Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 32, 2008

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

OL starter denne uka, så jeg foreslår Shang-dynastiet, men denne trenger vedlikehold. Mvh Røed (d · en) 14. nov 2007 kl. 17:54 (CET)

Det finnes andre Kina-relaterte artikler også: Flere fra Kinas historie, den om Tibet og/eller Massakren på Den himmelske freds plass.
Artikkelen om Tibet er foreløpig for kort, men det hadde vært viktig om noen tok en jobb med den. Artikkelen om massakren er «satt i bestilling». --MHaugen 19. mar 2008 kl. 10:01 (CET)


Jeg ville håpe at vi innen denne tid har klart å få Beijing opp til et anbefalt nivå. Hvis ikke, er det også olympiske øvelser i Shanghai, men der trenges også arbeid.

Jeg tror Massakren på Den himmelske freds plass har en overskrift som er innsnevrende; disse protestene pågikk i ukesvis, og den større politisk kontekst og konsekvensene er så viktige at en annen tittel er bedre for å rimeliggjøre en artikkel som er bredere anlagt. Det er også mer rimelig å vente til tiden i forkant til 30-årsdagen (juni 2009) med å gjøre den til ukens artikkel. Samme med Tibet (50-årsdagen for troppeinnmarsjen i 1959). Ctande 1. mai 2008 kl. 06:03 (CEST)[svar]