Wikipedia:Artikkelsamarbeid/Juventus

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Juventus[rediger kilde]

Kan noen hjelpe meg med noen tips til denne artikkelen? Eventuelt korrekturlese den. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Lillingen (diskusjon · bidrag) 24. april 2007 (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg synes det er mye bra, men den trenger litt omstrukturering. Jeg har flyttet noe om på innhold og gjort ingressen kortere, korrigert noen maler, oversatt i referansene og fikset noen skrivefeil. Men jeg har ikke fjernet eller endret innhold (noe som feks blir tydelig i avsnittet om draktene). Avsnittet om dommerskandalen bør vel kortes ned, og seksjonene med tidligere og nåværende spillere osv bør det også gjøres noe med. Ellers er Derby County FC en «utmerket» artikkel. Zigkill 24. apr 2007 kl. 19:02 (CEST) Jeg har tatt bort en del fra avsnittet om dommerskandalen. Zigkill 24. apr 2007 kl. 20:29 (CEST)
Mye bra her. Men oppsettet er av og til litt rotete. For eksempel under skjente spillere. Hvis du har info så kan du jo lage en oversikt over serieprestasjoner? Ellers vanskelig å gi innspill til en allerede god side. Gå på Portal:Fotball og se på andre lag hvordan de har er satt opp. Ikke nødvendigvis bedre, men kan gi ideer. Bra jobb og lykke til! :) Ectoras 1. aug 2007 kl. 10:57 (CEST)