Wikipedia-diskusjon:Portal/Oppslagstavle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Retningslinjer for Oppslagstavla[rediger kilde]

  1. (ledig)
  2. (ledig)Diskusjonssiden starter her[rediger kilde]


Flyttet noen av notisene fra Tinget som så ut som rene kunngjøringer. Det bør vel gjøres en grenseoppgang om hva som skal postes her men jeg oppfatter siden som kunngjøringer som ikke medfører diskusjon. Debatter bør tas på Tinget. For øyeblikket er det oppslag på siden som er mer debatt enn kunngjøring. Jeg er også litt i tvil om det bør med hvem som poster på en slik notis, og når den postes. Hvis notisen må signeres så er det fordi det er tvil om gyldigheten og da er det mer debattstoff enn en kunngjøring. Ulempen ved å ikke ha slikt på siden er at den da kan bli mer uoversiktelig når den arkiveres. Fordelen er å spare en del plass. — Jeblad 3. mai 2006 kl.06:29 (UTC)

Nå har jeg laget et forsøk på hvordan oppslagstavlen kan se ut. Dette kan naturligvis enkelt tilbakestilles hvis man finner at dette ikke er måten å gjøre det på. __meco 3. mai 2006 kl.06:42 (UTC)
Jeg mener det er helt vesentlig å signere og datere kunngjørelser. -- Duffman, 3. mai 2006 kl.06:45 (UTC)
Jeg ser ikke helt poenget med å fjerne signaturen fra forsiden, og stemmer for å tilbakestille OPus- (Disk.|Bidrag) 3. mai 2006 kl.06:46 (UTC)
Greit nok, men skal vi beholde seksjonen over her på denne siden med retningslinjer? (Tar bort bort de som sto). __meco 3. mai 2006 kl.06:48 (UTC)
Ja vi bør ha noen retningslinjer. -- Duffman, 3. mai 2006 kl.07:07 (UTC)

Hvorfor står ikke den aktuelle ukes Ukens konkurranse fast på oppslagstavla ? Mvh --Migrant (diskusjon) 10. mai 2012 kl. 19:07 (CEST)

Mener du en automatisk oppføring? Det er sikkert mulig, men jeg vet ikke hvordan det gjøres, spesielt med hensyn på å få kronologien rett. Ukens konkurranse er nå lagt inn – noe forsinket på grunn av sen opprettelse av konkurransesiden. - 4ing (diskusjon) 10. mai 2012 kl. 21:47 (CEST)
Ja gjør egentlig det, altså en automatisk oppføring, men sjøl så er jeg også usikker på hvordan slikt legges inn, dessverre. Mvh --Migrant (diskusjon) 10. mai 2012 kl. 22:18 (CEST)