Wikipedia-diskusjon:Dugnadskontor/Olympiske leker/Vinter-OL 2010

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Uoverensstemmelser i antall deltakere[rediger kilde]

Jeg tenkte å opprette en tråd på diskusjonssiden hvor eventuelle uoverensstemmelser mellom våre lister og de offisielle kan tas opp. Jeg er usikker på om deltakere som var reserver, trakk seg på grunn av sykdom i siste liten, ikke stilte til start selv om de var påmeldt osv., skal med i OL-kategoriene eller ikke. Jeg har ikke selv tenkt noe særlig gjennom hva som er mest hensiktsmessig, men setter opp punktvis ting jeg har forsøkt å rydde i, men hvor det fortsatt er noe uoverensstemmelse. Dette mest for at andre skal slippe å finkjemme de samme kategoriene en gang til. Andre må gjerne føye til andre punkter, og komme med innspill om hvorvidt vi skal sette grensen for deltagelse ved "stilte fysisk til start", "figurerte på startlistene i en øvelse", "var del av troppen under innmarsjen" eller noe annet. Wikijens 28. feb 2010 kl. 12:30 (CET)

  • I følge listen på dugnadssiden har vi artikler om 311 av 309 deltakere i alpint. De to utøverne som er i vår kategori, men ikke på den offisielle listen er Katharina Dürr og Tim Jitloff.
  • I følge listen på dugnadssiden har vi artikler om 70 av 69 deltakere i skihopping. Utøveren som er i vår kategori, men ikke på den offisielle listen er Taylor Fletcher som deltok i lagkonkurransen for USA. I dette tilfellet må altså vår kategori under alle omstendigheter være riktigere enn den offisielle, da utøveren rent faktisk deltok i et renn.
  • 52 kombinertløpere deltok rent faktisk i løp. Vi har 55 deltakere i kategorien. De 3 som var i troppen, men ikke deltok i noe løp er Lauri Asikainen, Michael Hollenstein og Ole Christian Wendel. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Wikijens (diskusjon · bidrag) 16. mar 2010 kl. 17:31 (Husk å signere dine innlegg!)
Ser at Kris Schildermans belgisk Hurtigløper står oppført, men han klarte ikke kravene til deltagelse og deltok ikke, her er hans forsøk på å kvale inn beskrevet på nederlandsk eller belgisk ROAD TO VANCOUVER 2010. Artikkel om han er likevel like om hjørnet. Sluttfører en kladd jeg har laget foreløpig imorgen kveld. Mvh --Migrant 3. apr 2011 kl. 03:44 (CEST)
Skal se om jeg ikke får laget noen Artikler på manglende rødlenkede deltagere i hurtigløp på skøyter denne uka, men er litt usikker på hvilken rekkefølge på de asiatiske navnene skal være, skal artiklene opprettes med de navnene som står i oversikten Skøyter langbane her, så kan jeg bruke de. Mvh --Migrant 4. apr 2011 kl. 06:25 (CEST)
Kan ikke så mye om det, men de sørkoreanske navnene var uansett feil. Alle sørkoreanske deltakere under Vinter-OL 2010 er opprettet artikkel om, og de navnene var feil. Har opprettet omdirigeringer på de. Hva gjelder de kinesiske navnene så får du bare bruke navnene, så får man heller flytte hvis det ser ut til å være feil. Om du lurer mer på sørkoreanske navn kan du spørre Bruker:Frodese, om du lurer på de kinesiske kan du spørre Bruker:Ctande og om du lurer på de russiske transkriberingene kan du spørre Bruker:Wikijens. --- Mvh: Løken 4. apr 2011 kl. 15:47 (CEST)
Takker for godt veiledende svar !!! :-) Mvh --Migrant 4. apr 2011 kl. 17:03 (CEST)

Deltok Martin Koch (skihopper) i OL 2010? Det står ikke oppført på sports-reference Vet ikke om han kan ha vært med i lagkonkurransen. Samme spørsmål til Takanobu Okabe ([1]). Hvis disse 2 ikke skal med, ser det ut til at det kun var 68 deltakere, og at vi har artikkel om alle. --Wikijens 18. jul 2011 kl. 17:55 (CEST)

Ifølge engelsk Wikipedia, så var Koch uttatt til lekene, men startet ingen konkurranser. Ser ut som det samme gjelder for Okabe i det japanske laget. Mvh. lil2mas 19. jul 2011 kl. 00:24 (CEST)
Av andre påmeldte deltagere men som ikke deltok med resultat under Vancouver-OL er også skøyteløperne Tamara Oudenaarden, Sverre Lunde Pedersen, akerne fra Georgia Nodar Kumaritashvili og Levan Gureshidze, samt den rumenske kvinnelige Violeta Strămăturaru som trakk seg før konkurransen. Jeg tror dette er en komplett oversikt over akere under Vinter-OL 2010 uten resultater. Er derimot ikke sikker på skøyteløperne om at de 2 nevnte er de eneste uten resultater som var offisielt påmeldt. Dette er ihvertfall noen flere jeg kommer på i farten. Mvh --Migrant 19. jul 2011 kl. 01:26 (CEST)
Av deltakere i alpine grener gjelder det visst Tim Jitloff. --Wikijens 21. jul 2011 kl. 00:49 (CEST)

Ishockeyspillere[rediger kilde]

Da har jeg fullført innleggingen av alle ishockeyspillere under Vinter-OL 2010, her. Jeg har gått igjennom samtlige spillere som har artikkel, unntatt det norske herrelandslaget og det finske damelandslaget, og satt på relevante kategorier. Men i prosessen oppdaget jeg at det fantes doble kategorier for ishockeyspillere: Kategori:Ishockeyspillere under vinter-OL 2010 og Kategori:Ishockeyspillere under Vinter-OL 2010. Jeg har brukt den siste, ettersom det ser ut til at det brukes stor V i de fleste OL-artiklene. Anbefaler at vi "speedy renamer" den første kategorien til den siste. Mvh. lil2mas 23. jun 2011 kl. 01:07 (CEST) BTW: Dersom noen er flinke til å transkribere, så er det to russiske og ett hviterussisk lag som nå bruker engelsk transkripsjon.

Bra jobbet :-) Du bør bruke de kategoriene med stor V eller S, da hele kategorisystemet for OL-artikler er i endring. Liten v utgår. --- Løken 23. jun 2011 kl. 08:05 (CEST)