Hopp til innhold

Wikipedia-diskusjon:Dugnadskontor/Runde år i 2010 (del 2)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ved siste månedsskifte la jeg inn et innlegg på Torget med spørsmål om siden nevnt i overskriften var noe som ble generert av en bot, eller satt opp på annen måte. Jeg fikk ikke egentlig noe svar på det, men en kommentar om at «Ukens konkurranse/Runde år i 2010 (del 2)» skulle ta seg av dette.

Etter nesten en uke har bidragsytere til ukens konkurranse levert adskillige bidrag med hensyn til nyskriving og forbedring av artikler om jubilanter. Men den siden jeg refererte til (som jeg selv laget rammeverk for etter modell av siden Wikipedia:Runde år i 2008) har ikke fått en eneste ny oppføring. Er det mulig jeg ble misforstått så totalt? Det er kanskje mulig at disse sidene ikke benyttes slik jeg trodde?

Jeg vil også nevne at jeg i samme diskusjonen foreslo å opprette en sorterbar tabell med datoer som skulle/kunne markeres i løpet av inneværende år, og slik utgjøre et verktøy for oppsettet «Ukens Artikkel». Ikke sånn å forstå at jeg er hårsår, når responsen totalt uteble var vel det bare nok et bevis på at jeg ikke har evnen til å uttrykke meg klart nok. Jeg utfordrer rette vedkommende, hvem det nå kan være, til å mene noe -

  1. om vi skal benytte oss av siden Runde år i 2010 (..og hvis ikke, om den skal slettenomineres)
  2. om tabellen jeg har foreslått kan anvendes til noe
  3. om det finnes botverktøy egnet til å hente ut relevante fødsels- og dødsdatoer for å generere input til en slik liste.

Jeg vil forresten henvise til at etterspurte side referes (om enn indirekte) fra forsiden : I linja som avrunder omtalen av Ukens artikkelstår lenken Om ukens artikkel som byr på en meny der angjeldene side (altså Runde år i 2010) anbefales. Har jeg vært klar nok nå? TorSch 12. feb 2010 kl. 16:02 (CET)

Hei Tor. Det er vel sånn på Wikipedia at alle er rette vedkommende for alt, men at noen på eget initiativ tar mer ansvar enn andre for enkelte biter. Det var ikke meninga mi å svare deg at konkurransen «skulle ta seg av» det du foreslo. Jeg ville bare gjøre deg oppmerksom på at noe i samme leia var planlagt.
Men til saken. Jeg var med på å lage ei liste over runde år for noen år sia. Og så har jeg gjort det igjen nå i forbindelse med konkurransen. Jeg har da lagd listene utfra årstallskategorier på ulike språk (pluss noen oppslagsverk) - veldig mye handarbeid, som neppe kan automatiseres. Det har vært interessant og lærerikt, men jeg trur jeg vil konkludere med at det er for mye arbeid i forhold til resultatet.
Det du er ute etter, er kanskje et litt mer begrensa utvalg, og da av sånne artikler som det kan bli litt lengde på. Jeg gjorde et vagt forsøk nå i konkurransen med å gi bonuspoeng for noen «viktige artikler», men hittil har det ikke gitt vesentlige resultater.
For å svare på spørsmålene dine: Jeg trur det er bare en måte å finne ut om sida «Runde år i 2010» og tabellen din vil bli brukt på. Og det er at du eller noen andre fyller den med innhold. Og så ser vi. Dessverre er det da sånn at om den brukes i år, så er det ingen garanti for at en tilsvarende tabell vil bli brukt i 2011. Og boter veit jeg lite om. Hilsen GAD 12. feb 2010 kl. 16:59 (CET)