Wikipedia-diskusjon:Forslag til retningslinjer for artikler om idrettslag, -utøvere og -anlegg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det finnes allerede en lignende etablert diskusjon her: Wikipedia:Relevanskriterier/kladd fra svensk Wikipedia#Idrettslag og sportsarrangementer. Jeg anbefaler at alle brukere samles om den allerede etablerte diskusjonen. En spredning av diskusjoner vil ikke være produktivt for å finne et felles konsensus. mvh - Mr. Hill 4. aug 2008 kl. 00:46 (CEST)

«Utenlandske»[rediger kilde]

Det bør ikke være forskjell på utenlandske og norske idrettslag når det gjelder notabilitet. Vi er ikke WP for Norge, men WP på norsk bokmål/riksmål. Dette er et prinsipp som vi bør være strenge på! Kjetil2006 17. sep 2008 kl. 20:33 (CEST)

Jeg er i grunnen enig med deg, så avsnittet om utenlandske idrettslag kan for min del godt tas bort. Selv om jeg skulle nå fram med mitt syn på relevans for idrettslag, så tviler jeg på at vi kommer til å få et ras med artikler om obskure utenlandske idrettslag.
Jeg vil forresten presisere at selv om jeg i forslaget her sier at bedriftsidrettslag kan omtales i spesielle tilfeller, så betyr det bare helt unntaksvis, for eksempel hvis et bedriftsidrettslag har ekstremt mange medlemmer eller blir mye omtalt i media eller noe sånt. Blue Elf 17. sep 2008 kl. 20:50 (CEST)