Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Hovedside/f5

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg har ikke helt gjennomskuet hvordan jeg blir kvitt strekene inne i bildene. Kph 5. des 2006 kl. 18:07 (CET)

Ingen streker her. (Linux + Firefox 1.5). --Jóna Þórunn 5. des 2006 kl. 18:09 (CET)
Jeg liker også den franske siden. Får vi vekk Portal:kultur som ikke er oppdatert som en såkalt hovedportal kan dette bli riktig bra. Vær og forsiktig med fargevalg så de ikke blir for skarpe.--Nina 5. des 2006 kl. 18:11 (CET)
Jeg tenker at vi må sterkt begrense oss hvis vi skal ha med portaler siden vi har så få av dem som er verdt å sette på forsiden. Jeg bruker Firefox 1.5.0.8 for Mac, og det er en horisontal strek inne i alle bildene (men ikke på den franske utgaven, så det er noe som mangler her). Kph 5. des 2006 kl. 18:15 (CET)
Farvemessig bruker denne siden egentlig bare to farver. Jeg liker veldig godt oppsettet for boksene (lumière sur…, aktuelt osv.), overskriftene blir ikke så klossete og pompøse som i en del tidligere forslag. Kph 5. des 2006 kl. 18:21 (CET)

Ikke for å være negativ, men jeg synes ikke noe særlig om denne. Jeg har tidligere sett på den franske forsiden men fant at den før det første er alt for tung i toppen med alle disse portalinngangene. f2-forslaget fikk jo tilbakemeldinger om at det ikke var ønskelig med masse portaler og innganger høyt oppe. Jeg gikk selv imot dette med f3-forslaget, men ser poenget og har derfor tonet det litt ned. Boksene er forsåvidt greie, det kanskje til og med noe jeg kommer til å se på å endre i f3-forslaget til noe mer i denne stilen. f2-forslaget fikk jo litt pepper for å bryte opp kolonnene med en hel rad i bunn på lik linje med dette forslagets oppdeling. Det er også viktig å se på en utjevning slik at innholdet i begge kolonner er omtrent like lange til enhver tid. f3-forslaget gjør dette dynamisk med litt tabell-triksing. --Stigmj 6. des 2006 kl. 00:03 (CET)

Som jeg sa over så jeg for meg å kutte ned portaldelen, kanskje til bare en rad. Kph 6. des 2006 kl. 00:22 (CET)