Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2014-35

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Byer i USA - Vi mangler artikler om mange av de nest-største byene, og blant byer som har artikler, er kvaliteten litt ujevn. Jeg foreslår at det tas utgangspunkt i vår Liste over byer i USA med mer enn 100 000 innbyggere. Denne oppdateres for folketall spesifisert ut fra (engelsk) en:List of United States cities by population som benytter TO kilder, «2010 Census», eventuelt «2012 estimate» «2013 estimate» som er gitt på endel av de aller største byene. Så behøves nye artikler om byer som mangler på vår liste, og eksisterene byartikler kan utvides og forbedres. Det er mye godt stoff å finne på en.wiki, men andre kilder er selvsagt også et pluss. Det burde også være rom for artikler om mindre byer enn 100 000 innbyggere, kategorien Byer i USA er brutt ned i underkategoriene Byer i <stat>, og her burde det være rom for byer ned til sånn ca. 20 000 innbyggere (det er ikke noen gitt nedre grense i kategoriene selv, og heller ikke i konkurransen). Dessuten - det må sjekkes at alle byer det lenkes til virkelig ER det det lenkes til! Masse lenker i lista nevnt ovenfor går til pekersider, eller til andre byer enn man tror, i USA finnes massevis av dubletter, bynavn bør være i formatet [[navn (stat)]].

Lenke til befolkningsestimater for 2013 (stater, fylker, byer osv) fra US Census Bureau: [1]. Data fra folketellingen i 2010: [2].
Kommentar: Hvis man lager lister, kan det være lurt å vurdere hvor langt ned man skal gå fra delstat til delstat. Enkelte delstater må man ned i 5 000 innbyggere for å få en liten liste, mens jeg vil tro noen kan man trekke grensa opp mot 30-50 000 (hvis man ikke har fryktelig lyst til å lage en lang liste). Nå er så og si alle navnene sjekket i de nye listene jeg har opprettet, så de som per i dag må ha parantesform ligger med parantesform. Husk også å opprette PEKER fra hovedoppslagsord til de ulike parantesformene. Mvh --TorbjørnS (ʦ) 27. aug. 2014 kl. 20:39 (CEST)[svar]

Ønskeliste[rediger kilde]

Mvh Migrant (diskusjon) 25. aug. 2014 kl. 00:26 (CEST)[svar]