Wikipedia:Kandidatsider/David Irving (andre nominasjon)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

David Irving[rediger kilde]

(Første nominasjon)

For tre år siden ble denne artikkelen nominert og valgt til anbefalt artikkel. I mellomtiden har den blitt oppdatert, utvidet og supplert med et mer rikholdig bildemateriale. Jeg vil derfor gjerne få vurdert om den kan oppgraderes til UA. Wikipedia-artikler om David Irving finnes på mange språk, men de aller fleste av disse er svært korte. Selv mener jeg at vår artikkel, som faktisk ble brukt som kilde av NRK-Radio tidligere i år, kan bli synliggjort som et forbilde for de andre språkversjonene dersom den får UA-status. Generalstaben 11. nov 2009 kl. 14:21 (CET)

Utmerket[rediger kilde]

Kommentarer[rediger kilde]

Dette er en viktig artikkel, både i kraft av sitt emne, og som vitnesbyrd om at wp lykkes med å skape sammenhengende, balanserte framstillinger av omstridte emner. Og Generalstaben fortjener ros for å følge opp sine "avsluttede artikler", selv har jeg en tendens til å glemme det avsluttede og haste videre til neste emne.
Jeg er imidlertid litt usikker på omfanget av utvidelsene. Vi kan godt diskutere om artikkelen i seg selv innfrir UA-krav, men når jeg ser på diffen fra nov 06 til i dag, så gjelder det meste korrektur, referanseformattering og et avsnitt om det famøse besøket til Lillehammer. Så med mindre jeg har oversett noe synes jeg ikke at omfanget av utvidelser forsvarer en oppgradering. Mvh MHaugen 12. nov 2009 kl. 02:39 (CET)


Etter at artikkelen har vært oppe til vurdering den fastsatte tiden (7 eller 14 dager), er vurderingen avsluttet med den konklusjon at den ikke oppnår godkjent status. MHaugen 2. des 2009 kl. 10:30 (CET)