Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Islam

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne malen er kopiert fra svensk, syns den engelske ser mye bedre, og bør vurderes taes i bruk. (har selv ikke tid å delta i dette prosjektet). Mvh Røed (d · en) 27. sep 2006 kl. 13:12 (UTC)

Tenker du på design eller på utvalg av tema i malen, når du mener at den engelske er bedre? --MHaugen 27. sep 2006 kl. 17:20 (UTC)
Rent estetisk ser den grei ut. Grønn er en farge som ofte assosieres med islam. --Finn Bjørklid 30. sep 2006 kl. 17:22 (UTC)
Skiftet nå. Se redegjørelse på prosjektsiden. --MHaugen 1. okt 2006 kl. 20:18 (UTC)

Tidsregning[rediger kilde]

Benyttes det av en annen tidsberegning i islam? --Finn Bjørklid 30. sep 2006 kl. 17:22 (UTC)

Ja, de har et annet år null, og bruker en månekalender - ikke en solkalender som den kristne verden. Jfr sv:Muslimska kalendern. --MHaugen 1. okt 2006 kl. 18:52 (UTC)

Jeg slengte meg på prosjektet nå, tenkte jeg skulle gjøre noe med noen artikler innen temaet. Jeg får endelig beskjed i morgen, men det er store muligheter for at jeg blir fast KRL-lærer fra høsten av, og ungdomsskoleelevers mulighet til å finne frem i informasjonsjungelen er nå noe begrenset; det blir for forvirrende. Jeg kunne derfor tenke meg å jobbe med en islam-portal; den vil antagelig raskt (ved hjelp av noen velrettede eposter) finne veien inn på lister over digitale ressurser i KRL. Til tross for Wikipedia-skepsis på en del nivåer i skoleverket er det nemlig betydelig velvilje blant de som jobber aktivt med digital læring, og det er de som plukker ut slike lenker. Det vil være en veldig god måte å både markedsføre Wikipedia på og å hjelpe skolelever med å finne objektiv informasjon om et tema hvor det er veldig mye subjektivt ute på nettet. Cnyborg 25. jun 2007 kl. 22:00 (CEST)

To artikler om Islam[rediger kilde]

I min spede begynnelse på WP for to mpneder siden, da jeg ikke viste at det fantes underprosjekter, osv. skrev jeg to artikler som omhandler Islam: Abrahams standplass og Mahdi. Jeg gjør ikke krav på at disse er spesielt gode eller nevneverdige artikler (den sistnevnte er vel helst bare en påbegynt stubb), men for andre Islam-interesserte, så kan dere jo ta en titt, og se hva dere mener. V85 9. sep 2008 kl. 19:35 (CEST)