Liste over Pokémon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over Pokémon etter hvilket nummer de er i «National Pokédex» som du finner i Pokémon Ruby, Sapphire, Emerald og Pokemon Diamond og Pearl og Platinum, Heart Gold & Soul Silver. Listen inneholder alle Pokémon som er med i Pokémon-spillene.

Liste over Pokémon etter Pokédex[rediger | rediger kilde]

National
Dex №
Engelsk navn Japansk navn Rōmaji Offisielt
romanisert navn
Johto
Pokédex №
Hoenn
Pokédex №
Sinnoh
Pokédex №
Utvikling Type
001 Bulbasaur フシギダネ Fushigidane Fushigidane 226 203 001aEgg Grass/Poison
002 Ivysaur フシギソウ Fushigiso Fushigisō Fushigisou 227 204 001bBulbasaur Grass/Poison
003 Venusaur フシギバナ Fushigibana Fushigibana 228 205 001cIvysaur Grass/Poison
004 Charmander ヒトカゲ Hitokage Hitokage 229 206 004aEgg Fire
005 Charmeleon リザード Rizado Rizādo Lizardo 230 207 004bCharmander Fire
006 Charizard リザードン Rizadon Rizādon Lizardon 231 208 004cCharmeleon Fire/Flying
007 Squirtle ゼニガメ Zenigame Zenigame 232 209 007aEgg Water
008 Wartortle カメール Kameru Kamēru Kameil 233 210 007bSquirtle Water
009 Blastoise カメックス Kamekkusu Kamex 234 211 007cWartortle Water
010 Caterpie キャタピー Kyatapi Kyatapī Caterpie 024 010aEgg Bug
011 Metapod トランセル Toranseru Transel 025 010bCaterpie Bug
012 Butterfree バタフリー Batafuri Batafurī Butterfree 026 010cMetapod Bug/Flying
013 Weedle ビードル Bidoru Bīdoru Beedle 027 013aEgg Bug/Poison
014 Kakuna コクーン Kokun Kokūn Cocoon 028 013bWeedle Bug/Poison
015 Beedrill スピアー Supia Supiā Spear 029 013cKakuna Bug/Poison
016 Pidgey ポッポ Poppo Poppo 010 016aEgg Normal/Flying
017 Pidgeotto ピジョン Pijon Pigeon 011 016bPidgey Normal/Flying
018 Pidgeot ピジョット Pijotto Pigeot 012 016cPidgeotto Normal/Flying
019 Rattata コラッタ Koratta Koratta 017 019aEgg Normal
020 Raticate ラッタ Ratta Ratta 018 019bRattata Normal
021 Spearow オニスズメ Onisuzume Onisuzume 013 021aEgg Normal/Flying
022 Fearow オニドリル Onidoriru Onidrill 014 021bSpearow Normal/Flying
023 Ekans アーボ Abo Ābo Arbo 050 023aEgg Poison
024 Arbok アーボック Abokku Ābokku Arbok 051 023bEkans Poison
025 Pikachu ピカチュウ Pikachu Pikachū Pikachu 022 156 104 025bPichu Electric
026 Raichu ライチュウ Raichu Raichū Raichu 023 157 105 025cPikachu Electric
027 Sandshrew サンド Sando Sand 048 112 027aEgg Ground
028 Sandslash サンドパン Sandopan Sandpan 049 113 027bSandshrew Ground
029 Nidoran♀ ニドラン♀ Nidoran♀ Nidoran♀ 095 029aEgg Poison
030 Nidorina ニドリーナ Nidorina Nidorīna Nidorina 096 029bNidoran♀ Poison
031 Nidoqueen ニドクイン Nidokuin Nidoqueen 097 029cNidorina Poison/Ground
032 Nidoran♂ ニドラン♂ Nidoran♂ Nidoran♂ 098 032aEgg Poison
033 Nidorino ニドリーノ Nidorino Nidorīno Nidorino 099 032bNidoran♂ Poison
034 Nidoking ニドキング Nidokingu Nidoking 100 032cNidorino Poison/Ground
035 Clefairy ピッピ Pippi Piipi 041 100 035bCleffa Normal
036 Clefable ピクシー Pikushi Pikushī Pixy 042 101 035cClefairy Normal
037 Vulpix ロコン Rokon Rokon 125 153 037aEgg Fire
038 Ninetales キュウコン KyukonKyūkon Kyukon 126 154 037bVulpix Fire
039 Jigglypuff プリン Purin Purin 044 138 039bIgglybuff Normal
040 Wigglytuff プクリン Pukurin Pukurin 045 139 039cJigglypuff Normal
041 Zubat ズバット Zubatto Zubat 037 063 028 041aEgg Poison/Flying
042 Golbat ゴルバット Gorubatto Golbat 038 064 029 041bZubat Poison/Flying
043 Oddish ナゾノクサ Nazonokusa Nazonokusa 083 088 043aEgg Grass/Poison
044 Gloom クサイハナ Kusaihana Kusaihana 084 089 043bOddish Grass/Poison
045 Vileplume ラフレシア Rafureshia Ruffresia 085 090 043cGloom Grass/Poison
046 Paras パラス Parasu Paras 070 046aEgg Bug/Grass
047 Parasect パラセクト Parasekuto Parasect 071 046bParas Bug/Grass
048 Venonat コンパン Konpan Kongpang 108 048aEgg Bug/Poison
049 Venomoth モルフォン Morufon Morphon 109 048bVenonat Bug/Poison
050 Diglett ディグダ Diguda Digda 132 050aEgg Ground
051 Dugtrio ダグトリオ Dagutorio Dugtrio 133 050bDiglett Ground
052 Meowth ニャース Nyasu Nyāsu Nyarth 136 052aEgg Normal
053 Persian ペルシアン Perushian Persian 137 052bMeowth Normal
054 Psyduck コダック Kodakku Koduck 138 158 043 054aEgg Water
055 Golduck ゴルダック Gorudakku Golduck 139 159 044 054bPsyduck Water
056 Mankey マンキー Manki Mankī Mankey 134 056aEgg Fighting
057 Primeape オコリザル Okorizaru Okorizaru 135 056bMankey Fighting
058 Growlithe ガーディ Gadi Gādi Gardie 127 058aEgg Fire
059 Arcanine ウインディ Uindi Windie 128 058bGrowlithe Fire
060 Poliwag ニョロモ Nyoromo Nyoromo 072 060aEgg Water
061 Poliwhirl ニョロゾ Nyorozo Nyorozo 073 060bPoliwag Water
062 Poliwrath ニョロボン Nyorobon Nyorobon 074 060cPoliwhirl Water/Fighting
063 Abra ケーシィ Keshii Kēshii Casey 089 039 020 063aEgg Psychic
064 Kadabra ユンゲラー Yungera Yungerā Yungerer 090 040 021 063bAbra Psychic
065 Alakazam フーディン Fudin Fūdin Foodin 091 041 022 063cKadabra Psychic
066 Machop ワンリキー Wanriki Wanrikī Wanriky 140 073 040 066aEgg Fighting
067 Machoke ゴーリキー Goriki Gōrikī Goriky 141 074 041 066bMachop Fighting
068 Machamp カイリキー Kairiki Kairikī Kairiky 142 075 042 066cMachoke Fighting
069 Bellsprout マダツボミ Madatsubomi Madatsubomi 064 069aEgg Grass/Poison
070 Weepinbell ウツドン Utsudon Utsudon 065 069bBellsprout Grass/Poison
071 Victreebel ウツボット Utsubotto Utsubot 066 069cWeepinbell Grass/Poison
072 Tentacool メノクラゲ Menokurage Menokurage 162 066 136 072aEgg Water/Poison
073 Tentacruel ドククラゲ Dokukurage Dokukurage 163 067 137 072bTentacool Water/Poison
074 Geodude イシツブテ Ishitsubute Ishitsubute 034 057 031 074aEgg Rock/Ground
075 Graveler ゴローン Goron Gorōn Golone 035 058 032 074bGeodude Rock/Ground
076 Golem ゴローニャ Goronya Gorōnya Golonya 036 059 033 074cGraveler Rock/Ground
077 Ponyta ポニータ Ponita Ponīta Ponyta 201 090 077aEgg Fire
078 Rapidash ギャロップ Gyaroppu Gallop 202 091 077bPonyta Fire
079 Slowpoke ヤドン Yadon Yadon 080 079aEgg Water/Psychic
080 Slowbro ヤドラン Yadoran Yadoran 081 079bSlowpoke Water/Psychic
081 Magnemite コイル Koiru Coil 118 082 178 081aEgg Electric/Steel
082 Magneton レアコイル Reakoiru Rarecoil 119 083 179 081bMagnemite Electric/Steel
083 Farfetch'd カモネギ Kamonegi Kamonegi 158 083aEgg Normal
084 Doduo ドードー Dodo Dōdō Dodo 199 092 084aEgg Normal/Flying
085 Dodrio ドードリオ Dodorio Dōdorio Dodorio 200 093 084bDoduo Normal/Flying
086 Seel パウワウ Pauwau Pawou 176 086aEgg Water
087 Dewgong ジュゴン Jugon Jugon 177 086bSeel Water/Ice
088 Grimer ベトベター Betobeta Betobetā Betbeter 116 106 088aEgg Poison
089 Muk ベトベトン Betobeton Betbeton 117 107 088bGrimer Poison
090 Shellder シェルダー Sheruda Sherudā Shellder 169 090aEgg Water
091 Cloyster パルシェン Parushen Parshen 170 090bShellder Water/Ice
092 Gastly ゴース Gosu Gōsu Ghos 058 069 092aEgg Ghost/Poison
093 Haunter ゴースト Ghosuto Gōsuto Ghost 059 070 092bGastly Ghost/Poison
094 Gengar ゲンガー Genga Gengā Gangar 060 071 092cHaunter Ghost/Poison
095 Onix イワーク Iwaku Iwāku Iwark 062 034 095aEgg Rock/Ground
096 Drowzee スリープ Suripu Surīpu Sleep 087 096aEgg Psychic
097 Hypno スリーパー Suripa Surīpā Sleeper 088 096bDrowzee Psychic
098 Krabby クラブ Kurabu Crab 164 098aEgg Water
099 Kingler キングラー Kingura Kingurā Kingler 165 098bKrabby Water
100 Voltorb ビリリダマ Biriridama Biriridama 120 084 100aEgg Electric
101 Electrode マルマイン Marumain Marumine 121 085 100bVoltorb Electric
102 Exeggcute タマタマ Tamatama Tamatama 104 102aEgg Grass/Psychic
103 Exeggutor ナッシー Nasshi Nasshī Nassy 105 102bExeggcute Grass/Psychic
104 Cubone カラカラ Karakara Karakara 203 104aEgg Ground
105 Marowak ガラガラ Garagara Garagara 204 104bCubone Ground
106 Hitmonlee サワムラー Sawamura Sawamurā Sawamular 144 106b Tyrogue Fighting
107 Hitmonchan エビワラー Ebiwara Ebiwarā Ebiwalar 145 106c Tyrogue Fighting
108 Lickitung ベロリンガ Beroringa Beroringa 178 161 108aEgg Normal
109 Koffing ドガース Dogasu Dogāsu Dogars 114 108 109aEgg Poison
110 Weezing マタドガス Matadogasu Matadogas 115 109 109bKoffing Poison
111 Rhyhorn サイホーン Saihon Saihōn Sihorn 206 169 186 111aEgg Ground/Rock
112 Rhydon サイドン Saidon Sidon 207 170 187 111bRhyhorn Ground/Rock
113 Chansey ラッキー Rakki Rakkī Lucky 217 097 113bEgg/Happiny* Normal
114 Tangela モンジャラ Monjara Monjara 179 181 114aEgg Grass
115 Kangaskhan ガルーラ Garura Garūra Garura 205 115Egg Normal
116 Horsea タッツー Tattsu Tattsū Tattu 186 184 116aEgg Water
117 Seadra シードラ Shidora Shīdora Seadra 187 185 116bHorsea Water
118 Goldeen トサキント Tosakinto Tosakinto 078 050 078 118aEgg Water
119 Seaking アズマオウ Azumaou Azumaō Azumao 079 051 079 118bGoldeen Water
120 Staryu ヒトデマン Hitodeman Hitodeman 167 143 120aEgg Water
121 Starmie スターミー Sutami Sutāmī Starmie 168 144 120bStaryu Water/Psychic
122 Mr. Mime バリヤード Bariyado Bariyādo Barrierd 156 095 122bEgg/Mime Jr.* Psychic
123 Scyther ストライク Sutoraiku Strike 110 195 123aEgg Bug/Flying
124 Jynx ルージュラ Rujura Rūjura Rougela 153 124bSmoochum Ice/Psychic
125 Electabuzz エレブー Erebu Erebū Eleboo 155 198 125bElekid Electric
126 Magmar ブーバー Buba Būbā Boober 151 201 126bMagby Fire
127 Pinsir カイロス Kairosu Kailios 112 167 127Egg Bug
128 Tauros ケンタロス Kentarosu Kentauros 148 128Egg Normal
129 Magikarp コイキング Koikingu Koiking 076 052 023 129aEgg Water
130 Gyarados ギャラドス Gyaradosu Gyarados 077 053 024 129bMagikarp Water/Flying
131 Lapras ラプラス Rapurasu Laplace 219 131Egg Water/Ice
132 Ditto メタモン Metamon Metamon 092 132Egg Normal
133 Eevee イーブイ Ibui Ībui Eievui 180 163 133aEgg Normal
134 Vaporeon シャワーズ Shawazu Shawāzu Showers 181 164 133bEevee Water
135 Jolteon サンダース Sandasu Sandāsu Thunders 182 165 133cEevee Electric
136 Flareon ブースター Busuta Būsutā Booster 183 166 133dEevee Fire
137 Porygon ポリゴン Porigon Porygon 215 192 137aEgg Normal
138 Omanyte オムナイト Omunaito Omnite 220 138aEgg/Helix Fossil Rock/Water
139 Omastar オムスター Omusuta Omusutā Omstar 221 138bOmanyte Rock/Water
140 Kabuto カブト Kabuto Kabuto 222 140aEgg/Dome Fossil Rock/Water
141 Kabutops カブトプス Kabutopusu Kabutops 223 140bKabuto Rock/Water
142 Aerodactyl プテラ Putera Ptera 224 142Egg/Old Amber Rock/Flying
143 Snorlax カビゴン Kabigon Kabigon 225 113 143bEgg/Munchlax* Normal
144 Articuno フリーザー Furiza Furīzā Freezer 235 299 144 Ice/Flying
145 Zapdos サンダー Sanda Sandā Thunder 236 300 145 Electric/Flying
146 Moltres ファイヤー Faiya Faiyā Fire 237 301 146 Fire/Flying
147 Dratini ミニリュウ Miniryu Miniryū Miniryu 241 147aEgg Dragon
148 Dragonair ハクリュー Hakuryu Hakuryū Hakuryu 242 147bDratini Dragon
149 Dragonite カイリュー Kairyu Kairyū Kairyu 243 147cDragonair Dragon/Flying
150 Mewtwo ミュウツー Myutsu Myūtsū Mewtwo 249 150 Psychic
151 Mew ミュウ Myu Myū Mew 250 151 Psychic
152 Chikorita チコリータ Chikorita Chikorīta Chicorita 001 152aEgg Grass
153 Bayleef ベイリーフ Beirifu Beirīfu Bayleaf 002 152bChikorita Grass
154 Meganium メガニウム Meganiumu Meganium 003 152cBayleef Grass
155 Cyndaquil ヒノアラシ Hinoarashi Hinoarashi 004 155aEgg Fire
156 Quilava マグマラシ Magumarashi Magmarashi 005 155bCyndaquil Fire
157 Typhlosion バクフーン Bakufun Bakufūn Bakphoon 006 155cQuilava Fire
158 Totodile ワニノコ Waninoko Waninoko 007 158aEgg Water
159 Croconaw アリゲイツ Arigeitsu Alligates 008 158bTotodile Water
160 Feraligatr オーダイル Odairu Ōdairu Ordile 009 158cCroconaw Water
161 Sentret オタチ Otachi Otachi 019 161aEgg Normal
162 Furret オオタチ Otachi Ōtachi Ootachi 020 161bSentret Normal
163 Hoothoot ホーホー Hoho Hōhō Hoho 015 106 163aEgg Normal/Flying
164 Noctowl ヨルノズク Yorunozuku Yorunozuku 016 107 163bHoothoot Normal/Flying
165 Ledyba レディバ Rediba Rediba 030 165aEgg Bug/Flying
166 Ledian レディアン Redian Redian 031 165bLedyba Bug/Flying
167 Spinarak イトマル Itomaru Itomaru 032 167aEgg Bug/Poison
168 Ariados アリアドス Ariadosu Ariados 033 167bSpinarak Bug/Poison
169 Crobat クロバット Kurobatto Crobat 039 065 030 041cGolbat Poison/Flying
170 Chinchou チョンチー Chonchi Chonchī Chonchie 174 181 170aEgg Water/Electric
171 Lanturn ランターン Rantan Rantān Lantern 175 182 170bChinchou Water/Electric
172 Pichu ピチュー Pichu Pichū Pichu 021 155 103 025aEgg Electric
173 Cleffa ピィ Pi Py 040 099 035aEgg Normal
174 Igglybuff ププリン Pupurin Pupurin 043 137 039aEgg Normal
175 Togepi トゲピー Togepī Togepy 046 173 175aEgg Normal
176 Togetic トゲチック Togechikku Togechick 047 174 175bTogepi Normal/Flying
177 Natu ネイティ Neiti Naty 159 162 177aEgg Psychic/Flying
178 Xatu ネイティオ Neitio Natio 160 163 177bNatu Psychic/Flying
179 Mareep メリープ Meripu Merīpu Merriep 053 179aEgg Electric
180 Flaaffy モココ Mokoko Mokoko 054 179bMareep Electric
181 Ampharos デンリュウ Denryu Denryū Denryu 055 179cFlaaffy Electric
182 Bellossom キレイハナ Kireihana Kireihana 086 091 043dGloom Grass
183 Marill マリル Mariru Maril 130 055 125 183bEgg/Azurill* Water
184 Azumarill マリルリ Mariruri Marilli 131 056 126 183cMarill Water
185 Sudowoodo ウソッキー Usokki Usokkī Usokkie 106 093 185bEgg/Bonsly Rock
186 Politoed ニョロトノ Nyorotono Nyorotono 075 060dPoliwhirl Water
187 Hoppip ハネッコ Hanekko Hanecco 067 187aEgg Grass/Flying
188 Skiploom ポポッコ Popokko Popocco 068 187bHoppip Grass/Flying
189 Jumpluff ワタッコ Watakko Watacco 069 187cSkiploom Grass/Flying
190 Aipom エイパム Eipamu Eipam 122 063 190aEgg Normal
191 Sunkern ヒマナッツ Himanattsu Himanuts 102 191aEgg Grass
192 Sunflora キマワリ Kimawari Kimawari 103 191bSunkern Grass
193 Yanma ヤンヤンマ Yanyanma Yanyanma 101 183 193aEgg Bug/Flying
194 Wooper ウパー Upa Upā Upah 056 117 194aEgg Water/Ground
195 Quagsire ヌオー Nuo Nuō Nuoh 057 118 194bWooper Water/Ground
196 Espeon エーフィ Efi Ēfi Eifie 184 167 133eEevee Psychic
197 Umbreon ブラッキー Burakki Burakkī Blacky 185 168 133fEevee Dark
198 Murkrow ヤミカラス Yamikarasu Yamikarasu 208 074 198aEgg Dark/Flying
199 Slowking ヤドキング Yadokingu Yadoking 082 079cSlowpoke Water/Psychic
200 Misdreavus ムウマ Muma Mūma Muma 214 072 200aEgg Ghost
201 Unown アンノーン Annon Annōn Unknown 061 114 201 Psychic
202 Wobbuffet ソーナンス Sonansu Sōnansu Sonans 107 161 202bEgg/Wynaut* Psychic
203 Girafarig キリンリキ Kirinriki Kirinriki 147 164 121 203Egg Normal/Psychic
204 Pineco クヌギダマ Kunugidama Kunugidama 093 204aEgg Bug
205 Forretress フォレトス Foretosu Foretos 094 204bPineco Bug/Steel
206 Dunsparce ノコッチ Nokotchi Nokocchi 052 206Egg Normal
207 Gligar グライガー Guraiga Guraigā Gliger 189 153 207aEgg Ground/Flying
208 Steelix ハガネール Haganeru Haganēru Haganeil 063 035 095bOnix Steel/Ground
209 Snubbull ブルー Buru Burū Bulu 123 209aEgg Normal
210 Granbull グランブル Guranburu Granbulu 124 209bSnubbull Normal
211 Qwilfish ハリーセン Harisen Harīsen Harysen 161 211Egg Water/Poison
212 Scizor ハッサム Hassamu Hassam 111 196 123bScyther Bug/Steel
213 Shuckle ツボツボ Tsubotsubo Tsubotsubo 166 213Egg Bug/Rock
214 Heracross ヘラクロス Herakurosu Heracros 113 168 062 214Egg Bug/Fighting
215 Sneasel ニューラ Nyura Nyūra Nyula 213 144 215aEgg Dark/Ice
216 Teddiursa ヒメグマ Himeguma Himeguma 193 216aEgg Normal
217 Ursaring リングマ Ringuma Ringuma 194 216bTeddiursa Normal
218 Slugma マグマッグ Magumaggu Magmag 211 103 218aEgg Fire
219 Magcargo マグカルゴ Magukarugo Magcargot 212 104 218bSlugma Fire/Rock
220 Swinub ウリムー Urimu Urimū Urimoo 191 203 220aEgg Ground/Ice
221 Piloswine イノムー Inomu Inomū Inomoo 192 204 220bSwinub Ground/Ice
222 Corsola サニーゴ Sanigo Sanīgo Sunnygo 171 180 222Egg Water/Rock
223 Remoraid テッポウオ Teppoo Teppō'o Teppouo 172 132 223aEgg Water
224 Octillery オクタン Okutan Okutank 173 133 223bRemoraid Water
225 Delibird デリバード Deribado Deribādo Delibird 190 225Egg Ice/Flying
226 Mantine マンタイン Mantain Mantain 197 141 226bEgg/Mantyke* Water/Flying
227 Skarmory エアームド Eamudo Eāmudo Airmd 198 115 227Egg Steel/Flying
228 Houndour デルビル Derubiru Delvil 209 176 228aEgg Dark/Fire
229 Houndoom ヘルガー Heruga Herugā Hellgar 210 177 228bHoundour Dark/Fire
230 Kingdra キングドラ Kingudora Kingdra 188 186 116cSeadra Water/Dragon
231 Phanpy ゴマゾウ Gomazo Gomazō Gomazou 195 165 231aEgg Ground
232 Donphan ドンファン Donfan Donfan 196 166 231bPhanpy Ground
233 Porygon2 ポリゴン2 Porigon Tsu Porigon Tsū Porygon2 216 193 137bPorygon Normal
234 Stantler オドシシ Odoshishi Odoshishi 129 234Egg Normal
235 Smeargle ドーブル Doburu Dōburu Doble 157 235Egg Normal
236 Tyrogue バルキー Baruki Barukī Balkie 143 106aEgg Fighting
237 Hitmontop カポエラー Kapoera Kapoerā Kapoerer 146 106d Tyrogue Fighting
238 Smoochum ムチュール Muchuru Muchūru Muchul 152 124aEgg Ice/Psychic
239 Elekid エレキッド Erekiddo Elekid 154 197 125aEgg Electric
240 Magby ブビィ Bubi Bubī Buby 150 200 126aEgg Fire
241 Miltank ミルタンク Mirutanku Miltank 149 241Egg Normal
242 Blissey ハピナス Hapinasu Happinas 218 098 113cChansey Normal
243 Raikou ライコウ Raiko Raikō Raikou 238 378 243 Electric
244 Entei エンテイ Entei Entei 239 379 244 Fire
245 Suicune スイクン Suikun Suikun 240 380 245 Water
246 Larvitar ヨーギラス Yogirasu Yōgirasu Yogiras 244 246aEgg Rock/Ground
247 Pupitar サナギラス Sanagirasu Sanagiras 245 246bLarvitar Rock/Ground
248 Tyranitar バンギラス Bangirasu Bangiras 246 246cPupitar Rock/Dark
249 Lugia ルギア Rugia Lugia 247 384 249 Psychic/Flying
250 Ho-Oh ホウオウ Hoo Hō'ō Houou 248 385 250 Fire/Flying
251 Celebi セレビィ Serebii Celebi 251 386 251 Psychic/Grass
252 Treecko キモリ Kimori Kimori 001 252aEgg Grass
253 Grovyle ジュプトル Juputoru Juptile 002 252bTreecko Grass
254 Sceptile ジュカイン Jukain Jukain 003 252cGrovyle Grass
255 Torchic アチャモ Achamo Achamo 004 255aEgg Fire
256 Combusken ワカシャモ Wakashamo Wakasyamo 005 255bTorchic Fire/Fighting
257 Blaziken バシャーモ Bashamo Bashāmo Bursyamo 006 255cCombusken Fire/Fighting
258 Mudkip ミズゴロウ Mizugoro Mizugorō Mizugorou 007 258aEgg Water
259 Marshtomp ヌマクロー Numakuro Numakurō Numacraw 008 258bMudkip Water/Ground
260 Swampert ラグラージ Raguraji Ragurāji Laglarge 009 258cMarshtomp Water/Ground
261 Poochyena ポチエナ Pochiena Pochiena 010 261aEgg Dark
262 Mightyena グラエナ Guraena Guraena 011 261bPoochyena Dark
263 Zigzagoon ジグザグマ Jiguzaguma Ziguzaguma 012 263aEgg Normal
264 Linoone マッスグマ Massuguma Massuguma 013 263bZigzagoon Normal
265 Wurmple ケムッソ Kemusso Kemusso 014 048 265aEgg Bug
266 Silcoon カラサリス Karasarisu Karasalis 015 049 265bWurmple(50%) Bug
267 Beautifly アゲハント Agehanto Agehunt 016 050 265cSilcoon Bug/Flying
268 Cascoon マユルド Mayurudo Mayuld 017 051 265dWurmple(50%) Bug
269 Dustox ドクケイル Dokukeiru Dokucale 018 052 265eCascoon Poison/Bug
270 Lotad ハスボー Hasubo Hasubō Hassboh 019 270aEgg Water/Grass
271 Lombre ハスブレロ Hasuburero Hasubrero 020 270bLotad Water/Grass
272 Ludicolo ルンパッパ Runpappa Runpappa 021 270cLombre Water/Grass
273 Seedot タネボー Tanebo Tanebō Taneboh 022 273aEgg Grass
274 Nuzleaf コノハナ Konohana Konohana 023 273bSeedot Grass/Dark
275 Shiftry ダーテング Datengu Dātengu Dirteng 024 273cNuzleaf Grass/Dark
276 Taillow スバメ Subame Subame 025 276aEgg Normal/Flying
277 Swellow オオスバメ Osubame Ōsubame Ohsubame 026 276bTaillow Normal/Flying
278 Wingull キャモメ Kyamome Camome 027 119 278aEgg Water/Flying
279 Pelipper ペリッパー Perippa Perippā Pelipper 028 120 278bWingull Water/Flying
280 Ralts ラルトス Rarutosu Ralts 029 157 280aEgg Psychic
281 Kirlia キルリア Kiruria Kirlia 030 158 280bRalts Psychic
282 Gardevoir サーナイト Sanaito Sānaito Sirnight 031 159 280cKirlia Psychic
283 Surskit アメタマ Ametama Ametama 032 283aEgg Bug/Water
284 Masquerain アメモース Amemosu Amemōsu Amemoth 033 283bSurskit Bug/Flying
285 Shroomish キノココ Kinokoko Kinococo 034 285aEgg Grass
286 Breloom キノガッサ Kinogassa Kinogassa 035 285bShroomish Grass/Fighting
287 Slakoth ナマケロ Namakero Namakero 036 287aEgg Normal
288 Vigoroth ヤルキモノ Yarukimono Yarukimono 037 287bSlakoth Normal
289 Slaking ケッキング Kekkingu Kekking 038 287cVigoroth Normal
290 Nincada ツチニン Tsuchinin Tutinin 042 290aEgg Bug/Ground
291 Ninjask テッカニン Tekkanin Tekkanin 043 290bNincada Bug/Flying
292 Shedinja ヌケニン Nukenin Nukenin 044 290cNincada Bug/Ghost
293 Whismur ゴニョニョ Gonyonyo Gonyonyo 045 293aEgg Normal
294 Loudred ドゴーム Dogomu Dogōmu Dogohmb 046 293bWhismur Normal
295 Exploud バクオング Bakuongu Bakuong 047 293cLoudred Normal
296 Makuhita マクノシタ Makunoshita Makunoshita 048 296aEgg Fighting
297 Hariyama ハリテヤマ Hariteyama Hariteyama 049 296bMakuhita Fighting
298 Azurill ルリリ Ruriri Ruriri 054 124 183aEgg Normal
299 Nosepass ノズパス Nozupasu Nosepass 060 155 299aEgg Rock
300 Skitty エネコ Eneko Eneco 061 300aEgg Normal
301 Delcatty エネコロロ Enekororo Enekororo 062 300bSkitty Normal
302 Sableye ヤミラミ Yamirami Yamirami 068 302Egg Dark/Ghost
303 Mawile クチート Kuchīto Kucheat 069 303Egg Steel
304 Aron ココドラ Kokodora Cokodora 070 304aEgg Steel/Rock
305 Lairon コドラ Kodora Kodora 071 304bAron Steel/Rock
306 Aggron ボスゴドラ Bosugodora Bossgodora 072 304cLairon Steel/Rock
307 Meditite アサナン Asanan Asanan 076 086 307aEgg Fighting/Psychic
308 Medicham チャーレム Charemu Chāremu Charem 077 087 307bMeditite Fighting/Psychic
309 Electrike ラクライ Rakurai Rakurai 078 309aEgg Electric
310 Manectric ライボルト Raiboruto Livolt 079 309bElectrike Electric
311 Plusle プラスル Purasuru Prasle 080 311Egg Electric
312 Minun マイナン Mainan Minun 081 312Egg Electric
313 Volbeat バルビート Barubīto Barubeat 086 313Egg Bug
314 Illumise イルミーゼ Irumize Irumīze Illumise 087 314Egg Bug
315 Roselia ロゼリア Rozeria Roselia 094 026 315bEgg/Budew* Grass/Poison
316 Gulpin ゴクリン Gokurin Gokulin 095 316aEgg Poison
317 Swalot マルノーム Marunomu Marunōmu Marunoom 096 316bGulpin Poison
318 Carvanha キバニア Kibania Kibanha 097 318aEgg Water/Dark
319 Sharpedo サメハダー Samehada Samehadā Samehader 098 318bCarvanha Water/Dark
320 Wailmer ホエルコ Hoeruko Hoeruko 099 320aEgg Water
321 Wailord ホエルオー Hoeruo Hoeruō Whaloh 100 320bWailmer Water
322 Numel ドンメル Donmeru Donmel 101 322aEgg Fire/Ground
323 Camerupt バクーダ Bakuda Bakūda Bakuuda 102 322bNumel Fire/Gorund
324 Torkoal コータス Kotasu Kōtasu Cotoise 105 324Egg Fire
325 Spoink バネブー Banebu Banebū Baneboo 110 325aEgg Psychic
326 Grumpig ブーピッグ Bupiggu Būpiggu Boopig 111 325bSpoink Psychic
327 Spinda パッチール Patchiru Patchīru Patcheel 114 327Egg Normal
328 Trapinch ナックラー Nakkura Nakkurā Nuckrar 116 328aEgg Ground
329 Vibrava ビブラーバ Biburaba Biburāba Vibrava 117 328bTrapinch Ground/Dragon
330 Flygon フライゴン Furaigon Frygon 118 328cVibrava Ground/Dragon
331 Cacnea サボネア Sabonea Sabonea 119 331aEgg Grass
332 Cacturne ノクタス Nokutasu Noctus 120 331bCacnea Grass/Dark
333 Swablu チルット Chirutto Tyltto 121 171 333aEgg Normal\Flying
334 Altaria チルタリス Chirutarisu Tyltalis 122 172 333bSwablu Dragon\Flying
335 Zangoose ザングース Zangusu Zangūsu Zangoose 123 335Egg Normal
336 Seviper ハブネーク Habuneku Habunēku Habunake 124 336Egg Poison
337 Lunatone ルナトーン Runaton Runatōn Lunatone 125 337Egg Rock/Psychic
338 Solrock ソルロック Sorurokku Solrock 126 338Egg Rock/Psychic
339 Barboach ドジョッチ Dojotchi Dojoach 127 080 339aEgg Water/Ground
340 Whiscash ナマズン Namazun Namazun 128 081 339bBarboach Water/Ground
341 Corphish ヘイガニ Heigani Heigani 129 341aEgg Water
342 Crawdaunt シザリガー Shizariga Shizarigā Shizariger 130 341bCorphish Water/Dark
343 Baltoy ヤジロン Yajiron Yajilon 131 343aEgg Ground/Psychic
344 Claydol ネンドール Nendoru Nendōru Nendoll 132 343bBaltoy Ground/Psychic
345 Lileep リリーラ Ririra Rirīra Lilyla 133 345aEgg/Root Fossil Rock/Grass
346 Cradily ユレイドル Yureidoru Yuradle 134 345bLileep Rock/Grass
347 Anorith アノプス Anopusu Anopth 135 347aEgg/Claw Fossil Rock/Bug
348 Armaldo アーマルド Amarudo Āmarudo Armaldo 136 347bAnorith Rock/Bug
349 Feebas ヒンバス Hinbasu Hinbass 140 138 349aEgg Water
350 Milotic ミロカロス Mirokarosu Milokaross 141 139 349bFeebas Water
351 Castform ポワルン Powarun Powalen 142 351Egg Normal
352 Kecleon カクレオン Kakureon Kakureon 145 352Egg Normal
353 Shuppet カゲボウズ Kagebozu Kagebōzu Kagebouzu 146 353aEgg Ghost
354 Banette ジュペッタ Jupetta Juppeta 147 353bShuppet Ghost
355 Duskull ヨマワル Yomawaru Yomawaru 148 189 355aEgg Ghost
356 Dusclops サマヨール Samayoru Samayōru Samayouru 149 190 355bDuskull Ghost
357 Tropius トロピウス Toropiusu Tropius 150 185 357Egg Grass/Flying
358 Chimecho チリーン Chirin Chirīn Chirean 151 083 358bEgg/Chingling* Psychic
359 Absol アブソル Abusoru Absol 152 209 359Egg Dark
360 Wynaut ソーナノ Sonano Sōnano Sohnano 160 202aEgg Psychic
361 Snorunt ユキワラシ Yukiwarashi Yukiwarashi 171 206 361aEgg Ice
362 Glalie オニゴーリ Onigori Onigōri Onigohri 172 207 361bSnorunt Ice
363 Spheal タマザラシ Tamazarashi Tamazarashi 173 363aEgg Ice/Water
364 Sealeo トドグラー Todogura Todogurā Todoggler 174 363bSpheal Ice/Water
365 Walrein トドゼルガ Todozeruga Todoseruga 175 363cSealeo Ice/Water
366 Clamperl パールル Paruru Pāruru Pearlulu 176 366aEgg Water
367 Huntail ハンテール Hanteru Hantēru Huntail 177 366bClamperl Water
368 Gorebyss サクラビス Sakurabisu Sakurabyss 178 366cClamperl Water
369 Relicanth ジーランス Jiransu Jīransu Glanth 179 369Egg Water/Rock
370 Luvdisc ラブカス Rabukasu Lovecus 183 370Egg Water
371 Bagon タツベイ Tatsubei Tatsubay 187 371aEgg Dragon
372 Shelgon コモルー Komoru Komorū Komoruu 188 371bBagon Dragon
373 Salamence ボーマンダ Bomanda Bōmanda Bohmander 189 371cShelgon Dragon/Flying
374 Beldum ダンバル Danbaru Dumbber 190 374aEgg Steel/Psychic
375 Metang メタング Metangu Metang 191 374bBeldum Steel/Psychic
376 Metagross メタグロス Metagurosu Metagross 192 374cMetang Steel/Psychic
377 Regirock レジロック Rejirokku Regirock 193 377 Rock
378 Regice レジアイス Rejiaisu Regice 194 378 Ice
379 Registeel レジスチル Rejisuchiru Registeel 195 379 Steel
380 Latias ラティアス Ratiasu Latias 196 380 Dragon/Psychic
381 Latios ラティオス Ratiosu Latios 197 381 Dragon/Psychic
382 Kyogre カイオーガ KyogreKaiōga Kaioga 198 382 Water
383 Groudon グラードン Guradon Gurādon Groudon 199 383 Ground
384 Rayquaza レックウザ Rekkuza Rekkūza Rayquaza 200 384 Dragon/Flying
385 Jirachi ジラーチ Jirachi Jirāchi Jirachi 201 385 Steel/Psychic
386 Deoxys デオキシス Deokishisu Deoxys 202 386 Psychic
387 Turtwig ナエトル Naetoru Naetle 001 387aEgg Grass
388 Grotle ハヤシガメ Hayashigame Hayashigame 002 387bTurtwig Grass
389 Torterra ドダイトス Dodaitosu Dodaitose 003 387cGrotle Grass/Ground
390 Chimchar ヒコザル Hikozaru Hikozaru 004 390aEgg Fire
391 Monferno モウカザル Mokazaru Mōkazaru Moukazaru 005 390bChimchar Fire/Fighting
392 Infernape ゴウカザル Gokazaru Gōkazaru Goukazaru 006 390cMonferno Fire/Fighting
393 Piplup ポッチャマ Potchama Pochama 007 393aEgg Water
394 Prinplup ポッタイシ Pottaishi Pottaishi 008 393bPiplup Water
395 Empoleon エンペルト Enperuto Emperte 009 393cPrinplup Water/Steel
396 Starly ムックル Mukkuru Mukkuru 010 396aEgg Normal/Flying
397 Staravia ムクバード Mukubado Mukubādo Mukubird 011 396bStarly Normal/Flying
398 Staraptor ムクホーク Mukuhoku Mukuhōku Mukuhawk 012 396cStaravia Normal/Flying
399 Bidoof ビッパ Bippa Bippa 013 399aEgg Normal
400 Bibarel ビーダル Bidaru Bīdaru Beadull 014 399bBidoof Normal/Water
401 Kricketot コロボーシ Koroboshi Korobōshi Korobohshi 015 401aEgg Bug
402 Kricketune コロトック Korotokku Korotok 016 401bKricketot Bug
403 Shinx コリンク Korinku Kolink 017 403aEgg Electric
404 Luxio ルクシオ Rukushio Luxio 018 403bShinx Electric
405 Luxray レントラー Rentora Rentorā Rentorer 019 403cLuxio Electric
406 Budew スボミー Subomi Subomī Subomie 025 315aEgg Grass/Poison
407 Roserade ロズレイド Rozureido Roserade 027 315cRoselia Grass/Poison
408 Cranidos ズガイドス Zugaidosu Zugaidos 036 408aEgg/Skull Fossil Rock
409 Rampardos ラムパルド Ramuparudo Rampard 037 408bCranidos Rock
410 Shieldon タテトプス Tatetopusu Tatetops 038 410aEgg/Armor Fossil Rock/Steel
411 Bastiodon トリデプス Toridepusu Trideps 039 410bShieldon Rock/Steel
412 Burmy ミノムッチ Minomutchi Minomucchi 045 412aEgg Bug
413 Wormadam ミノマダム Minomadamu Minomadam 046 412bBurmy(♀) Bug/Annen**
414 Mothim ガーメイル Gameiru Gāmeiru Garmeil 047 412cBurmy(♂) Bug/Flying
415 Combee ミツハニー Mitsuhani Mitsuhanī Mitsuhoney 053 414aEgg Bug/Flying
416 Vespiquen ビークイン Bikuin Bīkuin Beequeen 054 414bCombee(♀) Bug/Flying
417 Pachirisu パチリス Pachirisu Pachirisu 055 417Egg Electric
418 Buizel ブイゼル Buizeru Buoysel 056 418aEgg Water
419 Floatzel フローゼル Furozeru Furōzeru Flowsel 057 418bBuizel Water
420 Cherubi チェリンボ Cherinbo Cherinbo 058 420aEgg Grass
421 Cherrim チェリム Cherimu Cherrim 059 420bCherubi Grass
422 Shellos カラナクシ Karanakushi Karanakushi 060 422aEgg Water
423 Gastrodon トリトドン Toritodon 061 422bShellos Water/Ground
424 Ambipom エテボース Etebosu Etebōsu Eteboth 064 190bAipom Normal
425 Drifloon フワンテ Fuwante Fuwante 065 425aEgg Ghost/Flying
426 Drifblim フワライド Fuwaraido Fuwaride 066 425bDrifloon Ghost/Flying
427 Buneary ミミロル Mimiroru Mimirol 067 427aEgg Normal
428 Lopunny ミミロップ Mimiroppu Mimilop 068 427bBuneary Normal
429 Mismagius ムウマージ Mumaji Mūmāji Mumage 073 200bMisdreavus Ghost
430 Honchkrow ドンカラス Donkarasu Donkarasu 075 198bMurkrow Dark/Flying
431 Glameow ニャルマー Nyaruma Nyarumā Nyarmar 076 431aEgg Normal
432 Purugly ブニャット Bunyatto Bunyat 077 431bGlameow Normal
433 Chingling リーシャン Rishan Rīshan Lisyan 082 358aEgg Psychic
434 Stunky スカンプー Sukanpu Sukanpū Skunpoo 084 434aEgg Poison/Dark
435 Skuntank スカタンク Sukatanku Skutank 085 434bStunky Poison/Dark
436 Bronzor ドーミラー Domira Dōmirā Domirror 088 436aEgg Steel/Psychic
437 Bronzong ドータクン Dotakun Dōtakun 089 436bBronzor Steel/Psychic
438 Bonsly ウソハチ Usohachi Usohachi 092 185aEgg Rock
439 Mime Jr. マネネ Manene Manene 094 122aEgg Psychic
440 Happiny ピンプク Pinpuku Pinpuku 096 113aEgg Normal
441 Chatot ペラップ Perappu Perap 102 441Egg Normal/Flying
442 Spiritomb ミカルゲ Mikaruge Mikaruge 108 442Egg Dark/Ghost
443 Gible フカマル Fukamaru 109 443aEgg Dragon/Ground
444 Gabite ガバイト Gabaito Gabite 110 443bGible Dragon/Ground
445 Garchomp ガブリアス Gaburiasu Gablias 111 443cGabite Dragon/Ground
446 Munchlax ゴンベ Gonbe Gonbe 112 143aEgg Normal
447 Riolu リオル Rioru Riolu 115 447aEgg Fighting
448 Lucario ルカリオ Rukario Lucario 116 447bRiolu Fighting/Steel
449 Hippopotas ヒポポタス Hipopotasu Hippopotas 122 449aEgg Ground
450 Hippowdon カバルドン Kabarudon 123 449bHippopotas Ground
451 Skorupi スコルピ Sukorupi Scorpi 127 451aEgg Poison/Bug
452 Drapion ドラピオン Dorapion Dorapion 128 451bSkorupi Poison/Dark
453 Croagunk グレッグル Guregguru Gureggru 129 453aEgg Poison/Fighting
454 Toxicroak ドクロッグ Dokuroggu Dokurog 130 453bCroagunk Poison/Fighting
455 Carnivine マスキッパ Masukippa Muskippa 131 455Egg Grass
456 Finneon ケイコウオ Keikoo Keikō'o Keikouo 134 456aEgg Water
457 Lumineon ネオラント Neoranto Neorant 135 457bFinneon Water
458 Mantyke タマンタ Tamanta Tamanta 140 226aEgg Water/Flying
459 Snover ユキカブリ Yukikaburi Yukikaburi 142 459aEgg Grass/Ice
460 Abomasnow ユキノオー Yukinoo Yukinoō Yukinooh 143 459bSnover Grass/Ice
461 Weavile マニューラ Manyura Manyūra Manyula 145 215bSneasel Dark/Ice
462 Magnezone ジバコイル Jibakoiru Jibacoil 180 081cMagneton Electric/Steel
463 Lickilicky ベロベルト Beroberuto Berobelt 162 108bLickitung Normal
464 Rhyperior ドサイドン Dosaidon Dosidon 188 111cRhydon Rock/Ground
465 Tangrowth モジャンボ Mojumbo Mojumbo 182 114bTangela Grass
466 Electivire エレキブル Erekiburu Elekible 199 125cElectabuzz Electric
467 Magmortar ブーバーン Buban Būbān Booburn 202 126cMagmar Fire
468 Togekiss トゲキッス Togekissu Togekiss 175 175cTogetic Normal/Flying
469 Yanmega メガヤンマ Megayanma Megayanma 184 193bYanma Bug/Flying
470 Leafeon リーフィア Rifia Rīfia Leafia 169 133gEevee Grass
471 Glaceon グレイシア Gureishia Glacia 170 133hEevee Ice
472 Gliscor グライオン Guraion Glion 154 207bGligar Ground/Flying
473 Mamoswine マンムー Manmu Manmū Mammoo 205 220cPiloswine Ice/Ground
474 Porygon-Z ポリゴンZ Porigon Zetto PorygonZ 194 137cPorygon2 Normal
475 Gallade エルレイド Erureido Erlade 160 280dKirlia(♂) Psychic/Fighting
476 Probopass ダイノーズ Dainozu Dainōzu Dainose 156 299bNosepass Rock/Steel
477 Dusknoir ヨノワール Yonowaru Yonowāru Yonoir 191 355cDusclops Ghost
478 Froslass ユキメノコ Yukimenoko Yukimenoko 208 361cSnorunt(♀) Ice/Ghost
479 Rotom ロトム Rotomu Rotom 152 479Egg Electric/Ghost
480 Uxie ユクシー Yukushi Yukushī Yuxie 146 480 Psychic
481 Mesprit エムリット Emuritto Emrit 147 481 Psychic
482 Azelf アグノム Agunomu Agnome 148 482 Psychic
483 Dialga ディアルガ Diaruga Dialga 149 483 Dragon/Steel
484 Palkia パルキア Parukia Palkia 150 484 Dragon/Water
485 Heatran ヒードラン Hidoran Hīdoran Heatran 485 Fire/Steel
486 Regigigas レジギガス Rejigigasu Regigigas 486 Normal
487 Giratina ギラティナ Giratina Giratina 210 487 Dragon/Ghost
488 Cresselia クレセリア Kureseria Crecelia 488 Psychic
489 Phione フィオネ Fione Phione 489Egg Water
490 Manaphy マナフィ Manafi Manaphy 151 490Manaphy Egg Water
491 Darkrai ダークライ Dakurai Dākurai Darkrai 491 Dark
492 Shaymin シェイミ Sheimi Shaymin 492 Grass
493 Arceus アルセウス Aruseusu Arseus 493 Normal
*Disse Pokémonenes før-utviklede former ble introdusert i generasjoner etter deres introduksjon (og etter den andre). Disse før-utviklingene vil bare klekke fra egg prudusert under bestemte betingelser.
**Wormadam kan være en Bug/Grass-, Bug/Ground- eller en Bug/Steel-type-Pokémon avhenging av hvilket dekke hunn-Burmyen har når den utvikler seg.
Disse pokémonene kan ikke fanges under normale omstendigheter i de internasjonale utgivelsene av spilla, men Mew og Celebi kunne bli skaffet i de japanske utgivelsene av henholdsvis Red & Green og Crystal. De er offisielt bare tilgjenglige under spesielle eventer, eller overført fra spin-off-spill under spesielle betingelser.
Manaphy klekker fra et spesielt egg funnet i Fiore- og Almia-regionene. Når den pares produseres det er normalt egg, som klekker til Phione, men Phione kan ikke utvikle seg til Manaphy.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]