Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Maler/Vedlikeholdsmaler og artikkelmerker

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bra tiltak, m.m.[rediger kilde]

Dette er et glimrende tiltak, og et meget solid stykke arbeide. Jeg støtter 100 % en endring som går mot mer konsistens i utformingen av maler. Bruken av fargekoder er et fornuftig virkemiddel. Et par konkrete kommentarer: Jeg liker best forslaget med hvite kanter, det gir litt luft og er behagelig å se på når flere maler plasseres på samme side. Mørke kanter bør unngåes i den formen som er presentert her, det blir veldig forstyrrende. Skal det brukes mørke kanter, bør det være samme farge (f.eks. svart) på alle malene, og det bør være luft rundt i tillegg. Ellers synes jeg at det bør være et mål (men det er ikke prekært) å ha et grafisk symbol i alle malene, og da et symbol som er relevant for malen (et utropstegn, for eksempel, er litt for lite konkret). Siste kommentar er at plassen som settes av til symbol bør være like stor på alle maler, slik at det er jevn venstremarg for teksten når flere maler plasseres under hverandre (symbol bør plasseres midtstilt i sin kolonne). – Andreas, 16. mai 2006 kl.20:30 (UTC)

Solid arbeid. Jeg vil tro at disse i likhet med stubbmalene kan ha godt av en sort ramme. Rammen er med på å markere at det ikke er en del av artikkelen. Men jeg er anig med Andreas i at de ikke bør være ramme med mørkere variant av samme farge, samt at litt luft er påkrevet.
I objektivitetsmalen har du skrevet vil bli slettet. Det er et sterkere utsagn enn dagens, og jeg er ikke sikker på om vi behøver å forsterke utsagnet slik. Haros 17. mai 2006 kl.08:25 (UTC)
Jeg syns alternativ 1 ser best ut utseendemessig. Fargekodene ser bra ut. --Torstein 21. mai 2006 kl.16:26 (UTC)
Nå ser det rett og slett veldig bra ut. Men {{foreldreløs}} er visst uteglemt? Bør vel stille omtrent likt med {{blindvei}}. – Andreas, 26. mai 2006 kl.18:30 (UTC)

Hva er status?[rediger kilde]

Er dette noe som er ferdig, oppgitt, lagt på is? Hva skjer? Ulf Larsen 2. des 2006 kl. 19:12 (CET)