Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Undergrunnsbane

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Et ønske[rediger kilde]

Kanskje vi kan få jobbet fram en Liste over undergrunnsbaner i Europa som God Liste? Ikke et vondt ord om dere som er maurflittige og lager artikler om hver enkelt stasjon, men oversiktsartiklene og -listene er også av verdi, ikke minst for oss som ønsker å se det hele i større bilde. Mvh MHaugen 15. jul 2010 kl. 07:35 (CEST)

Hehe, sant, Jeg har tenkt på å ordne opp Liste over undergrunnsbaner som en verdensomspennene liste (stjele/oversette den fra engelsk) for å få det enda større bildet. Alle stasjonsartikkelene er del av et større prosjekt om å få Berlins undergrunnsbane opp på utmerket artikkelplan. Profoss 15. jul 2010 kl. 07:52 (CEST)

Undergrunnsbane, tunnelbane, T-bane eller metro?[rediger kilde]

Vi har tunnelbane som hovedoppslagsord. Et Google-søk tyder på at betegnelsen er nesten dobbelt så mye brukt som undergrunnsbane, men at T-bane er enda mye mer brukt (vanskelig å google metro, da dette også brukes om mye annet). Bør vi fortsette med tunnelbane som hovedoppslagsord, og bør prosjektet i så fall hete Underprosjekter/Undergrunnsbane, selv om dette naturligvis er et morsomt ordspill?
       Ellers enig med Orland|MHaugen i at det er viktig å lage artikler som viser sammenhenger, under tunnelbane f.eks. hva slags rolle tunnelbanen spiller i bytrafikken, fordeler og ulemper, samspillet med andre transportmidler. Har i all beskjedenhet prøvet å bidra til dette.Pål Jensen 1. jul 2011 kl. 12:03 (CEST)

Kategori:Stadsspårvägar efter stad[rediger kilde]

Det ble feilopprettet en passende, men for tiden en tom kategori for en del av prosjektet her. Den har riktignok svensk ordlyd, men det kan ordnes ved å flytte den til riktig navn uten omdirigering siden den er tom. Så om det er noen med en kategoriseringslyst her så heter kategorien nå Kategori:Stadsspårvägar efter stad. Jeg tok opp spørsmålet med kategoriens første-forfatter (Bruker:Boberger) som ikke ville påta seg oppgaven med kategoriseringen, men håpet at andre ville gjøre det. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 28. jan. 2019 kl. 18:09 (CET)[svar]

Jag ber om ursäkt för ett misstag. Det händer ibland, när jag har flikar öppna både på SvWp och NoWp, att jag skriver något på NoWp, som var avsett för SvWp. Så var det i detta fall. Sedan går det inte för mig att radera den oavsiktliga kategorin.
Annars kan jag rekommendera att lägga in denna kategori, med rätt namn på norska. Den kopplas med interwikilänk till använda motsvarande kategorier på t ex engelska. Boberger (diskusjon) 6. feb. 2019 kl. 08:15 (CET)[svar]