Hopp til innhold

Wikipedia-diskusjon:Dugnadskontor/Vanlige stavefeil

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har lagt til en lang rekke feilstavelser. Forat det skulle opprettholdes en balanse har jeg utelatt manglene på orddeling som er svært utbredt:

-- cavernia -- 6. jan 2010 kl. 01:19 (CET)

Er rimelig sikker på at alle ordene du listet ovenfor er korrekte på riksmål, som er godkjent målform på Wikipedia. Har dog ikke tilgang til noen riksmålsordbok, men vet det er mange på Wikipedia som skriver på riksmål i stedet for bokmål. -–Mathias-S 6. jan 2010 kl. 01:24 (CET)
Sjekket nå, alle er godkjente på riksmål unntatt "utifra" som er feil på begge skriftspråk. -- cavernia -- 6. jan 2010 kl. 09:36 (CET)
angående tilstede så er det vel viktig her å skille mellom betydningen "eksistere/være et sted" og "tillate/gi". Den siste er korrekt mens den første blir feil. Stemmer ikke det? Jeg ser at odert blir brukt mye i den første betydningn, som jeg altså antar er feil.Olafks 26. feb 2010 kl. 14:25 (CET)

Ord på listen som ikke hører hjemme der[rediger kilde]

Er det noen spesiell grunn til at "iallfall" er oppført på listen?

Og er det noen spesiell grunn til at man ikke bruker en liste som Wikipedia:Liste_over_alminnelige_stavefeil som utgangspunkt for en slik dugnad, istedenfor (sic, for det er også lov) den som nå er i bruk? Paaln 6. jan 2010 kl. 01:44 (CET)

Beklager, den ble feiloppført. "Istedenfor" er lov, men ikke "istedetfor". -- cavernia -- 6. jan 2010 kl. 09:36 (CET)