108304&108 304 3&505&125573&125 573 3&505&137880&137 880 Punjab
358. Mandya 3&505&120265&120 265 3&505&131179&131 179 3&505&137696&137 696 Karnataka
359. Pilibhit 3&505&106605&106 605 3&505&124245&124 245 3&505&137622&137 622 Uttar Pradesh
360. Beawar 3&505&105366&105 366 3&505&123759&123 759 3&505&137533&137 533 Rajasthan
361. Kumbakonam 3&505&139483&139 483 3&505&139954&139 954 3&505&137515&137 515 Tamil Nadu
362. Navsari 3&505&126089&126 089 3&505&134017&134 017 3&505&137359&137 359 Gujarat
363. Bettiah 3&504&92653&92 653 3&505&116670&116 670 3&505&137344&137 344 Bihar
364. Botad 3&504&64603&64 603 3&505&100194&100 194 3&505&137093&137 093 Gujarat
365. Abohar 3&505&107163&107 163 3&505&124339&124 339 3&505&136664&136 664 Punjab
366. Charoda 3&504&47828&47 828 3&504&87585&87 585 3&505&136390&136 390 Chhattisgarh
367. Puna ... 3&505&119092&119 092 3&505&135567&135 567 Gujarat
368. Mandoli ... 3&505&103165&103 165 3&505&135249&135 249 Delhi
369. Siwan 3&504&83125&83 125 3&505&109919&109 919 3&505&134310&134 310 Bihar
370. Palakkad 3&505&123289&123 289 3&505&130767&130 767 3&505&134152&134 152 Kerala
371. Etah 3&504&78458&78 458 3&505&107110&107 110 3&505&133913&133 913 Uttar Pradesh
372. Jetpur 3&504&73560&73 560 3&505&104312&104 312 3&505&133442&133 442 Gujarat
373. Mandsaur 3&504&95907&95 907 3&505&116505&116 505 3&505&133266&133 266 Madhya Pradesh
374. Hardoi 3&504&88651&88 651 3&505&112486&112 486 3&505&133028&133 028 Madhya Pradesh
375. Khanna 3&504&71990&71 990 3&505&103099&103 099 3&505&133007&133 007 Punjab
376. Nalgonda 3&504&84910&84 910 3&505&110286&110 286 3&505&132787&132 787 Andhra Pradesh
377. Neyveli 3&505&118080&118 080 3&505&127552&127 552 3&505&132652&132 652 Tamil Nadu
378. Raigarh 3&504&86767&86 767 3&505&111154&111 154 3&505&132175&132 175 Chhattisgarh
379. Adilabad 3&504&84255&84 255 3&505&109529&109 529 3&505&131938&131 938 Andhra Pradesh
380. Puruliya 3&504&92386&92 386 3&505&113806&113 806 3&505&131475&131 475 Vest-Bengal
381. Halisahar 3&505&114028&114 028 3&505&124510&124 510 3&505&131223&131 223 Vest-Bengal
382. Titagarh 3&505&114085&114 085 3&505&124213&124 213 3&505&130622&130 622 Vest-Bengal
383. Vejalpur 3&504&92116&92 116 3&505&113445&113 445 3&505&130392&130 392 Gujarat
384. Chas 3&504&65207&65 207 3&504&97221&97 221 3&505&129884&129 884 Jharkhand
385. Hathras 3&505&113285&113 285 3&505&123244&123 244 3&505&129366&129 366 Uttar Pradesh
386. Hosur 3&504&41739&41 739 3&504&84394&84 394 3&505&129019&129 019 Tamil Nadu
387. Kadapa (Cuddapah) 3&505&121463&121 463 3&505&126505&126 505 3&505&128691&128 691 Andhra Pradesh
388. Yavatmal 3&505&108578&108 578 3&505&120676&120 676 3&505&128647&128 647 Maharashtra
389. Gondiya 3&505&109470&109 470 3&505&120902&120 902 3&505&128161&128 161 Maharashtra
390. Robertsonpet 3&505&156746&156 746 3&505&141424&141 424 3&505&128142&128 142 Karnataka
391. Ponnani 3&504&51770&51 770 3&504&87495&87 495 3&505&127762&127 762 Kerala
392. Suryapet 3&504&60630&60 630 3&504&93239&93 239 3&505&127556&127 556 Andhra Pradesh
393. Srikakulam 3&504&88883&88 883 3&505&109905&109 905 3&505&127469&127 469 Andhra Pradesh
394. Jhunjhunu 3&504&72187&72 187 3&505&100485&100 485 3&505&127142&127 142 Rajasthan
395. Taj Pul 3&503&5882&5 882 3&504&59643&59 643 3&505&126498&126 498 Delhi
396. Rajapalayam 3&505&114202&114 202 3&505&122307&122 307 3&505&126355&126 355 Tamil Nadu
397. Neemuch (Nimach) 3&504&86439&86 439 3&505&107663&107 663 3&505&125480&125 480 Madhya Pradesh
398. Dharmavaram 3&504&78961&78 961 3&505&103357&103 357 3&505&125190&125 190 Andhra Pradesh
399. Damoh 3&504&95661&95 661 3&505&112185&112 185 3&505&124892&124 892 Madhya Pradesh
400. Bhuli 3&504&56774&56 774 3&504&89534&89 534 3&505&124848&124 848 Jharkhand
401. Udupi 3&504&97157&97 157 3&505&113112&113 112 3&505&124801&124 801 Karnataka
402. Chhatarpur 3&504&72824&72 824 3&504&99575&99 575 3&505&124638&124 638 Madhya Pradesh
403. Jagadhri 3&504&75408&75 408 3&505&101290&101 290 3&505&124626&124 626 Haryana
404. Basti 3&504&87371&87 371 3&505&107601&107 601 3&505&124365&124 365 Uttar Pradesh
405. Port Blair 3&504&74955&74 955 3&504&99984&99 984 3&505&124067&124 067 Andamanene og Nikobarene
406. Patan 3&504&96112&96 112 3&505&112219&112 219 3&505&123760&123 760 Gujarat
407. Rewari 3&504&75342&75 342 3&505&100684&100 684 3&505&123359&123 359 Haryana
408. Guntakal 3&505&107592&107 592 3&505&117103&117 103 3&505&123238&123 238 Andhra Pradesh
409. Deoria 3&504&82168&82 168 3&505&104227&104 227 3&505&123225&123 225 Uttar Pradesh
410. Baleshwar (Balasore) 3&504&85442&85 442 3&505&106082&106 082 3&505&122926&122 926 Odisha
411. Baidyabati 3&504&90081&90 081 3&505&108229&108 229 3&505&122696&122 696 Vest-Bengal
412. Ashoknagar Kalyangarh 3&504&96747&96 747 3&505&111607&111 607 3&505&122667&122 667 Vest-Bengal
413. Hoshangabad 3&504&70914&70 914 3&504&97424&97 424 3&505&122339&122 339 Madhya Pradesh
414. Bangaon 3&504&79571&79 571 3&505&102163&102 163 3&505&121839&121 839 Vest-Bengal
415. Chandausi 3&504&82748&82 748 3&505&103749&103 749 3&505&121588&121 588 Uttar Pradesh
416. Motihari 3&504&77432&77 432 3&505&100683&100 683 3&505&121475&121 475 Bihar
417. Malerkotla 3&504&88600&88 600 3&505&107009&107 009 3&505&121291&121 291 Punjab
418. Basirhat 3&505&101409&101 409 3&505&113159&113 159 3&505&121255&121 255 Vest-Bengal
419. Modinagar 3&505&101660&101 660 3&505&113218&113 218 3&505&121171&121 171 Uttar Pradesh
420. Sultanpur 3&504&76533&76 533 3&505&100065&100 065 3&505&121074&121 074 Uttar Pradesh
421. Gudivada 3&505&101656&101 656 3&505&113054&113 054 3&505&120959&120 959 Andhra Pradesh
422. Jaffrabad 3&504&17492&17 492 3&504&57450&57 450 3&505&120807&120 807 Delhi
423. Gangawati 3&504&64843&64 843 3&504&93240&93 240 3&505&120606&120 606 Karnataka
424. Sawai Madhopur 3&504&72165&72 165 3&504&97493&97 493 3&505&120545&120 545 Rajasthan
425. Rishra 3&505&102815&102 815 3&505&113305&113 305 3&505&120248&120 248 Vest-Bengal
426. Ambur 3&504&75911&75 911 3&504&99624&99 624 3&505&120163&120 163 Tamil Nadu
427. Vapi 3&504&31533&31 533 3&504&71406&71 406 3&505&120084&120 084 Gujarat
428. Dibrugarh 3&505&120127&120 127 3&505&121893&121 893 3&505&119881&119 881 Assam
429. Alwal 3&504&66471&66 471 3&504&93206&93 206 3&505&118942&118 942 Andhra Pradesh
430. Pattanagere 3&504&71662&71 662 3&504&96385&96 385 3&505&118768&118 768 Karnataka
431. Chittorgarh 3&504&71569&71 569 3&504&96219&96 219 3&505&118575&118 575 Rajasthan
432. Mustafabad ... 3&504&90171&90 171 3&505&118214&118 214 Delhi
433. Ambala Sadar 3&504&90872&90 872 3&505&106568&106 568 3&505&118167&118 167 Haryana
434. Bagaha 3&504&64627&64 627 3&504&91467&91 467 3&505&117701&117 701 Bihar
435. Deoghar 3&504&76380&76 380 3&504&98388&98 388 3&505&117686&117 686 Jharkhand
436. Pul Pehlad 3&504&14343&14 343 3&504&52856&52 856 3&505&117117&117 117 Delhi
437. Satara 3&504&95180&95 180 3&505&108048&108 048 3&505&117088&117 088 Maharashtra
438. Nagaon 3&504&93350&93 350 3&505&107667&107 667 3&505&117017&117 017 Assam
439. Barshi 3&504&88810&88 810 3&505&104785&104 785 3&505&116970&116 970 Maharashtra
440. Raniganj 3&505&102050&102 050 3&505&111116&111 116 3&505&116852&116 852 Vest-Bengal
441. Pithampur 3&504&11980&11 980 3&504&68080&68 080 3&505&116320&116 320 Madhya Pradesh
443. Jalpaiguri 3&504&81585&81 585 3&505&100348&100 348 3&505&115807&115 807 Vest-Bengal
444. Wardha 3&505&102985&102 985 3&505&111118&111 118 3&505&115692&115 692 Maharashtra
445. Aurangabad 3&504&47565&47 565 3&504&79393&79 393 3&505&115671&115 671 Bihar
446. Rudrapur 3&504&61280&61 280 3&504&88676&88 676 3&505&115612&115 612 Uttarakhand
447. Ballia 3&504&84063&84 063 3&505&101465&101 465 3&505&115498&115 498 Uttar Pradesh
448. Pudukkottai 3&504&99058&99 058 3&505&109217&109 217 3&505&115368&115 368 Tamil Nadu
449. Achalpur 3&504&96229&96 229 3&505&107316&107 316 3&505&114717&114 717 Maharashtra
450. Miryalaguda 3&504&65879&65 879 3&504&90886&90 886 3&505&114557&114 557 Andhra Pradesh
451. Ranip 3&504&60537&60 537 3&504&87906&87 906 3&505&114546&114 546 Gujarat
452. Barnala 3&504&75430&75 430 3&504&96624&96 624 3&505&114536&114 536 Punjab
453. Neyyattinkara 3&504&30419&30 419 3&504&69467&69 467 3&505&114269&114 269 Kerala
454. Tadepalligudem 3&504&88878&88 878 3&505&102622&102 622 3&505&114190&114 190 Andhra Pradesh
455. Sahibganj 3&504&49257&49 257 3&504&80154&80 154 3&505&114066&114 066 Jharkhand
456. Kalol 3&504&82137&82 137 3&505&100008&100 008 3&505&113910&113 910 Gujarat
457. Begusarai 3&504&71424&71 424 3&504&93741&93 741 3&505&113891&113 891 Bihar
458. Seoni 3&504&64532&64 532 3&504&89801&89 801 3&505&113882&113 882 Madhya Pradesh
459. Dholpur 3&504&68533&68 533 3&504&92308&92 308 3&505&113867&113 867 Rajasthan
460. Kashipur 3&504&69870&69 870 3&504&92967&92 967 3&505&113824&113 824 Uttarakhand
461. Khurja 3&504&80305&80 305 3&504&98610&98 610 3&505&113736&113 736 Uttar Pradesh
462. Hastsal ... 3&504&86566&86 566 3&505&113475&113 475 Delhi
463. Shikohabad 3&504&62829&62 829 3&504&88161&88 161 3&505&112531&112 531 Uttar Pradesh
464. Jehanabad 3&504&52322&52 322 3&504&81503&81 503 3&505&112517&112 517 Bihar
465. Nawada 3&504&53174&53 174 3&504&81891&81 891 3&505&112285&112 285 Bihar
468. Badlapur ... 3&504&97948&97 948 3&505&111896&111 896 Maharashtra
469. Rurki (Roorkee) 3&504&80262&80 262 3&504&97516&97 516 3&505&111470&111 470 Uttarakhand
470. Buxar 3&504&55753&55 753 3&504&83168&83 168 3&505&111290&111 290 Bihar
471. Ghazipur 3&504&76547&76 547 3&504&95356&95 356 3&505&111199&111 199 Uttar Pradesh
472. Bundi 3&504&65047&65 047 3&504&88871&88 871 3&505&110816&110 816 Rajasthan
473. Udgir 3&504&70453&70 453 3&504&91933&91 933 3&505&110795&110 795 Maharashtra
474. Nagda 3&504&79622&79 622 3&504&96579&96 579 3&505&110385&110 385 Madhya Pradesh
475. Ramanagara 3&504&50437&50 437 3&504&79394&79 394 3&505&110048&110 048 Karnataka
476. Amreli 3&504&67827&67 827 3&504&90230&90 230 3&505&109928&109 928 Gujarat
478. Theni Allinagaram 3&504&60050&60 050 3&504&85498&85 498 3&505&109415&109 415 Tamil Nadu
479. Ranibennur 3&504&67442&67 442 3&504&89618&89 618 3&505&109328&109 328 Karnataka
480. Jagtial 3&504&67591&67 591 3&504&89438&89 438 3&505&109230&109 230 Andhra Pradesh
481. Churu 3&504&82464&82 464 3&504&97648&97 648 3&505&109217&109 217 Rajasthan
482. Firozpur (Ferozepur) 3&504&78378&78 378 3&504&95475&95 475 3&505&108923&108 923 Punjab
483. Mughalsarai 3&504&66529&66 529 3&504&88387&88 387 3&505&108228&108 228 Uttar Pradesh
484. Muradnagar 3&504&44395&44 395 3&504&74151&74 151 3&505&108040&108 040 Uttar Pradesh
485. Gondal 3&504&80584&80 584 3&504&96016&96 016 3&505&107601&107 601 Gujarat
486. Hindaun 3&504&60780&60 780 3&504&84861&84 861 3&505&107591&107 591 Rajasthan
487. Marmagao (Mormugão) 3&504&83367&83 367 3&504&97154&97 154 3&505&107400&107 400 Goa
488. Nandurbar 3&504&78378&78 378 3&504&94368&94 368 3&505&106949&106 949 Maharashtra
489. Nagaur 3&504&68194&68 194 3&504&88828&88 828 3&505&106885&106 885 Rajasthan
490. Shamli 3&504&70853&70 853 3&504&90055&90 055 3&505&106645&106 645 Uttar Pradesh
491. Sehore 3&504&71456&71 456 3&504&90333&90 333 3&505&106533&106 533 Madhya Pradesh
493. Nabadwip 3&505&125037&125 037 3&505&115016&115 016 3&505&106244&106 244 Vest-Bengal
494. Kalyani 3&504&57648&57 648 3&504&82135&82 135 3&505&106012&106 012 Vest-Bengal
495. Makrana 3&504&59714&59 714 3&504&83329&83 329 3&505&105666&105 666 Rajasthan
496. Azamgarh 3&504&78567&78 567 3&504&93521&93 521 3&505&105342&105 342 Uttar Pradesh
497. Bhadrak 3&504&76435&76 435 3&504&92515&92 515 3&505&105142&105 142 Odisha
498. Tezpur 3&504&55084&55 084 3&504&80575&80 575 3&505&104846&104 846 Assam
499. Kishanganj 3&504&64568&64 568 3&504&85590&85 590 3&505&104751&104 751 Bihar
500. Mainpuri 3&504&76735&76 735 3&504&92273&92 273 3&505&104713&104 713 Uttar Pradesh
501. Jamalpur 3&504&86112&86 112 3&504&96983&96 983 3&505&104701&104 701 Bihar
502. Phagwara 3&504&83163&83 163 3&504&95788&95 788 3&505&104652&104 652 Punjab
503. Kapurthala 3&504&64567&64 567 3&504&85686&85 686 3&505&104229&104 229 Punjab
504. Itarsi 3&504&77334&77 334 3&504&92324&92 324 3&505&104220&104 220 Madhya Pradesh
506. Madhavaram 3&504&49256&49 256 3&504&76093&76 093 3&505&103809&103 809 Tamil Nadu
507. Champdani 3&505&101067&101 067 3&505&103246&103 246 3&505&103395&103 395 Vest-Bengal
509. Amalner 3&504&76442&76 442 3&504&91490&91 490 3&505&103252&103 252 Maharashtra
510. Kohima 3&504&51418&51 418 3&504&77030&77 030 3&505&103210&103 210 Nagaland
511. Khargone 3&504&66786&66 786 3&504&85890&85 890 3&505&102646&102 646 Madhya Pradesh
512. Palghar 3&504&14700&14 700 3&504&52677&52 677 3&505&102638&102 638 Maharashtra
513. Hinganghat 3&504&78715&78 715 3&504&92342&92 342 3&505&102588&102 588 Maharashtra
514. Sarni 3&504&84379&84 379 3&504&95012&95 012 3&505&102550&102 550 Madhya Pradesh
516. Udagamandalam (Ootacamund) 3&504&81763&81 763 3&504&93987&93 987 3&505&102462&102 462 Tamil Nadu
517. Lakhisarai 3&504&53360&53 360 3&504&77875&77 875 3&505&102421&102 421 Bihar
518. Banswara 3&504&66632&66 632 3&504&85665&85 665 3&505&102035&102 035 Rajasthan
519. Deesa 3&504&62435&62 435 3&504&83382&83 382 3&505&101925&101 925 Gujarat
520. Bagalkot 3&504&76903&76 903 3&504&90988&90 988 3&505&101660&101 660 Karnataka
521. Chalisgaon 3&504&77420&77 420 3&504&91110&91 110 3&505&101506&101 506 Maharashtra
522. Betul 3&504&63534&63 534 3&504&83524&83 524 3&505&101495&101 495 Madhya Pradesh
523. Bhadravati 3&504&19184&19 184 3&504&56903&56 903 3&505&101379&101 379 Maharashtra
524. Contai 3&504&53484&53 484 3&504&77513&77 513 3&505&101351&101 351 Vest-Bengal
525. Chilakaluripet 3&504&79142&79 142 3&504&91656&91 656 3&505&101150&101 150 Andhra Pradesh
526. Baraut 3&504&67705&67 705 3&504&85708&85 708 3&505&101146&101 146 Uttar Pradesh
527. Shahdol 3&504&55508&55 508 3&504&78624&78 624 3&505&101020&101 020 Madhya Pradesh
528. Khamgaon 3&504&73692&73 692 3&504&88687&88 687 3&505&100500&100 500 Maharashtra
530. Mahoba 3&504&56247&56 247 3&504&78782&78 782 3&505&100302&100 302 Uttar Pradesh

Andre byer[rediger | rediger kilde]

Hovedstedene i delstatene er markert med en asterisk (*).

A[rediger | rediger kilde]

B[rediger | rediger kilde]

C[rediger | rediger kilde]

D[rediger | rediger kilde]

E[rediger | rediger kilde]

F[rediger | rediger kilde]

G[rediger | rediger kilde]

H[rediger | rediger kilde]

I[rediger | rediger kilde]

J[rediger | rediger kilde]

K[rediger | rediger kilde]

L[rediger | rediger kilde]

M[rediger | rediger kilde]

N[rediger | rediger kilde]

O[rediger | rediger kilde]

P[rediger | rediger kilde]

R[rediger | rediger kilde]

S[rediger | rediger kilde]

T[rediger | rediger kilde]

U[rediger | rediger kilde]

V[rediger | rediger kilde]

W[rediger | rediger kilde]

Y[rediger | rediger kilde]

Z[rediger | rediger kilde]