Wikipedia-diskusjon:Maler/Brukermeldinger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vandalisme[rediger kilde]

Jeg er uenig i konklusjonen om at "Anonyme brukere er lettere å identifisere når lenken deres er rød". Det er heller motsatt, ikke-røde ip-adresser tyder på at vedkommende "har vært her før" og at man dermed bør sjekke nærmere. Skal mal:blokkert også taes ut av bruk? ZorroIII 4. apr 2006 kl.09:35 (UTC)

Enig. Hvis man ser mange vandalismeadvarsel på en brukers side, så er det lettere å treffe en beslutning om (lengre) blokkering. mali 4. apr 2006 kl.09:44 (UTC)
Andelen brukere som har gjort enn god nok innsatts til å få kommentarer på brukersiden, og velger å fortsette å bidra anonymt, er forsvinnende liten i forhold til anonyme brukere med gjentatt tøv og vandalisme. Men nå er det sagt en del om dette, på mange forskjellige steder. Kanskje vi burde samle diskusjonene et sted, og prøve å skissere noen holdninger om hvordan man bør gå frem ved eksprementering, kløning og/eller vandalisme? Samling på Wikipedia:Vandalisme mot Wikipedia faller vel naturlig. – Wintermute 4. apr 2006 kl.10:07 (UTC)
Denne debatten er om mal:vandalisme og at den er plassert som "utgående" på Wikipedia:Maler/Brukermeldinger. ZorroIII 4. apr 2006 kl.20:16 (UTC)
Har nå fjernet vandalisme-malen fra utgående maler. --Eivind (d) 28. apr 2008 kl. 17:33 (CEST)