Wikipedia:Kandidatsider/Amerikas forente staters historie (1789-1849)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Amerikas forente staters historie (1789-1849)[rediger kilde]

For[rediger kilde]

  1. Jon Harald Søby 3. aug 2005 kl.17:41 (UTC) (forslagsstiller)
  2. Tbjornstad 20. aug 2005 kl.06:42 (UTC)
  3. Jetro 24. aug 2005 kl.19:53 (UTC)

Imot[rediger kilde]

Kommentarer[rediger kilde]

Den er fortsatt under arbeid, men likevel ganske så solid. Jon Harald Søby 3. aug 2005 kl.17:41 (UTC)

  • Denne artikkelen trenger solid ettersyn. Jeg har slitt vanvittig med oversettelsen! (derfor innlegget mitt på Tinget om «engelsk oversettelse») Hvordan oversettes act, ammendment, marshal, nullification osv og fremdeles få frem hva amerikanerne mener? Jeg sliter også med de økonomiske begrepene (hvordan oversette First bank of United States? Og skal det oversettes?). Mange lenker (som er røde) har jeg begynt med «Amerikas forente staters...», mens andre slutter med «...i USA». Jeg liker at arbeidet settes pris på, men arbeidet er samtidig i startgropen (vurderer å sette opp som underprosjekt, ønsker gjerne å få med noen). Jeg hadde tenkt å oversette først hele serien frem til i dag, for så å gå gjennom alt en gang til... Shauni 3. aug 2005 kl.19:10 (UTC)
«Amendment» = «grunnlovstillegg», resten kommer litt an på sammenhengen. En ide kan være å skrive at du er usikker i <!-- kommentarer -->, slik at andre vet hvor man burde sjekke ekstra. Jon Harald Søby 4. aug 2005 kl.13:26 (UTC)
Jeg synes ikke vi kan blinke ut en artikkel som utmerket (selv om den skulle være det) når det første som lyser mot deg ved oppslag er en melding om at den er "under utvikling" Ctande 4. aug 2005 kl.10:33 (UTC)
Ja, det med at den merkes som utmerket kan jo vente til arbeidet er utført. Jon Harald Søby 4. aug 2005 kl.13:26 (UTC)
Jeg har satt opp «under utvikling» på hele serien jeg jobber på. Jeg synes det er litt raskt å slenge artiklene opp her med en gang jeg starter på arbeidet. Mitt forslag er at alle artiklene i serien trekkes som forslag i denne omgang, så skal jeg heller relansere dem når jeg mener de er klar for det. Bidrag i arbeidet er selvsagt svært kjærkomne. Shauni 5. aug 2005 kl.16:18 (UTC)
Jeg har nå gått gjennom disse tre artiklene for andre gang og anser meg for «ferdig» med dem i den grad at jeg vil at andre skal se over dem. Jeg har skiftet ut og satt inn flere bilder som jeg mener passer til teksten. Når jeg har gått gjennom de resterende artiklene i serien, setter jeg i gang med å forbedre artiklene om presidentene og fjerne røde lenker. Diskusjonen om de er bra nok til å bli utmerkede artikler, overlater jeg til dere. Jeg liker ikke å stemme på noe jeg har skrevet selv, selv om jeg har gjort det et par ganger...Shauni 11. aug 2005 kl.15:55 (UTC)
Synes dette er en veldig bra artikkel, men velger allikevel å avstå fra å stemme enn så lenge, inntil en del røde lenker er borte (røde lenker er vel i og for seg greit i en utmerket artikkel, men personlig syns jeg «Hovedartikkel: Jeffersons demokrati»-lenker bør være blå, og ha en ordentlig definert hovedartikkel, inntil det skjer, kan liksågodt lenkene fjernes. OPus- (mld, film) 22. aug 2005 kl.14:49 (UTC)