Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 14, 2013

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Foreslår Viktoria av Hessen-Darmstadt, 5. april er det 250 år siden hun ble født. Mvh Håvard (diskusjon) 5. jan 2013 kl. 09:57 (CET)

Uken begynner 1. april og denne dagen viser NRK en dokumentarfilm om Kai Holst, som nettopp har fått status som anbefalt artikkel. Det er allerede nyhetsoppslag om dette. Kanskje blir det mer oppmerksomhet når filmen blir vist og i dagene etterpå? Kan Kai Holst være et alternativ til ukens artikkel denne uken? Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 21. mar 2013 kl. 16:26 (CET)
Jeg er nok mest enig med Ordensherre. Delvis også fordi utdraget fra artikkelen om Viktoria ikke helt klarer å få fram hva som er det spesielle med henne. Men Kai Holst kan vi vel få synliggjort på forsiden uansett? En linje i Mal:Aktuelt om at saken fremdeles vekker spørsmål, el.l. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 30. mar 2013 kl. 16:16 (CET)
Beklager, fikk ikke med meg denne diskusjonen. Når det er sagt så er vel litt av poenget med å ha en artikkel på forsiden å trekke oppmerksomhet til anbefalte og utmerkede artikler, og eksponering i andre media vil vel gi mer trafikk til artikkelen om Holst uansett? Da kan vi "spare" artikkelen om ham til senere og heller vise fram en annen artikkel? Mvh Håvard (diskusjon) 1. apr 2013 kl. 09:36 (CEST)
Helt OK, og Holst tiltrekker seg nok lesere uansett. --M O Haugen (diskusjon) 1. apr 2013 kl. 09:46 (CEST)