Solrock

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Solrock
LunatoneSolrock (#338)Barboach
Japansk navnSorurokku
Utviklet fraIngen
Utvikles tilIngen
TypeRock Psychic
Høyde1,2
Vekt154
Første spill(Generasjon Tredje)

Solrock er en figur i videospillserien pokémon, som eies av Nintendo. Den har typene stein og telepatisk. Den blei introdusert i 3. generasjon i serien. Solrock er ikke utvikla fra noen pokémon, og kan heller ikke utvikle seg til noen Pokémon. Den mangler også kjønn, noe som gjør at den eneste måten den kan reprodusere i spilla er å pare med Ditto.

Solrock har en rund kropp av stein, med gule steinstråler ut fra. I midten av kroppen har den mønstre som kan se ut som øyne. Solrock har telepatiske krefter, og svever i lufta.

Solrock blei først oppdaga i Meteor Falls i Hoenn-regionen, et sted hvor som hadde blitt truffet av flere meteorer, sammen med Lunatone, en Pokémon med form som en måne. Det sies at Solrock kommer fra rommet. Noen trur den kommer fra sola. Solrock får sin kraft ved å absorbere sollys, og på solskinnsdager kan grupper av Solrocker stille seg opp mot sola for å absorbere sollys. Solrock kan, som Venusaur, slippe ut denne energien i form av en konsentrert stråle i kamp. Den kan bruke sine telepatiske krefter til å lese tankene til motstanderen. Ved å rotere kroppen sin kan den avgi en intens hete.