Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Hovedside/f4

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Dette forslaget er under utvikling, kom gjerne med forslag underveis..

Arbeidspunkter[rediger kilde]

Utgangspunktet er et absolutt minimalistisk design. (ref. Google etc.)
  • Fikse layouten på kategoriene så det ser bedre ut.
  • Ny søsterprosjektboks, helst uten boksdesign.
  • Skal vi ha med en artikkel i det hele tatt? Passer det inn? Skal vi ha med noe mer i det hele tatt?

Portaler[rediger kilde]

Tror ikke det er lurt å bygge forsiden på våre dårlige portaler... ϑ Marcus 5. des 2006 kl. 14:24 (CET)

Da må jo bare portalene bli bedre... hele poenget med denne inngangsmåten er å få en tematisk oversikt og mer informasjon når man går videre innover. :) --Stigmj 5. des 2006 kl. 14:32 (CET)
Hva med å lenke til kategorier? For øvrig er denne siden nesten den samme som Wikipedia:Kateogier, som imidlertid er en meget bra side. ϑ Marcus 5. des 2006 kl. 14:50 (CET)
Enig med Stigmj. Grunnen til at flere av portalene er i dårlig forfatning er at de ikke har fått en fremtrendende posisjon, så en slik løsning vil hvertfall endre på det. Mvh Beagle84 5. des 2006 kl. 14:53 (CET)

Kommentar[rediger kilde]

Jeg synes denne blir altfor passiv og innholdsløs. Btd 5. des 2006 kl. 22:59 (CET)

Enig. Marcus 14. des 2006 kl. 10:40 (CET)
Vel, det er veldig mange som synes google sin forside er genial.. Poenget med dette forslaget er at vi skal la det bakenforliggende tale for seg selv.. portalinngangene rundt globen er der for å avhjelpe de håpløse søkesystemet til wp...
Som sagt; dette er et helt alternativt forslag og vil nok sikkert ikke falle i smak for alle... men kanskje det får noen til å tenke seg om? La fantasien vandre litt... --Stigmj 14. des 2006 kl. 10:58 (CET)
Denne forsiden er helt genial, og setter brukeren i fokus! Brukere kan ikke nyttegjøre seg avanserte strukturer og 25 innholdsbokser allikevel. Avanserte forsider gir bare et rotete inntrykk.
Se for eksempel søkemotorenes utvikling gjennom årene. Først var de veldig enkle, så ble det om å gjøre å bygge opp altomfattende portalløsninger, så kom en veldig enkel en og slo knockout på alle sammen, og de gjenlevende søkemotorene er enten gått tilbake til å bli veldig enkle igjen (slik som Altavista, etter en periode som portal) eller i hvert fall enklere (slik som Yahoo har blitt). Harald Hansen 29. des 2006 kl. 10:34 (CET)

Brukerside[rediger kilde]

Se brukerside-varianten av denne siden på Bruker:Marcus :D Marcus 14. des 2006 kl. 10:40 (CET)

Så du syntes det var en såpass interessant idé at du kopierte den selv.. ;) --Stigmj 14. des 2006 kl. 11:00 (CET)