The Valley of Lost Hope

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Valley of Lost Hope
Generell informasjon
GenreWesternfilm, stumfilm
Utgivelsesår1915
NasjonalitetUSA
Bak kamera
RegiRomaine Fielding Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Premiere(r)1915 (USA)
Eksterne lenker

The Valley of Lost Hope er en amerikansk stumfilm fra 1915.[1][2]

Handling[rediger | rediger kilde]

Kapitalisten James Ewing, assistert av to promotører, poserer som en eiendomsmegler som sirkulerer falske rapporter om store gull-forekomster i en karrig, øde dal. For å styrke løgnene sine, plasserer Ewing små mengder gull på området for å få området til å fremstå langt mer lukrativt enn det egentlig er. Deretter lokker han folk til å kjøpe det verdiløse området til høyest mulig priser. Mange menn og kvinner blir snart narret av Ewings salg, og en rekke spekulanter skynder seg snart til området - sammen med gamblere, kjøpmenn eller andre som håper å tjene seg rike.

Ewings sønn Bob (spilt av B.K. Roberts) som nettopp er ferdig med college, ankommer området og forelsker seg snart i Dora (spilt av Mildred Gregory) uvitende om at hun allerede er gift, men separert fra sin ofte alkohol-påvirkede og voldelige ektemann Dick Flint. Dora er også søsteren til Roland Royce (spilt av Romaine Fielding) byens innflytelsesrike pastor. Men etter å ha jobbet for farens "eiendomsvirksomhet" oppdager Bob snart farens virkelige hensikt. Forferdet lover Bob å returnere pengene til alle ofrene for farens svindel. Gruve-arbeiderne og de andre innbyggere i byen oppdager også sannheten om denne svindelen.

I mellomtiden planlegger Doras ektemann Flint og to av hans kumpaner å begå et stort tyveri fra et pengeskap. De to andre kjeltringene blir snart drept, men Flint forsøker å komme seg unna. Desperat etter å flykte fra området, forårsaker Flint en avledningsmanøvrer ved å tenne en enorm ladning av dynamitt på toppen av et nærliggende fjell. Det påfølgende skredet ødelegger snart det aller meste av byen deres. Men pastor Royce oppdager Flint i kjelleren på en hytte, og dreper ham i selvforsvar.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

  • Romaine Fielding som John Royce
  • Peter Lang som James Ewing
  • B. K. Roberts som Bob Ewing
  • Mildred Gregory som Dora Royce
  • Robin Williamson som Dick Flint

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ THE VALLEY OF LOST HOPE
  2. ^ Joseph P. Eckhardt. The King of the Movies: Film Pioneer Siegmund Lubin

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]